Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 429
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 310
Кое се брои за нов акаунт при зайците(фуудпанда)?Спрямо датата на създаване или се изисква да не е правена поръчка от него?Имам вече 230 000 хиляди и мисля в четвъртък да ни поръчам нещо оттам.Знам,че в събота мога да използвам кода и да не си хабя зайците,но не ми е удобно в неработните дни.

# 2 311
  • Сф
Хепи при зайците стартира в петък.Важи за всички с регистрации.С раница от Старопрамен съм.

# 2 312

От какъв тел звънят.Имам пропуснато от софйски номер,звъня,но не ми вдигат..

Не знам за Емека, но на мен днес от софийски номер ми се обадиха за Раух.

Зачетох се в правилата на играта на Теди, изненадах се че освен бележките, трябва да се пазят и опаковките/ етикетите.  Не съм участвала до сега в тяхна игра, така ли са били предишните?

# 2 313
Има ли някои използвал вече ваучер от preotkriibulgaria.bg,
Тук някои беше писал за Пица Палас в София има ли развитие?

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 17:58 от rosicapi

# 2 314
  • Пловдив
Как мога да изтегля парите от Каменица? На банкомат ли? Шубе ме е да не глътне картата, че имам такъв случай.

# 2 315
Много съм щастлива, с карта от Емека! Hug Или теглят поетапно или сега звънят на резервите. Доста бележки имам, бях се отказала. Днес ми е ден!
Очаквайте включване (дано)!

От какъв тел звънят.Имам пропуснато от софйски номер,звъня,но не ми вдигат..
Завършва на 447

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 19:14 от sis_ko

# 2 316
  • у нас
Как мога да изтегля парите от Каменица? На банкомат ли? Шубе ме е да не глътне картата, че имам такъв случай.
Да, на банкомат. Може и да плащате при покупка в магазин също с нея.

# 2 317
  • при късмета
В игрите на Теди абсолютно винаги е имало изискване да се пазят опаковки и кодове (до сега така бяха). Никога не са ги искали при доставка на наградата, но пък условието винаги го е имало в правилата.
Спаркса, ако остане само приложение без версия за уиндоус ги зарязвам. Мраза да се занимавам с нещо от телефона и мразя да го пълня с глупави приложения. И голяма част от фабричните са ми в повече. Поддържат няколко отделни сайта за игри, отделно официалния на марката и ако махнат този с най-голяма посещаемост, трябва да са идиоти и хич няма да прилича на световна компания. Иначе, преди малко ми дадоха още един плик с бели и черни капачки от кола, че даже и една на каменица се мотае

# 2 318
  • Сф
Тук някои беше писал за Пица Палас в София има развитие?
Ау, забравих ги днес, утре ще!

# 2 319
Не печеля от Старопрамен. Няма да купувам повече. Чудя се не печелившите бележки дали участват и за другото теглене?

# 2 320
Тук някои беше писал за Пица Палас в София има развитие?
Ау, забравих ги днес, утре ще!
Кога си получихте ваучерите? Аз имам от второто теглене, изпратих го снимам на пощата и до там. Никой повече не ми е звънял.

# 2 321
  • Сф
Нещо объркване става.Нали говорим за преоткрийБългария платформата.Резервираш( в случая ) ресторант и получаваш код за сканиране в заведението и ти приспадат 20 лв май беше.
Кода е от КК партньор по програмата.Нали така?
Сега звъннах на сайта, тел за контакт -извиняват се за причиненото неудобство, искат писмено да им пратя, какво, що.Ще видя още довечера, ако имам време.Казах им че ресторанта ИЗОБЩО не знае за тази инициатива и никакви кодове и щуротии.Направо сме на здрасти с управителката..подобно преживяване имах и с Никай и зайците...ужас..

# 2 322
Искам да попитам за картите на EasyPay нали може да се тегли 2 пъти от банкомат безплатно, всеки следващ път се плаща. Да попитам при плащане с карта в магазина същото ли е или там никой път не се плаща?

# 2 323
  • Русе
Не вземат такса при плащане😀

# 2 324
Не печеля от Старопрамен. Няма да купувам повече. Чудя се не печелившите бележки дали участват и за другото теглене?
Да, учасват непечелившите бележки в следващото теглене  и до края на играта ако е все нечеливша!

Общи условия

Активация на акаунт