Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 160 925
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ма ко, смешни са организаторите на Морени Innocent Няма компенсация да има със сигурност, но и не си признават, че системата им беше с много проблеми 3 дни Innocent За такава голяма фирма чак е жалко и много смешно Innocent

# 316
  • Пловдив
Юхуу имам мейл за кърпа от Нестий.
И аз имам мейл!Но,как да разбера какво печеля?
Самото съобщение което си получила,в него пише.
Queens - Спечелихте- само това ми пише🤔

При такива мейли, гледайте дали наистина е пратена (в този случай от Queens) от организатора, защото много често е спам мейл за крадене на данни

# 317
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Чакайте , чакайте да ви кажа ...... Клиентка ми донесе 47 капачки на Колата.Заинатих се , че ще ги регистрирам всичките ....... И познайте - нито един ваучер , нито един !!!

# 318
  • Сливен
*Padme*, в сайта на Нестий като въведеш Ел. пощата с която си играл, изписва дали си спечелила. Simple Smile

# 319
  • София
Рошен публикуваха, клана Пеневи се облажи доста там:rage: от 6 тегления поне в три имат поне по двама от родата

# 320
Леле, това са страшно много капачки! Сигурно няма вече ваучери, несериозно е с 47 капачки да няма поне един печеливш!
Забравих да Ви кажа в Соаркса бях с 50 участия за Озон и ме няма. Събирала съм капачките цяла година. Бях на 10000% сигурна ,че ще спечеля. 
Чакайте , чакайте да ви кажа ...... Клиентка ми донесе 47 капачки на Колата.Заинатих се , че ще ги регистрирам всичките ....... И познайте - нито един ваучер , нито един !!!

# 321
Излезнаха от положение  и съм сигурна, че броячът вече е оправен!
За съжаление, никой няма скрийншот от нулирането на кодове, няма доказване тази работа. Тяхната дума срещу нашата остана само.

Аз имам скрийншотове.
Първите два са ок, правилно отчита.
На третия обаче от 7 кода за фотоапарата изписа че трябва още 1. А за мешката пак един код...

Скрит текст:

# 322
Рошен публикуваха, клана Пеневи се облажи доста там:rage: от 6 тегления поне в три имат поне по двама от родата
Аз не виждам от шесто теглене печелившите. В пето, първа е Руска.

# 323
Ям от гадните вафли на рошен и чета последните им победители-два пъти Даниела Димитрова и Хафизето..
Определено никога повече няма да купя нищо на тази марка..

Даниела Димитрова   ******7 993
Ева Николова   ******9 944
Даниела Димитрова   ******5 337
Ramadan Ahmedov   ******6 248
Хафизе Наим   ******7 937
Цвята Димитрова   ******2 293
Пламен Недков   ******6 475
Петко Петков   ******7 024
Иванка Матева   ******3 561
Таня Михайлова   ******7 999

# 324
  • София
Roshen ми влизат в черния списък. Нищо няма да купя вече тяхно. Като чуя Руска и Пеневи и се обривам. И без това нещо загубих желание за участие в томболи и такива съвсем ме демотивират. А морени също няма да участвам особено - имам девет вафли, ще ги регистрирам и това е. Ако някой спечели принтер и го продава на разумна цена съм готова да купя.

# 325
  • София

# 326

Хафизе Наим също е победителка в няколко игри... Беше спечелила и телефон от Каменица 🤪

# 327
  • у нас
Но мога да се похваля с ваучер за 50лв за Хипермаркета Едеа от Радио Енерджи. Благодаря на дамата, която сподели!
Къде са публикувани печелившите? Не откривам нищо.

# 328
При телевизорите от Своге има номер като на мъжа ми, ама аз май на моя номер регистрирах бележките...
Как уведомяват печелившите?

# 329
При телевизорите от Своге има номер като на мъжа ми, ама аз май на моя номер регистрирах бележките...
Как уведомяват печелившите?
Със sms съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт