Ходите ли гол пред дъщеря си

• 51 249
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
  • Кори Селести
... с приказки за "естествено" може да им напълни главата някой тип.

Ако едно момиче знае какво имат мъжете в гащите и му е обяснено открито и нормално кое е опасно и кое приемливо ще е много по-трудно да бъде примамено и излъгано.

Така си мисля аз...

# 226
  • Варна
[quote author=Reza link=topic=12407.msg1741879#msg1741879 Ако едно момиче знае какво имат мъжете в гащите и му е обяснено открито и нормално кое е опасно и кое приемливо ще е много по-трудно да бъде примамено и излъгано.
[/quote]

Силно пожелателно звучи.

# 227
каква е тази  двузначна тема .....я  стига ...намирисва ми на педофилска....което не е нормално , не е .....стига условности Rolling Eyes
Ако сте  слушали и гледали  разкази на такива деца"примамени"(цитат , затова е в кавички)....ще  видите  че  хич не е трудно. blahblahА и не е благоприлично , какво да показва  той ..., че няма дрехи ли , че не му пука ли или така ще  възпита  дъщеря  си,че е нормално да  се  движи сред голи мъже.....абе ....глупости...що за  въпрос... Пък някои свободолюбиви майки  доста се изненадват що за съпруг са имали и как  е малтретирал детето цели  да ре4ем 8  години и те незнаят  33uu.....сложна тема ....но  по  заглавието на там ми навява ...какво да правя ....
Такъв  е света..
 smile3513

# 228
Пак казвам и няма да престана да го повтарям, че мерките трябва да се срещу педофилите, а не срещу децата и родителите.

Не е нормално това...

Абсолютно заставам зад това мнение.
Но да знаете,че навън найстина децата след прохождане се обличат с цял или 2 части бански костюм.Факт.
Аз лично бях много против мъжа ми да се къпе с Вайа гол,но той ме опроверга и сега- тя е виждала,знае всичко с подробности и не се впечатлява особенно.Няма начин да не се притесняваме,няма такъв вариант!!!Аз специално,разчитам на себе си.Т.е. ти не си ли го пазиш-няма кой.

# 229
Май не се изразих мнооого правилно,искам да уточня:
Не съм против да го е вийдала гол,нямам предвид ,че ходи гол постояно пред нея.Напротив,дори много се пазиме.

# 230
  • Кори Селести
какво да показва  той ..., че няма дрехи ли , че не му пука ли или така ще  възпита  дъщеря  си,че е нормално да  се  движи сред голи мъже.....абе ....глупости...що за  въпрос... Пък някои свободолюбиви майки  доста се изненадват що за съпруг са имали и как  е малтретирал детето цели  да ре4ем 8  години и те незнаят

Joy Joy Joy
Ужас и безумие  Grinning
Е...имам още 4 спокойни години докато разбера как мъжът ми малтретира децата и ги учи да се събличат тутакси щом видят мъж...

Аман от фалшив морал.

# 231
Пък някои свободолюбиви майки  доста се изненадват що за съпруг са имали и как  е малтретирал детето цели  да ре4ем 8  години и те незнаят 

А-ха,хайде пък сега.Тия татковци,дето не се притесняват да се чувстват като у дома си в собствения си дом,са потенциални педофили,така ли?

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 21:28 от Trislon

# 232
От доста време къпя мойте заедно. Така, че отдавна са на ясно, че има ` женска` и ` мъжка` пишка. Това не ги вълнува особенно. От време на време ни обсъждат и нас с баща им какво имаме. виждали са ни голи не специално, ама все пак в една къща живеем... Joy Приемат го съвсем нормално и определено са далече от сексуални помисли.

# 233

Залепих на входа преди месец, една обява че всички съседи, които имат малки деца и желание - може да заповядат в нас всеки ден в късния следобяд да си ги. развяваме дружно пред децата
Има невероятен успех!

Е, Резе не е честно бе Crossing Arms Да си купонясвате без нас! Ама Юли си идваме така че да ни чакате за представленията! hahaha

Последна редакция: ср, 10 май 2006, 19:19 от Tali Dan

# 234
Пък някои свободолюбиви майки  доста се изненадват що за съпруг са имали и как  е малтретирал детето цели  да ре4ем 8  години и те незнаят 

А-ха,хайде пък сега.Тия татковци,дето не се притесняват да се чувстват като у дома си в собствения си дом,са потенциални педофили,така ли?

Да се чувстват у дома си  равно ли е да  ходят голи , както е зададена темата?Не казвам  всички , глупаво е ....както и да е....гадна ми етемата , затова ако някой се обръща към мен или ме цитира , моля на личния , за  да мога да отговоря.... Rolling Eyes

# 235

Да се чувстват у дома си  равно ли е да  ходят голи , както е зададена темата?Не казвам  всички , глупаво е ....както и да е....гадна ми етемата , затова ако някой се обръща към мен или ме цитира , моля на личния , за  да мога да отговоря.... Rolling Eyes

Peace 

# 236
Реза , наричаш мнението ми "Ужас и безумие"...силно казано, грубо ...не е коректно , в крайна сметка нека  всеки си каже мнението по същество , а не  да обстрелва хората с по-различно мнение.Можем да сме на различни позиции по някои въпроси и това е нормално.Да не бъдем груби , голяма излагация е.

пак се изкуших да погледна в темата ....ами магарето в калта не си оставям .... hahaha Joy

Момичета  всеки сам си решава .И въпроса може да  се погледне като -   ходите ли голи  пред децата си (също момченца) ....Та аз   съм против - по темата, мъжът ми също, такива са ни разбиранията.....моралът не  е грешно разбран , а е просто много условно и субективно понятие. Wink
 Peace

# 237
  • Кори Селести
Simple Smile Значи аз съм груба а ти не?
Интересно...
Коментара ми "ужас и безумие" беше по-скоро за картинката, която ти обрисува, а не за мнението ти по принцип.

Все пак, предлагам да не си слагаме много-много на сърцето подобни неща.
Оставам си с най-добри чуства към теб:)

Е, Резе не е честно бе Crossing Arms Да си купонясвате без нас! Ама Юли си идваме така че да ни чакате за представленията! hahaha

Дани, мол'та:)
Ще организирам квартала и ще направим нуди-шпалир от летището до блока във ваша чест!:)

Последна редакция: чт, 11 май 2006, 10:32 от Reza

# 238
А най-голямата глупост която съм чувала е, че в Калифорния са накарали вуйчо ми да сложи на три-годишната ми тогава братовчедка ГОРНИЩЕ!!!

Ами на мен пък едно време ми обясняваха, че на местата, където слънцето е много силно, било опасно за момиченцата да си излагат на директно слънце гърдичките, защото можело да им се повредят млечните жлези newsm78 За това дори най-малките деца не ходели на плаж без горнище. Това го разбрах, защото семейството на леля и чичо живееха в Куба и ми разказваха как дори малката ми братовчедка трябвало задължително да слага горнище. Може пък наистина това да е причината, а не, че хората са толкоз задръстени.

# 239
  • Кори Селести
Може пък наистина това да е причината, а не, че хората са толкоз задръстени.

Бре да му се невиди:)
Ми да вземат да забранят и пържената храна, че тя пък до какви неща води...не е за разправяне:)

Общи условия

Активация на акаунт