Nail art 3

• 29 304
  • 496
  •   1
Отговори
# 90
Момичета-моите са малко аматьорски,но това е сегашния ми маникюр-стои иначе красиво.

розови цветенца

пак

# 91
Мното е сладурско  Simple Smile
Как си го правила?

# 92
Ей Бейбиту ,много ме кефиш честно страшна си!!!Ще ми кажеш ли колко струват тези лакове на Ана Ким.И някой знае ли в Бургас къде ги продават.

# 93
Ами нищо сложно не е-аз не разполагам с много добро качество лакове по простата причина,че тук в моя град няма и от къде да си намеря.Първо се лакирах с много светло розово.За цветчетата-правиш една бяла точка-много хубави точки стават с игла за плетене на една кука.После покрай нея с жълто-После със светло лилаво направих листенцата на цветето-там където е върхът на четката става най-тънкия край-доближаваш две четчици една до друга.След това очертаваш с бяло.Накрая с по-наситено лила доукрасяваш листенцата.А за капак понеже бях на сватба и ми трябваше нещо лъскаво сложих и брокатен лак от страните.Стои много нежно и между другото прави впечатление макар качеставото на изработката да не е много добра. Grinning

# 94
Как ги правите тия цветенца "разпльокани"? Моите стават все като кръгли точки.  Rolling Eyes

Eто това цветенце става по следният начин:
1. Всеки пръст се лакира поотделно, защото лака трябва да е мокър.
2. Нанасяш безцветна основа /може и само заздравител/
3. Веднага капваш пет точки жълто и веднага върху тях оранжаво.
4. С изчистена тънка четка от лаковете за рисуване /или игла/ от центъра на цветето изтегляш през точката и се получава листенце. Така минаваш през всички точки.

# 95
Благодаря!  Simple Smile

а тези?

# 96
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Ауууу, това е супер яко и е в моята цветова гама и виждане .... Откъде го изнамери, Чета? Не съм го виждала до сега в темата?! Аз бих го направила с тънка четчица или с онези, боички с накрайник /продават ги в магазините по лев/. Това ми е супер лесно на мен като изпълнение, а и много любимо, защото става бързо, а е много нежно!!!  bouquet Даде ми добра идейка!!!

# 97
Това Бейбиту ще ви го обясни по-добре от мен  Wink
Ето и декорациите които преди малко направих

# 98

Откъде го изнамери, Чета? Не съм го виждала до сега в темата?! Аз бих го направила с тънка четчица или с онези, боички с накрайник /продават ги в магазините по лев/.
Свалила съм си някои неща от нета, които най-много ми харесаха. Ако искате ще ги пусна всичките  Simple Smile

# 99
# 100
Този не се получи според очакванията,но все пак е идея Simple Smilehttp://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1195596

# 101
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Откъде го изнамери, Чета? Не съм го виждала до сега в темата?! Аз бих го направила с тънка четчица или с онези, боички с накрайник /продават ги в магазините по лев/.
Свалила съм си някои неща от нета, които най-много ми харесаха. Ако искате ще ги пусна всичките  Simple Smile

Аз също имам 836 свалени моделчета, но точно това го нямах и много ме грабна!!!! Затова такъв интерес проявих към този модел!!!

# 102
Браво, момичта - добре се справяте Grinning Продължавайте да тренирате. Peace

Az снимах днес как изглежда капката за цветенцата, но не знам дали ще разберете така. Светлината не беше много добра, и малко са тъмни снимките. http://s93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/?action=view&c … imgAnch=imgAnch42 Първо се обира четката да няма лак, после се потопява само връхчето, после като се наклони 4етката, се образува капка. От големината на капката зависи големината на листенцето. Надявам се да сте ме разбрали Blush Grinning

# 103
Бейбиту кажи колко струват лаковете на Ана Ким и дали с телефона ,който беше дала ти преди мога да си порачам.Благодаря предварително  Hug

# 104
  • Sofia
Бейби, страхотни са ти новите неща, браво на тебе голяма майсторка си станала   bouquet
Едни стъпки животински видях много ме накефиха, елементарно, но много идейно  Grinning
А тези "разпльокани" цветенца както им казва Чета могат да се правят и с инструмента за точки с който гледам и ти си се оборудвала вече, и тя го има ама гледам се ослушва и не пуска снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт