Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 30

• 74 915
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Батето, благодаря за рецептите!  Тук е вкусно, както винаги! Yum
Закуски

Омлет с домати и зелен лук. Не можах да го сервирам като хората Relaxed

Скрит текст:

Пилешки кюфтета на тиган и скара, много сочни са получиха ( без яйца, с лук, накиснат във вода стар хляб, накълцана сланинка от бекон и кориандър).

Ветрило,  този път с по-малко сирене, че е доста солено.

# 317
Обядът днес беше бърз и семпъл, но много вкусен. Яйца на очи върху настъргано сиренце и запържен червен пипер.
Времето започна да се обръща вече, но все още нямам желание за манджи....

Успешна седмица на всички!

# 318
# 319
Крилца с пармезанова коричка

Агнешка супа

Набързо - яйца с чоризо и кашкавал

Още топъл сладкиш с орехи и смокини

# 320
# 321
Първо аперитивче от едно малко уиски с мезенце към него за отмора:

И едни чудни (направо топящи се) домашно мариновани свински вратни пържоли с кост на фурна, гарнирани с басмати ориз с гъби, грах, царевица, морков, копър, чесън и масло и свежа салата:

Скрит текст:

# 322
Ох, срам ме е след разкошните снимки на Джаста , но ...

Картофени кюфтета на фурна
Скрит текст:

# 323
Ще се наредя срам , не срам след Джастето 😁🤗
Denyil, кажи за сладко-киселия сос. Последният път толкова кисел го направих, че си стискахме очите докато ядем 🤣

Снощи пици

Днес крем супа от червен картоф и зелен боб

Дробчета с лук

Картофени кюфтета с шунка , сиренца, кашкавал...

Дорде кача всичко и вече не съм след Джаста 😁😁😁

# 324
Ducet0 , казвам , но не съм спец , просто опитвам докато ми хареса
Скрит текст:
за втори път го правя така: В купичка разбърквам - 1 суп. лъж. нишесте ( беше свършило и сложих брашно спелта/пшеница) , 2 суп.лъж. ябълков оцет , 1 суп.лъж. захар, на око - соев сос ( или уни/сос Маги), пак на око лют кетчуп и около 150-200 мл.пасирани домати( от лидъл картонената кутийка от 500 мл.дето я няма в повечето маг.вече). Всичко това разбъркано хубаво на студено , го изсипвам върху запържените до хрупкаво зеленчуци ( моркови , цветни чушки , джинджифил/корен) ,завира и изключвам , но продължавам да бъркам непрекъснато.

# 325
Включвам се директно от новата ми кухня в барбекюто,не е съвсем готова,но съм много доволна!
Сервирах това

# 326
И ние сме на кюфтета, но от тиквички. Simple Smile По рецепта от "С нож и вилица в ръка".

Пеги, честита нова кухня! Със здраве да я ползваш, винаги вкусотии да приготвяш в нея!

# 327
Ауу, Пеги, това, което се вижда от новата кухня е страхотно. Heart Eyes Честита да ти е и все такива вкусотии да приготвяш и показваш. Yum
Denyil Hug,  Duce Hug,  благодаря момичета, страхотни сте и много апетитни неща сте показали. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 21:36 от Джаста Праста

# 328
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито, Пеги, със здраве! Heart И нали знаеш, да почерпиш. Grinning

Домашна гранола(овесени ядки, тиквени семки, мед, шарлан, кокосови стърготини и сушени червени боровинки), къпини, цедено мляко и крема сирене

Свинска пържола на грил тиган и гръцка салата

# 329
Малко миш,ама много маш - от мааш Wink с домашни питки

Общи условия

Активация на акаунт