🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 16 231
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ааа ,Цеце нареди ме и мен до Еми ще си хортуваме по женски и пием коктейли и любуваме на някой екзотичен красавец по баклава .
Еми ще варди ,аз ще нападам ,ся кво да прайш лято е все пак Grin

Потвъри се че сценарият на Чачовия филм ще е за безспризорни ,соц. тематика. Любов тука забравете . Сориозно се е заел с това.
Филма ще се излъчи по Нетфликс ,отново ще си сътрудничат. Харесват си го него.
Новатор е .

# 91
Еми, пожелавам ти ей така да си прекараш... И някой само да ти носи коктейл след коктейл...

Цецеее, много я обичам тази поза. Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря за пожеланието! Ще те послушам - слагам розовите очила и чакам някой от красавците да ми поднесе коктейла! И понеже съм нетърпелива - сама ще си ги подредя.

# 92
Емии ,  присъединявам се за летния купон и нареждам коктейла и красавците и една Истанбулска гледка:heart_eyes:

нови на Киво на плажа по бели шорти . Перфектна форма е но брадара не ми харесва , да я обръсне

Скрит текст:
 в цветовата гама и Аполон Stuck Out Tongue Closed Eyes

Heart Eyes
 Ча снима на това приказно място , режисьора го е споделил .

Партньорката на Толга в Шампион  с нейното гадже , щастливи и влюбени .

Йылдыз Чагры Атиксой опубликовала фото с возлюбленным Берком Октаем подписав его "Рядом с тобой я готова изменить весь мир. Я никогда не отпущу твою руку"
Написала е  послание .

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 15:46 от femmi2

# 93

Понеже днес съм на приказна вълна, Ви поздравявам с тази прекрасна песен... А колажа си го откраднах от началната страница. Еми, чудесен е...

# 94
Цеце , Мерси за песничката приказна.
Ся съм на гореща вълна с тези зверове , а красавиците сме ние и аз Joy

Sunglasses

Софиии , така можеш ли на каста не е трудно женски номера.
Горкия лежи и страда , а тая се възползва , добре я разкараха от сериала

олеее  прекрасен е и бялото му отиваааа Heart Decoration

Скрит текст:
Емиии , като вълшебната приказна фея ми достави гифките Hug

Хайде моето момче давайййй Blush
https://www.youtube.com/watch?v=NYhxaZXXwsg

Усещаш ли топлината по кожата ми.. Изгаси пожара. О, хич не е срамежлив а се раздава
Скрит текст:

Kiss
егати кефаа , разбирах се направо , това лято ми действааа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 19:32 от femmi2

# 95

Цеце, Феми, хубав музикален фон сте избрали за днешния празник. Благодаря ви!
     Чудя се какъв ще бъде героят на Чачо в новия филм. Като погледнах отново снимката направо се уплаших - в този вид нашият Казанова може да го играе само беден готвач на безпризорните в приюта, лови им риба и я приготвя по собствена рецепта. Joy Този актьор изпадна от всички класации заради занемарения си външен вид и мързела, който демонстрира. Нямам представа кой се интересува още от него. Имам чувството, че нарочно не показват снимки на Чачо от сета, защото видят ли го и върлите му фенки ще му обърнат гръб.
     Фемиии, май ще скъсаме червените шорти от пускане в темата Stuck Out Tongue Winking Eye и ще гледаме до болка познати стари кадри. Ново, интересно и различно не чакам вече от Чачо.
     Да си пусна нещо актуално и вълнуващо - Шампионът винаги е във форма!

# 96
Ще  ги скъсаме и изхабим от въртене старите кадри и шорти.
Остави ни хубави спомени от онова време.
Ще се стегне и оправи ,ко играе Казанова в Амазон след година ,година и нещо .
Няма да е занемарен и дебел.
Ся може ролята да изисква да е такъв. Наистина се чудим . Rolling Eyes
То за да лови риба и грижи за безпризорни не се иска да си брутално красив.  
Рускините го обожават . Е ,не им се нрави на някой че се запусна ама...
Търсен актьор все още отказва предложения,реклами .

Толга е пример за постоянство ,Джан също.  
Еми ,за Киво какво ще кажеш ?
Ето част от Ча , на него ли ви прилича?
Грозна козуна и косата зализана
Скрит текст:

Да си оправим вкуса със Джеймс Бонд - Сарп

SunglassesSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Летен колаж с палми .Nature Sunny

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 20:13 от femmi2

# 97

Феми, за мен Къванч Татлъту си остава най-добрият турски актьор. Има сериали и роли, в които не ми допада като визия и не съм гледала, но по-голяма част от продукциите му са впечатляващи.
     Йълдъз и Берк ми харесват като двойка, непринудени и влюбени - дано имат късмет и да градят бъдеще заедно.
     А за Чачо определено не ми се говори повече. Мнението ми се различава от твоето и не ми се иска да влизам в спор. За мен всички предложения за сериали, филми и реклама са кьорфишеци, измислени от запалени фенове и тиражирани в жълтата преса. Ако имаше нещо вярно, в това което се изписа, Чачо или неговият мениджър щеше публично да го потвърди или опровергае.

# 98
За Киво и аз  така има визии и партньорки, които не мога да преглътна и не съм гледала. Ирония на съдбата ми грабна вниманието . Каста е дъбест.
За Ча много рядко ще опровергае или отрече нещо. Затова са тези писания и така си прават реклама. Тази негова черта не ни харесва в него. Но от друга страна не е необходимо да се обяснява за всичко. Все пак няма да е лошо да сподели ще се завърне ли на роден екран с проект . Аз съм на кантар ту ,вярвам ,ту не!  На него му харесват нет платформите макар да се опитват да ги цензурират.
Не се дават и се борят.
Между другото единствено за Нетфликс потвъдри от неговата къща от дворчето, че хабера е верен и да го Очакваме .
Според мен го накараха ,сам не е поискал.  
Медийте познаха за филма всичко около него и други неща да нацелат.

Еми ,писалили сме нещо по нашия сценарии за еп. 12 . Вечерта ще напишем сцена.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 22:26 от femmi2

# 99
Ето част от Ча , на него ли ви прилича?
Грозна козуна и косата зализана
Скрит текст:
На мен ми прилича на размазан мъжки силует, но дали е Чачо или не, само боговете могат да ви кажат... А относно предложенията, никой артист не може да си позволи да отхвърли толкова предложения, колкото му преписват на него, ако ли не, скоро той ще се моли да участва, защото никой няма да го покани дори за второстепенна роля.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 19:11 от cvetansk

# 100

Гледайки тези снимки в Instagram на арабските фенове се сетих за предложението, което правят на Толга през 2016 г. Договорът е подписан, но на Толгахан не му издават виза за пътуване извън страната и участието му в тази продукция се проваля. Това лято също трябваше да участва в международен проект, но коронавируса попари надеждите му. Добре, че прие участие в "Дума на честта", за да го видим в нов образ.

Толгахан прави много за своята родина

22 февруари 2016 г. понеделник
Атрактивна оферта от Индонезия
Г-н Tolgahan получи оферта за филм с любовна история от Индонезия. Ако актьорът приеме офертата, той ще спечели 738 хил. TL.
Показването от Show TV на най-гледания сериал ‘Asla Vazgeçmem’ с Amine Gülşe в Индонезия  ще бъде супер сделка за Толгахан Сайъшман. Ако играчът приеме, филмовият проект ще получи 250 000 долара (738 000 TL). Единственият чужденец във филма ще бъде Толгахан, а останалите са индонезийските актьори.
Снимките за филма с драматична любовна история са планирани за края на април. Предвижда се снимките на Толгахан да продължат 25 дни. Беше научено, че актьорът ще приеме предложението на продуцента в Индонезия, ако поредицата, в която играе в момента е подходяща за графика за снимки.

# 101

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 20:16 от cvetansk

# 102

Flowers Bouquet ЕМИ* честит втори Имен ден тази година! Kissing Heart Flowers Bouquet
..ще проверя дали и аз нямам повече от един..

може ли да ми покажете за коя снимка на Чачо става въпрос,
толкова ли е зле ,че на ЕМИ* не и се пише повече!?

Nature Boom Феми* за женските номера няма граница,Иджлял какви ги върте на Иит
бяха за учебник..обаче ша си призная, че на каста* при вида на спящия красавец
нЕма да мога така бавно да сваля
 малката черна рокля, за да мачкаме чаршафите заедно.*
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

..и да видим богатия земевладелец,пазител на традициите
г-н Челеби с каква визия ще ни радва..
Heart Eyes

Heart Eyes Sunglasses

# 103
Здравейте!

"Дните принадлежат на календара, а моментите принадлежат на нас."

# 104
Ех ,че изкушаващи гледки сте наредели.
Така е живей за мига и момента Heart Eyes
Снощи ми се доспа и не писах днес ще измисля нещо по сценария.

Софи Hug Снимка нормална отблизо на Ча няма все още . Визията му е загадка. Вече пети ден са на снимачната площадка и само локацийте, където снимат качва режисьора.
Нарочно ли не го показват но е много изнервящо.  Imp
Еми ,може би има предвид фотото в гръб, където е огромен не се вижда лицето.
Предполага се че това е той .

Мненията ни се различават по някой въпроси но е нормално. Съгласна съм ко продължава така ще си съсипе кариерата.
За визията на Толга го искам без голяма брада ,а набола . Ще язди и кон така искам и Ча да поязди ,ама истинска кобила ,а не шаманката зъбата Joy
На мен ми харесва шоу тв разказвала съм ви. Така че очаквайте хубави репортажи за сериала. Преди така правиха ,сега може да са променили нещата Rolling Eyes

За роклята викаш нетърпеливо ще я свалиш нема се бавиш и хоп при спящия принц:joy: Ша го събудиш.
А ,мойте дрехи Казанова ще ги махне бааавно и небрежно и всичко ще пулсира. Ех ,мечти !

Искате ли да ви запозная виртуално с нов красавец .
Вярвам ще го оцените . Напомня на Чачо в началото на кариерата му . Heart Eyes
ето го Мехмет Динчилер , турски млад бизнесмен. Май върти бизнес със заведения
Скрит текст:
Скрит текст:
ето тук  си приличат Мехмет и Ча
красавеца ще ни  сервира кафето

по питие  с Емко и тази морска романтика

Наздраве !

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 15:55 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт