На море в Поморие! 2020 г.

• 37 166
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Записвам се и аз да ви следя. От няколко години ходя в Поморие. Точно в новия град. След обикаляне по курортите това се оказа моето местенце. Поне на мен ми е хубаво и спокойно. Отивам в края на август - дано е хубаво времето и морето, разбира се.

# 136
Здравейте, за първи път ще ходим в Поморие и сме резервирали Гранд хотел Поморие. Не знам дали сме направили правилен избор с хотела, но имаше много добра оферта.
Приемам препоръки за ресторанти, държим храната да е прясна и добре приотвена Relaxed Бих предпочела да има гледка/панорама, но с предимство е качеството на храната. Не сме с деца, така че няма ограничение откъм локация/забавления и т.н.
Благодаря предварително Simple Smile

# 137
Здравейте, за първи път ще ходим в Поморие и сме резервирали Гранд хотел Поморие. Не знам дали сме направили правилен избор с хотела, но имаше много добра оферта.
Приемам препоръки за ресторанти, държим храната да е прясна и добре приотвена Relaxed Бих предпочела да има гледка/панорама, но с предимство е качеството на храната. Не сме с деца, така че няма ограничение откъм локация/забавления и т.н.

ресторант 24 и ресторант Корабчето, и двете са на брега с морска гледка, храната е добра.
за Гранд хотела, мисля че не сте сгрешили, ще ви хареса.

# 138
Не мога да повярвам колко много хора си запазват шезлонги Confounded В 9:30 - 10:00 часа не можеш да си намериш нищо, защото всеки си е нахвърлял кърпите! На свободната зона също трудно се намира място. Миналата година не беше така?! Останах неприятно изненадана, че има ресторанти и магазини, които не работят Sad. И все пак на плажа е пълно, ресторантите също.

# 139
  • В.Търново
Каква ви е офертата, защото там цената не е много ниска и е за НВ?
Иначе хотела е добър.

# 140
Иначе хотела е добър.

Цена за 5 нощувки със закуска и вечеря 900 лева за двойна стая. Сравних с други хотели и за “all inclusive” беше от 1100 нагоре. Според мен е разумна цена. Ние като цяло търсихме или само закуска, или закуска и вечеря.
Резервирах е през Booking мобилното предложение където имаше преференциални цени.

# 141
Иначе хотела е добър.

Цена за 5 нощувки със закуска и вечеря 900 лева за двойна стая. Сравних с други хотели и за “all inclusive” беше от 1100 нагоре. Според мен е разумна цена. Ние като цяло търсихме или само закуска, или закуска и вечеря.
Резервирах е през Booking мобилното предложение където имаше преференциални цени.
Ти направо ме уби с тази цена.
Браво ,весело изкарване!

# 142
  • Костинброд
Не мога да повярвам колко много хора си запазват шезлонги Confounded В 9:30 - 10:00 часа не можеш да си намериш нищо, защото всеки си е нахвърлял кърпите! На свободната зона също трудно се намира място. Миналата година не беше така?! Останах неприятно изненадана, че има ресторанти и магазини, които не работят Sad. И все пак на плажа е пълно, ресторантите също.
Дъщеря ми с 2те баби е там в момента.  Сутринта на Централния плаж в 7:30 е имало само 1 свободен чадър, хората са се карали, щели до бой да стигнат за него. Това е безумие.
Ние ще сме там от неделя, явно ще пия кафе в 6ч сутринта на плажа 🤔

# 143
Ние плажуваме на южния плаж.Към 11  часа днес имаше свободни чадъри на втора и трета линия.Тук е много по спокойно,но цените на чадър и шезлинг са по 5лв.

# 144
Днес плажувахме на плажа срещу Гранд хотела. Намирането на свободно място беше по-лесно този път. Там май ни по хареса, по широка е плажната ивица. И днес най-сетне зелен флаг Simple Smile) . Мислех, че цялата почивка ще оцелим червен.
В бистро Свети Никола готвят много хубаво! Но не обичам намръщени сервитьори, продавачи и прочие да ме обслужват Wink

# 145
  • Костинброд
Здравейте,
Понеже сме резервирали апартамент на крайбрежната улица, при заведението Фантазия,
 а знам, че там е забранено паркирането (ако въобще има и място), знаете ли къде най- близо има паркинг или подобие на такъв, дори и платен?

# 146
Намирането на свободно място и паркирането беше голямо приключение,когато ние почивахме..Случваше се да обиколим няколко пъти района и често паркирахме далеч от хотела.

# 147
От 1 до 10-ти август винаги е най-пълно и трудно с намирането на места, сега вече се поуспокояват нещата, а след 15-ти август е още по-лесно.

# 148
  • Костинброд
От 1 до 10-ти август винаги е най-пълно и трудно с намирането на места, сега вече се поуспокояват нещата, а след 15-ти август е още по-лесно.
Дано, ние за това не ходим август на почивка, заради лудницата, но тази година инцидентно така се случи.

# 149
  • Sofia
Здравейте,
Понеже сме резервирали апартамент на крайбрежната улица, при заведението Фантазия,
 а знам, че там е забранено паркирането (ако въобще има и място), знаете ли къде най- близо има паркинг или подобие на такъв, дори и платен?
Тази година са безплатни паркингите в Поморие. Най-близо ви е паркинга пред хотел Регата /на самата ул. Крайбрежна/ и после е този пред общината.

Общи условия

Активация на акаунт