На море в Поморие! 2020 г.

• 37 120
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
Кога тръгва последното влакче от стария към новия град и в колко? През колко минути са?

# 151
Два дни търся едно малко капанче, което е синьо и бяло на цвят, дървено. Беше риба за вкъщи. Пред него имаше бели маси с пейки. Преди 3 години хазяйката ни го представи като "Рибката" , но не знам дали така му е името. Помня, че пишеше "Риба за вкъщи". Не мога да намеря адреса и в Гугъл. Някой сети ли се по моето описание за кое място говоря? В стария град се намира. Ще се радвам някой да ме ориентира на къде беше. Продаваше един мъж и имаше всякаква риба. Бяха нормални цени и беше много вкусно.

# 152
Ако е това което аз мисля, е до общината.

# 153
Ако е това, за което си мисля, вече не е на старото място, там сега има строеж.
Преместено е тук.

# 154
Кога тръгва последното влакче от стария към новия град и в колко? През колко минути са?
Влакчето не ходи до новия град, поне аз така знам..

# 155
Благодаря много! Сигурно минах 5 пъти покрай това за което ми казахте, но не предположих, че е преместено Grinning Утре ще ходя пак Stuck Out Tongue

# 156
Потвърждавам, че тази година паркингите в Поморие са безплатни. Почивахме от 02-08.08. и автомобила ни беше на паркинга при общината на ул. Неа Анхиало. 6 дни червен флаг, силен вятър и бурно море. На обяд се хранехме в бистро Токалиев, а вечер най-доволни останахме от Свети Никола и бистро Авеню на ул.Яворов в центъра.

# 157
Ако е това, за което си мисля, вече не е на старото място, там сега има строеж.
Преместено е тук.
Това не е също капанче за риба, за което пита ELFI.13. Тази година собственика не го е отворил, самото капанче е преместено отсреща срещу старото му място. Стои затворено. Ние бяхме на Поморие от 1 август и също го търсихме, разпитахме и това ни обясниха. Предната година всяка вечер купувахме риба от там. Сега мога да препоръчам риба от капанче, намиращо се срещу болницата (100 гр цаца - 2,50лв).

# 158
  • София
Здравейте.Моля за бърз съвет.За 3 дни ще отскочим до Поморие.Не сме почивки никога там .Има стар и нов град разбрах.Къде да търся настаняване .Какви са опциите като плажове.Търсим семеен хотел-чисто и непретенциозно с опция за паркиране.Ще се радвам ако ме насочите че до обяд трябва да съм избрала и резервирала. Някой отсядал ли е в Родос Хаус? На ул.Мусала.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 10:46 от sssani

# 159
Благодаря, Никито. Едно и също явно имаме предвид. Жалко, тази година доста магазини са затворени. Заради ковид ли са затворени? Или много преди това ?

# 160
Може ли мнения за Сънсет Ризорт Поморие от тази година, как става изхранването, пренаселено ли е, как е обзавеждането и разположението в апартамент, пише чеебезпрозорецедната спалня.

# 161
Източния плаж в новия или стария град е?

# 162
Може ли мнения за Сънсет Ризорт Поморие от тази година, как става изхранването, пренаселено ли е, как е обзавеждането и разположението в апартамент, пише чеебезпрозорецедната спалня.
Ние бяхме миналия месец, бяхме доволни, но наши познати бяха на скоро и не бяха много доволни. Изхранването - има няколко ресторанта, като единия е шведска маса, а другите ресторанти са с меню, но трябва да си резервираш предварително. Нашите познати казаха, че имало хора, но не било препълнено. И да - едната стая няма прозорец.

# 163
Здравейте, бих искала да попитам, някой посещавал ли е скоро хотел Феста Виа Понтика Поморие? Какви са ви впечатленията от хотела, плажа, храната? Според вас кой вариант е по-добър олинклузив или свободна консумация? Ще бъдем с дете да 4 години. Ще се радвам ако ми препоръчате и други хотели. Търся нещо близо до плажа с хубава храна.

# 164
Някой в момента в Поморие? Да сподели за времето, водата, навалицата Simple Smile А някой да е бил в студио "Сара", да сподели и за него? Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт