Nail art 3

• 29 301
  • 496
  •   1
Отговори
# 120
Бейби, това с нокъта съм го пропуснала, защо не си сложиш гел само на показалеца тогава съвсем няма да личи, пък и за един нокът не ми се вярва да ти вземат много парички  Grinning

И аз така си мислех, но много бързо ми расте нокъта/я  Rolling Eyes Имаш ли идея колко биха ми взели само за него, и после за поддръжка? Сигурно ще трябва да ходя всяка седмица.

# 121
Аз също ще ти отговоря. При мен ноктопластиката е 30лв следователно ще ти взема 3 лв за един нокът, а относно колко често ще трябва да ходиш зависи от това колко бързо ти растат ноктите и дали са сухи или мазни... но не по-често от 2 седмици...

# 122
  • Sofia
Не знам как вървят цените при теб, но принципно за един нокът не би трябвало да ти вземат повече от 3-4 лева и за поддръжката около 2. То ако е повече и както казваш че ти расте бързо по на сметка ще ти легне да си купиш комплекта с гелчетата и да си се правиш сама. Но все пак мисля че поддръжка можеш да правиш на две седмици веднъж, няма да е толкова фатално.

# 123
Бейби,вероятно ще ти вземат 3-4 лева.

Ето и някои мои модели.Като имам фото ще снимам и другите:

# 124
  • Варна, а по празниците в Ямбол
............. ..........................
..............Купувам си от най-простите изкуствени нокти, и лепя с Каноколит. Не се забелязва, ако не се вгледа човек много. Blush

Бейбиту, ако продължиш да си лепиш сама изкуствения нокът, МОЛЯ ТЕ НЕ ПРАВИ МОЯТА ГРЕШКА!!!!!
Като тинейджърка, в зората на първите ми творчески изяви, също си лепях изкуствени нокти, естествено с каноконлит.... Нямаше проблеми, докато.... един път каноконлита МИ РАЗТОПИ МОЯ НОКЪТ, до кожа и то в основата ниско долу.. Не спря да ме боли и да тече нещо като гной докато дупката не израстна най-отгоре - цели 6 месеца!!!!
Скоро пак си слагах изкуствени нокти, но проучих лепилата. По препоръка на моя приятелка от Италия си взех Figer`s!!!

Умната!!! Wink

# 125
Не знам, ще му мисля Thinking Исках да карам курс за ноктопластика, но в Русе няма(поне така ми каза маникюристката която ме обучаваше). После разбрах, че било скъпо(към 200 лв), а и самите материали са скъпи май Rolling Eyes Още го мисля. Никога не е късно да се захвана, за 10 дена ще го изкарам.
............. ..........................
..............Купувам си от най-простите изкуствени нокти, и лепя с Каноколит. Не се забелязва, ако не се вгледа човек много. Blush

Бейбиту, ако продължиш да си лепиш сама изкуствения нокът, МОЛЯ ТЕ НЕ ПРАВИ МОЯТА ГРЕШКА!!!!!
Като тинейджърка, в зората на първите ми творчески изяви, също си лепях изкуствени нокти, естествено с каноконлит.... Нямаше проблеми, докато.... един път каноконлита МИ РАЗТОПИ МОЯ НОКЪТ, до кожа и то в основата ниско долу.. Не спря да ме боли и да тече нещо като гной докато дупката не израстна най-отгоре - цели 6 месеца!!!!
Скоро пак си слагах изкуствени нокти, но проучих лепилата. По препоръка на моя приятелка от Италия си взех Figer`s!!!

Умната!!! Wink

Какво говориш бе жена Rolling Eyes newsm78 Мнгоо страшно звучи. Аз от 10 години сигурно си лепя нокъта с лепило. До скоро си купувах едно то Испания, ама сега ми залепна нещо връхчето, и не мога да го ползвам. Купих си от обикновенния Каноконлит Confused

Гейшаа, много яки ноктаците Heart Eyes Харесах си някои Flutter Тези оторените маргаритки се мъчих един път да ги рисувам, но нещо не мни се получи. Пак ще пробвам - много ми допадат.

# 126
Гейшаа, много яки ноктаците Heart Eyes Харесах си някои Flutter Тези оторените маргаритки се мъчих един път да ги рисувам, но нещо не мни се получи. Пак ще пробвам - много ми допадат.
Ето и другата част на палитрата:

Тази е от най-кичозните,другите са по-семпли.Сигурна съм,че ще се справиш с маргаритките.Ако знаеш какви лесни декорации и на мен ми се опъват понякога. Thinking

# 127
Уауууу Heart EyesСтрахотия! Ама и голяма бъзикня това Rolling Eyes Тези на първия ред много ми харесаха(без средното точковото  Embarassed) Я кажи как се прави четвъртото. И на 3-я ред, черно-бялото много ме кефи Hug Имам още много да тренирам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пуууу, подлудях с тез ноктаци значи. Blush Ееее, напълнихте ми душата тази вечерSimple Smile)))))

# 128
  • Sofia
Ето и другата част на палитрата:

Луд на шаренко се радва, ама тази част на палитрата много ми харесва  Grinning
Фаворити са ми 4 и 5 на първия ред  Hug
Гейша, кажи 4-ката с каква марка лакове си я правила, защото виждам, че всичките са перлени и стоят наситено като цвят?

# 129
Бейби,четвъртото се прави много лесно.Очерваваш квадратчета и после ги запълваш с различни цветове лакове.
Валерия,всичките лакове са на Перфект.Препоръчай ми марка трайни лакове.Ти от кои си най-доволна?

# 130
  • Sofia
Бейби,четвъртото се прави много лесно.Очерваваш квадратчета и после ги запълваш с различни цветове лакове.
Валерия,всичките лакове са на Перфект.Препоръчай ми марка трайни лакове.Ти от кои си най-доволна?
Аз на Перфект хич не ги харесвам като трайност  Confused, но мога да си взема няколко цвята само за декорациите. А най-трайните лакове които ползвам са Orly /имат страхотни цветове/, примерно черен лак на моите нокти държи 8-9 дена без да се обели, при положение че по цял ден съм с памуците със спирта и лакочистителя. Но не ми се влагат толкова пари за това си взимам по 2-3 лака на месец, че 10 лака на Orly струват колкото 50-60 на Перфект  Crazy
Римел и Буржоа ако не си ползвала ги пробвай, средно трайни са, но са добри за цената си.

# 131
Аз на Перфект хич не ги харесвам като трайност  Confused, но мога да си взема няколко цвята само за декорациите. А най-трайните лакове които ползвам са Orly /имат страхотни цветове/, примерно черен лак на моите нокти държи 8-9 дена без да се обели, при положение че по цял ден съм с памуците със спирта и лакочистителя. Но не ми се влагат толкова пари за това си взимам по 2-3 лака на месец, че 10 лака на Orly струват колкото 50-60 на Перфект  Crazy
Римел и Буржоа ако не си ползвала ги пробвай, средно трайни са, но са добри за цената си.

Благодаря ти.А знаеш ли къде на едро продават "Orly"и по добри ли са от О.П.И.?А на Стар нейлс пробвала ли си лаковете.Много се чудя на коя марка да си взема и не ми се рискува,защото трябва да си взема поне 15-20 лака. Thinking

# 132
# 133
  • На погрешната планета
Здравейте момичета  bouquet!
От известно време ви чета и си крада идейки от вас Blush. Сега събрах смелост да се разпиша, а така и по-лесно ще следя темата Wink. В момента съм на самоубочение в къщи, но живот и здраве, през пролетта ще карам курсовете и април ще започна работа. Ето някои от моите неща,но моля, ако някой си познае някоя идейка в нескопосана изработка Embarassed, да не ми се сърди. Тая надежда, че до пролетта ще съм се усъвършенствала. Отворена съм за компетентната ви критика и съвети Hug!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203653
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203654
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203655
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203668
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203669
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1203672

# 134
  • Варна
Много съм зелена в тези неща аз, днес беше първият ми опит..  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт