Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 451
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 265
Аз снощи не можах да спя и към 4 без нещо регистрирах три кода за Каменица, но нищо. Ще се боря за 500 лв и това е. И аз искам раничка на Кола, но по заведения не ходя, а и нямам отзивчиви роднини. Сестра ми качила снимка с приятели, две шишета със Спрайт на снимката, ама за етикетите не се сетила (или не е искала). 😂

# 2 266
Повече няма да купя моренa! От толкова много кодове едно голямо нищо ,че даже и снощи ставах да регистрирам. Ужас -никога повече!

Никой ли не е спечелил от минъоните ?

# 2 267

След близо 60 кода и аз да се похваля с 50лв от Каменица.

# 2 268
От зайците

Здравейте приятели,

🏆Победителите от томболата вече са ясни. Хората, които ще зарадваме с Идънред гифт карти, са: Georgi Konstantinov, Ивета Иванова и Emil Lazarski. Време е да обявим официално и нашия нов голям партньор – Happy Bar & Grill.

Моля, победителите да ни пишат на лично, за да изясним детайлите по получаването на наградите. Също така 3мата победители, както и всички останали, ще могат да участват в нашата най-нова кампания, в която ще си партнираме с Happy Bar & Grill. Очаквайте повече детайли и кога започва тя по-късно през деня. ✨

# 2 269
Има го вече написано при зайците, банер в горната част на сайта им, как ще става с Хепи. Кешбек ще връщат, 10 от 30 и 20 от над 50 лева сметка.

Така ме дразнят с неграмотността си зайците, че няма накъде повече! Това "на лично" щом го видя, а те постоянно го ползват, разтрепервам се направо😀

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 11:20 от evhen

# 2 270
Днес теглят другите 100 буркана на Милка, късмет на всички! Надявам се и аз да спечеля буркан Blush

# 2 271
  • София
Йеее печеля буркан с две бележки. Току що получих смс.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 12:50 от Maria Ivailova

# 2 272
Днес теглят другите 100 буркана на Милка, късмет на всички! Надявам се и аз да спечеля буркан Blush
  Със смс току що.

# 2 273
И аз спечелих буркан

# 2 274
Айде и Милка слагам в черния си списък!!! 😅

# 2 275
  • София
Похвалвам се с 50 лв. от Каменица. Simple Smile  Обаче спечелих с 10-ти, 11-ти и 12-ти код. След 10-ти изписа, че участвам в седмичната томбола. След като по-късно десетият код е станал печеливш, участвам ли за 500 лв?

# 2 276
Най-вероятно ще ти трябва още един код.
И аз имам смс... че наближава срока за плащане на фактурата! 😆🤪

# 2 277
За пореден път Милка не иска и не иска да даде буркан , а бях с много бележки, дано в последното теглене ме огрее 1 буркан, МРЪН, МРЪН, МРЪН

# 2 278
Имам смс за буркан с бележки от първа седмица сега трябва да ровя в един голям куп да ги търся..няма оправия ей Simple Smile

# 2 279
  • София
А днес ще има ли теглене на Старопрамен?

Общи условия

Активация на акаунт