Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 698
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 000
Е то тогава и аз да помоля за код. Искам да спечеля само една раница, само за мен!

# 3 001
  • София
Да-а-а, станахме много маймуни на клона, молещи се за код на КК, но да се наредя и аз на опашката. Искам да регистрирам поне 1.

# 3 002
Срам ,не срам...имам приятели със заведения,мисля че е време да ги наобиколя.Ай,ще им се не види и на раниците,ще ги вземем!

# 3 003
Днес на мейла имах това от Горение
https://www.gorenje.bg/igra-s-nagradi?utm_source=newsletter& … gn=&utm_term=
И да се оплача от самата себе си - днес имаше една единствена кола с код на кафето и ...три символа не се четат Sad

# 3 004
За тези, чиито кодове не се четат - опитайте със снимка и увеличете. При мен се получи. Успех!

# 3 005
  • Пловдив
Днес бяхме на заведение и ние и приятелка пи две коли - дали не ѝ взех етикетчетата Joy
Нищо не спечелих, но ме зарибихте и мен с тази раница Simple Smile
tea-mea, трябват ли ти още бележки? Със сигурност имам такива от Декатлон за дрехи и обувки, ако ти трябват, драсни едно ЛС и в неделя ще снимам

# 3 006
Игра за газово барбекю и градински люлки с покупка на боя:
https://mechta.protecta.bg/promo/?utm_source=fb&utm_medium=c … 6Kpm6sh27yFhBIdQo

# 3 007
  • софия
Благодаря на sisipisito 💕 С един код, който тя ми изпрати (не пия кола и не купувам/поръчвам), в 5.36 ч. спечелих раница. За да спечеля, сигурна съм, че ми го даде най-искрено и добронамерено и пожелавам доброто винаги да ѝ се връща.
Отдавна не съм играла за нищо и за раницата се зарадвах, не се надявах особено.
Може да взема един Прингълс да се пробвам, но са гадни.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 07:01 от zvаnchе

# 3 008
  • Сливен
И аз да благодаря на sisipisito,с кода който ми даде току що спечелих раница.Иначе Каменица не ме харесва,и не и не.От Морени чакам мешка,в Лидл играя с няколко бележки ,но там никакъв шанс според мен няма.В Ети се включих заради слушалките,че много ги троши малкия,но не би,ще играя за голямата награда явно.Успех на всички,и браво на момичетата ,които помагат .

# 3 009
Благодаря за жеста на ~Carolina~.
Единствена тя ми изпрати код.
Кода постоянно дава грешка 406, отхвърлен. Пробвах над 20 пъти. Някой друг да е имал този проблем?

# 3 010
Добро утро🙂Я си признайте,кой ме изпревари в 05:34 в играта на Каменица😉?Днес мисля да поръчам от Фуудпанда и видях,че в условията пише минимална сума за поръчка-20лв.Може ли някой от използвалите код pazar15 да пише дали е така.Имам 14лв в картата и ще поръчам неща до 25лв.

# 3 011
  • Варна
Благодаря за жеста на ~Carolina~.
Единствена тя ми изпрати код.
Кода постоянно дава грешка 406, отхвърлен. Пробвах над 20 пъти. Някой друг да е имал този проблем?
Ако го копираш не става. Трябва да го въведеш.

# 3 012
  • софия
Аз копирах, доста въртя, изнервих се, рефрешнах и излезе съобщението, че съм спечелила. С Хром.

# 3 013
При мен става с копиране.Ходих миналата седмица на разходка и седнахме да пием по нещо.Като отидох до тоалетната намерих 2 каси с празни шишета и си записах в телефона 10-11 кода.После ги копирах и ги приемаше.

# 3 014
И аз искам раничка, но у наше село стъклени коли няма. Жуля само големи коли. И от Емаг не се вредих 😀
Иначе си направих регистрация. Търсих къде се регистрират кодове и ми излиза поле "Въведи пин код" и отдолу оная програма за проверка, че не си робот. Там ли се регват?
Аз съм на село. Няма вкъщи кой да ми получи дневниците от домакинския панел. Дано се задържат в пощата, че като се прибера да ги взема. Имам заявен ваучер от тях още март и го няма, но не съм им звъняла, а май трябва.
Някой назад разпитва за панела. С телефон ми е мъка следенето, но ако не са му писали и иска да се включи, нека ми пише. В края на месеца мога да препоръчам хора.

Общи условия

Активация на акаунт