🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 15 343
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
"Знам, че не съм съвършен. На кой му пука? Луната не е съвършена. Пълна е с кратери. А морето? Дори и то! Прекалено е солено. Ами небето? Винаги толкова безкрайно. Идеята ми е, че най-хубавите неща не са съвършени. Те са специални."  
Боб Марли

Един специален за нас човек, актьор ...

И един специален за нас сериал "Сега и завинаги".

# 586
Здравейте!

" Хората около теб или те вдъхновяват, или те изцеждат. Подбирай ги мъдро. "
Ханс Хансен

# 587

Hearts

Hearts

Nature Boom

Nature Boom

Yum Нека всичко,до което се докоснете днес
да ви прави истински щастливи!
Flowers Four Leaf Clover

Hearts

Two Hearts

Скрит текст:

People Couple With Heart  Notes

# 588
Здравейте, момичета!

"Човек винаги може да намери нещо, за което да е благодарен, независимо колко са се забатачили нещата."
Стивън Кинг, "Долорес"

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен почивен ден!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 13:07 от Emiliya

# 589

"Şeref Sözü"/"Дума на честта"

Цитат
dizilah
The best poster of the season!
Show TV's new dizi Şeref Sözü is coming soon
🌊
    Ето го и първият плакат на новата продукция "Şeref Sözü"/"Дума на честта" - загадъчен и вълнуващ, подсказващ, но и криещ предстоящата история! Буди интерес и разпалва въображение!

Цитат
италиански сайт
Вече имаме 1 постер от новия сериал "Şeref Sözü" с Толгахан Сайъшман и Суде Гюлер, който скоро ще бъде представен на ShowTv 💖

испански сайт
🇹🇷🔊 Престижната продуцентска компания Tims & B и канал ShowTV обещават, че новият сериал Şeref Sözü със своята шокираща история ще се превърне във феномен през новия сезон 💥

turkdrama_arb
Промоционален плакат за поредицата „Дума на честта“.
Толгахан Сайъшман и Суде Гюлер в главните роли

serefsozutims
Заснемането на "Şeref Sözü", продуцирано от Timur Savcı и Burak Sağyaşar, подписано от TIMS & B Productions, започва да излиза пред публиката през новия сезон! Очакваме скоро!🧿🌟
Цитат
от албанските фенове
В най-новия сериал "Seref Sozu", който се очаква да започне по Show TV,
главната роля е поверена на Толгахан Сайъшман и младата актриса Суде Гюлер

Актьорски състав:

Цитат
tturkishmood
TIMS & B, продуцентът на сериала и неговият телевизионен канал Show tv се заричат, че сериалът с невероятната си история ще се превърне във феномен през новия сезон 😮🔥

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:25 от Emiliya

# 590
Тъкмо идвах с постера и Еми ме изпревари. Красив е !

нещо тонизиращо в жегите Wink

когато Козан не е ядосан , а усмихнат и влюбен Grinning

Бонд и един гард - Серкан в новото дизи

# 591

Феми, благодаря за освежаващата напитка. Имах нужда от нея. Постерът ме "загря" и разпали въображението ми. Очаквах след него и снимки на главните герои да пуснат, но явно на ден по зрънце информация ще ни поднасят, за да тръпнем в очакване.
    Мощна реклама, силни думи - заявката е направена! Дано сериалът оправдае очакванията ни!
    Отново са поместили статията, но обогатена с целия актьорски състав. И аз я пускам:

Ето и огромният актьорски състав, който ще участва в новата поредица!
„Şeref Sözü“ брои дните, за да бъде феноменът на новия сезон!
„Şeref Sözü“, продуциран от TIMS & B Productions - Timur Savcı - Burak Sağyaşar, брои дните, за да бъде феноменът на новия сезон!
Режисиран от Cevdet Mercan и по сценарий на Eda Tezcan, богатият състав на „Şeref Sözü“ е:
•   Tolgahan Sayışman,
•   Sude Güler,
•   Hülya Darcan,
•   Aras Aydın,
•   Meltem Gülenç,
•   Öykü Çelik,
•   Umut Kurt,
•   Toprak Sağlam,
•   Bülent Düzgünoğlu,
•   Mert Yavuzcan,
•   Hülya Şen,
•   Nazlı Çetin,
•   Sıla Korkmaz,
•   Begüm Alınca,
•    Sahra Gümüş,
•   Görkem Türkeş
Остров от 480 хиляди м2 е превърнат в гигантско плато за „Дума на честта“, което се готви да се превърне в новия феномен на екраните със своята зашеметяваща история, изпълнен със звезди персонал и великолепен комплект!
Подготвен да се срещне с публиката на телевизионните екрани, „Şeref Sözü“ ще се прочуе през новия сезон с визията на TIMS & B Productions, която достига до всички краища на света със своите продукции.
Режисьор  на феноменалния телевизионен сериал е Cevdet Mercan, а Eda Tezcan, сценарист на поредицата истории, които няма да бъдат забравени.
Sözü Sözü е скоро по телевизията Show TV!

# 592

искам и аз в Истанбул ето така да се снимам Sunglasses

гифките са от Злати Hug
пластичен Джан,щракам си с пръсти , денса си така Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Joy

Хабер ,но не е сигурно а е слух .
Нетфликс ще прави проект за насилието,малтретирането над жени и приблеми в обществото в Турция.
Ще вземат участие много турски звезди сред които ЧУ,Хазал Кая ,Берен Саат и други. За Хазал и Берен не съм изненадана ,винаги са били с позиция.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 22:26 от femmi2

# 593

Прочетох при арабите, че утре ще пуснат фрагмента от "Дума на честта", но колко е вярно ... ще видим. Всички харесват постера, определят го като най-добър и оригинален в сравнение с останалите, публикувани досега за различните продукции.

# 594

Най-после инфо* за "Şeref Sözü"/"Дума на честта" -

шокираща история и феноменален сериал..дано
..от снимките на актьорите които ще участват,
тази ми хвана окото

за хабера че Нетфликс* ще прави проект и
ще се разказва за насилието , малтретирането над жени
 и проблемите в обществото в който много турски звезди ще вземат участие
не съм изненадана след като няколко европейски страни вкл България
отхвърлиха " Истанбулската конвенция" която пробутва доста съмнителни неща
под благовидния предлог, борба против насилието!
Flushed

# 595

Софи, аз не вярвам, че на Нетфликс ще позволят да разкрие шокиращите факти около насилието над жени в Турция във всичките му форми и проявления. Едва ли ще получим един обективен поглед по тази болна тема.

Toprak Sağlam е родена на 9 октомври 1985 г. в Истанбул. Завършила е консерваторията в Центъра за изкуства Müjdat Gezen (MSM), театрален отдел с първо място.
Тя се занимава с народни танци от 11 годишна и все още продължава да танцува. Освен това от години поддържа връзката си с музиката, като свири на китара и пее.

Актрисата, която успява да се афишира с характера на Филиз във филма “Delibal”, през 2015 г.  получава пълна подкрепа от публиката с телевизионния сериал "Bodrum Masalı",
който се излъчва на екраните на Kanal D.

Ето някои от продукциите, в които е участвала:
“Gökten Üç Elma Düştü”, “Osmanlı Tokadı”,” ilk Göz Ağrısı”, “Cemile,” “Dantel”, “Karınca Yuvası”, “Hicran Yarası”, “Yerden Yüksek”, “Detay”, “Böyle Bitmesin”, “Sanem”,  "Güvercin".

Наградена е през 2009 г. на филмовия фестивал в Анкара, благодарение на успеха й във филма „Gökten Üç Elma Düştü“. “Mehmed Bir Cihan Fatihi“.

Част от новото попълнение в сериала "Дума на честта".

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 00:18 от Emiliya

# 596
Здравейте!

"Животът е всичко онова, което трябва да свършиш, от кафето до виното...''

# 597
Здравейте, момичета!

''Любовта е огън! Но също като него се нуждае от нещо, което да я подклажда, за да не угасне. Всеки от нас търси онази формула, която да го направи завинаги щастлив с любимия човек.''

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

# 598

Heart Eyes

..как се гледа красавец* Joy

Heart Eyes

Kissing Heart ..*Ти си мисълта с която заспивам,
ти си съня които сънувам,
ти си усмивката на моите устни,
ти си сълзите солени и вкусни,
ти си мечтата за красиво и нежно,
ти си стиха захвърлен небрежно,
ти си волната птица в небето,
ти си човекът, стигнал до сърцето!.*
Hearts

Two Hearts

# 599
И стига си се залъгвал, че някой друг ще те избави, човек или се учи да плува, или се дави

Общи условия

Активация на акаунт