Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 887
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
  • Кори Селести
не може съвсем всички бариери да паднат в тоя свят.

Затова пък може да се прочете темата по-внимателно и да се види, че никой не говоти за бащи, къпещи се с 8 годишните си дъщери.
Децата на тази възраст отдавна се къпят сами!

# 181
аз все още къпя големия ooooh! дали не греша....... Thinking

# 182
  • Стара Загора
А гола или с неопренов костюм? Mr. Green

# 183

въпросът ми е сериозен Crossing Arms не съм гола, но не и с неопренов костюм.

# 184
  • Стара Загора

въпросът ми е сериозен Crossing Arms не съм гола, но не и с неопренов костюм.
Не се обиждай, но на този въпрос можеш да си отговориш само ти. Дали детето ти е готово или не да се къпе само, само ти можеш да прецениш. Затова ми се стори неуместен въпроса и се пошегувах  Simple Smile

# 185
   Изцяло подкрепям : mama kenga, Beaztie, dp,betty1, ribkata,Boko, milllena, prasentze, Ню и естествено колежката мойри . ПРАВИЛНОТО е да не го "мандахерца" - както писаха по-горе-
А, тези които са За - давайте, поощрявайте и ние трябва да имаме работа Joy

# 186
  • Стара Загора

Я, кой възкръснал  hahaha

# 187
  • Кори Селести
   Изцяло подкрепям : mama kenga, Beaztie, dp,betty1, ribkata,Boko, milllena, prasentze, Ню и естествено колежката мойри . ПРАВИЛНОТО е да не го "мандахерца" - както писаха по-горе-

хаха:)))
Всеки момент очакваме включване от Наполеон...

# 188
  • Стара Загора
Дано само не възкръсне Маркиз Дьо Сад... Че тогава ще я вапцаме...

# 189
  • някъде
Все още си нямаме бебе, но определено не бих му дала да си размотава ......  Naughty! Ние чакаме момченце, но въпреки това не си променям мнението! Naughty

# 190

Ако е кофти възпитанието и в двата случая ще имате работа... Mr. Green

# 191
  • Бургас
От таткото на Инес.Все още ходя гол,защото Инес е много малка.

# 192
Не,мъжа ми не ходи гол пред дъщеря ни Naughty

# 193
Не можах да изчета всичко,но ще ви кажа моето мнение.
Нашият татко се държи съвсем естествено,когато се съблича и облича.Т.е. не се крие.За мен няма нищо по-естествено в това да приемаш голотата като нещо нормално в семейството.Голямата ми дъщеря въобще не му обръща никакво внимание,когато е гол и отива към банята.
Къпеха се заедно,когато тя беше по-мъничка.Веднъж беше направила опит да го перне,но той и обясни,че не бива,така както не бива да се удрят хората по принцип.
Мисля че е по-добре детето да е виждало татко си гол,отколкото от любопитство да поиска да види някое приятелче.А такъв момент винаги идва.И аз имам спомени от детството на тази тема.При нас това е било тема табу.И сега се старая да не се повтаря същото с моите деца

# 194
От както са се родили двете ни щерки (на 4,4г. и на 1,11г.) ги къпя предимно аз.Чисто гол.Преобличам си се където ми падне,без да се притеснявам и съобразявам къде са децата ми.Голямата веднъж когато беше на около 2г. само констатира,че тати пишка като Марти (съседче-момче) през пъпчето и това беше.Малката обаче е по-любопитна и често отбелязва,че тати има пишка.На няколко пъти искаше да пипка и след като не й забраних,се успокои и вече всичко е ясно.
Голямата вече сама се мие.Аз я къпя само когато мием косата.Малката също започнахме да я оставяме вече  сама да се мие.
Мисля така да остане и занапред.
Като малък бях казал,че дядо има пишка.Баба ми се скара да не говоря така и ми каза,че дядовците нямат пишки,което много ме озадачи.Къде отиват пишките им тогава?При бабите ли?
Понеже бях любознателно дете,когато баба ми беше наведена,надничах под полата й.Тогава открих,че доста жени ходят без бельо през лятото.Със съседските деца си гледахме и опипвахме гениталиите,защото не бяхме виждали.Като ученици надничахме в съблекалнята на момичетата,за да ги видим.Като невиждали.

Последна редакция: чт, 04 май 2006, 15:13 от borko

Общи условия

Активация на акаунт