Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 850
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 685
Колата все още не приема кодове. Чудя де, дали не ми изгърмяха 2та които имам при опитите ми да ги регистрирам...

Морени и Милка те също не приемат регистрации в играта

# 2 686
  • при късмета
Топси, ако не я бяхте нападнали, до сега с кока кола поне да няма проблем. До сега винаги тя е комуникирала с този организатор за игри извън спаркса. Много ви е къса паметта. Забравихте, че миналата година всички си получихте наградите от нестии благодарение на нея. А тогава, въпреки, че не участвах, помня каква каша беше и със самата игра и с получаването на наградите. Топси успя да намери координати на точния човек и да го сръчка да се заеме с проблема.
А с морени лично аз повече изобщо няма да се занимавам. Направих и повече отколкото си заслужаваше в началото.
Веднъж поне се организирайте, тези, които никога не са се захващали с това и чакат някой друг да си губи времето

# 2 687
  • София
Изпращат раниците от "Роден край".

# 2 688
Подробности за новия Спаркс може да прочетете тук

https://---shoretner923-2T5iwXl

или в секция Помощ в профила ви

# 2 689
  • Пловдив
Топси, ако не я бяхте нападнали, до сега с кока кола поне да няма проблем. До сега винаги тя е комуникирала с този организатор за игри извън спаркса. Много ви е къса паметта. Забравихте, че миналата година всички си получихте наградите от нестии благодарение на нея. А тогава, въпреки, че не участвах, помня каква каша беше и със самата игра и с получаването на наградите. Топси успя да намери координати на точния човек и да го сръчка да се заеме с проблема.
А с морени лично аз повече изобщо няма да се занимавам. Направих и повече отколкото си заслужаваше в началото.
Веднъж поне се организирайте, тези, които никога не са се захващали с това и чакат някой друг да си губи времето

Мако,бързо се забравя доброто!!!Темата се напълни с прешълци,многознаещи,разбиращи и всички са света вода ненапита!Можех да напиша много неща,но ще се въздържа,защото не ми се занимава с дребни душици..
Топси си я обичам,като сестра и тя го знае,написа ми безвъзмездно рефератите,помагаме си от години и тя има голямо❤️

Пс:От вчера поддържам връзка с Кола ,относно проблема с кодовете
Звъняха ми,писах им имейл и във вайбър .Получа ли новини,ще пиша веднага😉
Айде със здраве!

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:28 от Petq211

# 2 690
Подробности за новия Спаркс може да прочетете тук

https://---shoretner923-2T5iwXl

или в секция Помощ в профила ви
Ето какво пише за кредитите:
Все пак, ако не успееш да използваш всичките си кредити до края на август – без паника! Работихме доста, за да те компенсираме за неизползваните кредити по начин, който ще ти донесе кодове за Coca-Cola App.
Знаех си че все с нещо ще компенсират тези които имат много кредити 😉

# 2 691
Аз все още нямам код от КК.
Преди малко Лео ми донесоха Мама Меца,  поискаха ми бележката и сравняваха всички данни- номер на КБ и сбор от продуктите.

# 2 692
Току що в 10:31 и 10:32 реших да разчистя празни опаковки, че отдавна стоят, и от 2 кенчета 2 Polaroid Now. Чудо не виждано🤔

# 2 693
  • София
Изпращат раниците от "Роден край".
Вие получихте ли вече раницата. Какъв цвят са Ви пратили Simple Smile ?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 10:42 от Miss_charm

# 2 694
  • София

Пс:От вчера поддържам връзка с Кола ,относно проблема с кодовете
Звъняха ми,писах им имейл и във вайбър .Получа ли новини,ще пиша веднага😉
Айде със здраве!

Бихте ли ми дали контактът на Кока Кола във Вайбър и аз да ги попитам какво се случва?

# 2 695
Трябва ли бележка за раницата от Роден край? Някой спомена Вайбър, но аз нямам Вайбър...

# 2 696
# 2 697
# 2 698
Откакто спечелих и екшън камера от Лидл пак с една бележка вече им вярвам.
Ще се пробвам за колело, че ми харесаха, а това от Роден край го иска мъжа ми. Smile

# 2 699
  • Велико Търново
Зарекох се да не чета, но чета и то внимателно! Въпреки това, отново пропуснах какво е колелото от Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт