КАУФЛАНД - тема 44

• 62 717
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Русе, Дружба

# 691
  • София
Аз не успях да се добера до ботуши, пратих сестрата, а тя какво правила.. успала се и нямало в два магазина 24номер.

# 692

Ехх, далечкооо е Sunglasses
Благодаря Blush

# 693
  • shumen
Аз отидох за ботуши„но освен тях взех и други нища и накрая 50 лева оставих.

# 694
Аз съм много доволна, че взех на детето чаршафи с Пес патрул. Голям фен им е , а по другите магазини са над 40 лв.
Може би само в Лидл са на сходна цена , но сега ми идват идеално за подарък за рождения му ден

# 695
Здравейте, някой да е взел ръчната прахосмукачка? Дали ще върши работа за почистване на тапицерията на автомобил?

# 696
Горните якета за деца ги правят като за джендъри. Не мога да разбера кое е за момиче...кое за момче. Например червено отвън, бяло от вътре?? Или черно отвън, червено от вътре и червени ципове??? Не разбирам...

Преди време ги пускаха. Но има още останали при нас и се триумя...

# 697
  • Варна
Кауфланд явно е магазин за момичета. Може ли да е пълно с момичешки разцветки и да няма нищо подходящо за момчета? Маските само розови и на цветенца. Ботушите - пълен щендер с лилави на пеперудки и розово лилави. Три чифта червени със синьо, естествено малки. Ужасно се разочаровах за пореден път.

# 698
Кои якета,Тет?
Да не коментираш Лидл-ските?

# 699
  • Варна
От преди няколко седмици, дето коментирахме дамските. Верно и от тях момчешки цвят не видях. Сиво с розоео, червено с цикламено, ей такива...Момчетата не са на почит.

# 700
  • София
И аз съм разочарована за ботушите, ми да си ги държат момичешките неща. То пък малоумен да си ще разбереш, че всичко детско свършва веднага за момчетата, какво им пречи да карат повече?

# 701
  • Варна
Точно, най-малкото, че има момичета, които не харесват розово и лилаво и също предпочитат червено и синьо. Обаче момче няма да нахлузи розово, нито пеперудки и цветенца.

# 702
  • София
Абсолютно!

# 703
Здравейте, някой да е взел ръчната прахосмукачка? Дали ще върши работа за почистване на тапицерията на автомобил?

Имам такава лидълска. Справя се супер с трохи и косми. Мисля, че и за кола е ок.

# 704

Тези. Туй сега мъжко ли е. Кифленско ли.
Иваше червено отвън бяло вътре - джендърски измишльотини.

Още тогава като ги видях в брошура и се ядосах и я хвърлих. За кифли..за кифли и пак за кифли. Едно момчешко няма.
Сбъркана работа.

Общи условия

Активация на акаунт