Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 842
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 670
Снощи регистрирах бележка на Милка,но не ми изписа дали печеля!Или съм спала с едното око или не съм разбрала дали веднага разбираш дали печелиш Stuck Out Tongue Winking Eye
От Старопрамен продължават да ме прескачат.

# 2 671
  • София
Здравейте! Има ли  спечелили от Морени, че бързо пишете и пак съм назад ? Според Вас, ако си изрежа само кодовете от опаковката  и евентуаааално  спечеля нещо - ще ми ги зачетат ли или не? 😁
А защо ще изрязваш кодовете?

# 2 672
Здравейте! Има ли  спечелили от Морени, че бързо пишете и пак съм назад ? Според Вас, ако си изрежа само кодовете от опаковката  и евентуаааално  спечеля нещо - ще ми ги зачетат ли или не? 😁
Аз спечелих вчера и като се обадих ми казаха да почистя хубаво опаковките.Да ги прибера грижливо,за да не се изтрие кода.

# 2 673
Аз спечелих плажна кърпа преди 2-3 дена.

# 2 674
И аз спечелих мешка с кърпа наскоро. Не мисля, че куриерът ще приеме отрязани кодове, обикновено в условията пише да се пази опаковката с кода, а не парче от опаковката.

# 2 675
  • Сливен
Обади ми се куриер от Тип-Топ, ама не съм в града и се разбрахме за другата седмица. Чакам само престилката и захарта, от играта във Форума, дали ще е това? Някой от първото теглене, ако може да се включи, защото куриера ми казва има 1-2 торбички за вас 😁.

# 2 676
  • Пловдив
Някой използвал вече картата от Бонбони Ним?? Вчера се опитах да заредя колата и ми изписа грешен пин код след активацията. Пак активирах, пак грешен код. Кода от СМС-а след активацията ли е?
И КК вече 2ри ден не ме допуска до регистрация на кодове. Правих профил на ММ, същото. Аз ли греша някъде? Изписва, че съм стигнала лимита, а аз не съм рег кодове.

# 2 677
Някой използвал вече картата от Бонбони Ним?? Вчера се опитах да заредя колата и ми изписа грешен пин код след активацията. Пак активирах, пак грешен код. Кода от СМС-а след активацията ли е?
И КК вече 2ри ден не ме допуска до регистрация на кодове. Правих профил на ММ, същото. Аз ли греша някъде? Изписва, че съм стигнала лимита, а аз не съм рег кодове.
Има проблем със сайта, при всички е така.

# 2 678
Не мога да разбера какви са тези системи и сайтове че винаги се бъгват и развалят, изобщо не могат да издържат, Милка и Морени сега с това че не може да регистрираш нищо, Каменица  и тя от време на време прави проблеми, кока кола вече 2ри ден не са оправили проблема....

# 2 679
https://somersbypromo.bg/ линка за Лидъл, ама ще помисля, дали да играя. Пустите колела все ме подминават, а за Лидъл всички знаем какъв е шанса Simple Smile Simple Smile
Май днес ще ми пристигне буркана, а евентуално и слушалките от Ети - но не съм сигурна, че са толкова бързи - 1 ден и е при мен Simple Smile
Вчера звънях на този в Кока Кола, за раницата, и ми казва, че не съм я потърсила и я били върнали?!? Аз звънях и ходих по 4 пъти, профил си направих, за да следя, а този на луда ще ме прави Simple Smile Сега ми каза, че 14 дни сигурно ще се бави, но ПАК ще ми я изпрати Simple Smile

https://www2.heineken.com/bg/agegateway?fbclid=IwAR1BH8b0IBF46p4 … QH1jd-YpwNyEEkUqk
много съм тъпа явно, но не я схващам тази игра Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 09:43 от Boby_flowers

# 2 680
  • при късмета
На мен за раницата от кола ми казаха да чакам СМС от Еконт, а не да проверявам. Но по-дълъг срок ми казаха, май 30 дни

# 2 681
Еконт по принцип вече не пращат смс-и, ако подателя не е потвърдил изрично такова уведомяване. На мен ми звъннаха от офиса, че имам пратка. Не знам колко дни е стояла там, но отидох в същия ден да си взема раницата.

# 2 682
Моята раница дойде за 8 дни. Получих и СМС, а си бях направила профил в e-Econt, там също видях, че е пристигнала.

# 2 683
  • София
Колата все още не приема кодове. Чудя де, дали не ми изгърмяха 2та които имам при опитите ми да ги регистрирам...

# 2 684
  • Сандански
Всички раници заявени до петък идват Сряда в офис на еконт. Търсете ги след Сряда!

Общи условия

Активация на акаунт