КАУФЛАНД - тема 44

• 62 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
На мен сладките неща на Кауфланд са ми по-вкусни от тези на Лидл принципно, без сладоледите.
На мен сладоледът с орехи на К. ми е много любим! Simple Smile

# 421
Хм, откога маслото на Саяна е със сол?! Купувано е от Кауфланд преди няколко седмици, мисля че беше на промоция...отначало помислих, че детето капризничи като казва, че е гадно и със сол. Но опитах- със сол е, в състава също пише масло и сол. Thinking Преди не беше със сол...

# 422
Не пише ли, Долче?
Купувала съм Саяна, не е било със сол. Аз сол не ям, не мога да пропусна да забележа, ако е имало.

# 423
Дева, пише. Обаче чак като погледнеш отстрани или отдолу с дребен шрифт на "съдържание"....Не е обозначено на видно място, нито на етикета помня да в пишело "масло със сол". Flushed Детето изобщо не го иска, а тя обожава масло...

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 19:16 от dolce miele

# 424
Можеш да го ползваш за готвене. А като масло харесва ли ти? На продуктите на Саяна нещо нямам доверие.

# 425
А, аз и така мога да си го хапвам Grinning Но ми е странно защо не ставаше ясно в момента на покупката, че маслото е със сол. Изобщо не знаех, че Саяна имат и подсолен вариант...отначало помислих, че са се объркали нещо Laughing

# 426
  • Пловдив
На Саяна нищо не купувам.

# 427
https://leaflets.kaufland.com/bg/kdz/1700/bg36/?page=1

Добро утро! Трябват ми филтри за Брита, но чак в събота ще ги пуснат

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 05:01 от Г-жа Рамацоти

# 428
  • оттам, откъдето започва България
Продуктите за есенно почистване ми харесват. Добре е, че са с двуседмична валидност.

# 429
Доста ще се пазарува тоя път.
Млякото ElBi 4,5 много ми харесва.

# 430
Това е с или без смесителя?

# 431
  • оттам, откъдето започва България
Според мен е без смесител (поне според това, което са написали на картинката).

# 432
  • Варна
Дамските якета дали са хубави? Цената е много добра, а Лидл се мотаят и не пускат олекотените.

# 433
Някой има ли мнение за този абсорбатор?

# 434
  • Русе
Ще се гръмна вече! С месеци пускат на промоция само течно ОМО.
Ще се възползвам от предложението 2 за 1 на Бинго за цветни дрехи, нищо, че от Турция си купих ОМО за цветно пране. Да има. Кухненска хартия Селпак ще купя, че я харесвам, WC топчета Бреф и препарат за ламинат. Киселото мляко ЕлБи и то ми е в списъка и пастата за зъби Колгейт с въглен. Децата я харесват. Меденки К-класи, гледам, че са в нова опакавка и тях ще опитаме.

Общи условия

Активация на акаунт