Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 003
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 390
Милка с 1б. Продуктов пакет, ваучер за 200 и 300лв.С 3б. томбола за 1000лв.Никъде не пише броя на наградите.
За 200 и 300лв ваучер веднага ли ще излиза дали се печели или не?

# 3 391
  • Варна
Милка с 1б. Продуктов пакет, ваучер за 200 и 300лв.С 3б. томбола за 1000лв.Никъде не пише броя на наградите.

Здравейте, къде видяхте условията?
На щендер в Кауфланд.Станимир, прочетох всичко, никъде не пише.

# 3 392
Гледам, че се търсят златни езичета на Каменица без код, явно ги гравират с кода и играят, чрез измама. Колко изобретателни са хората- то не бяха касови бележки, сега и кодове...

# 3 393
Гледам, че се търсят златни езичета на Каменица без код, явно ги гравират с кода и играят, чрез измама. Колко изобретателни са хората- то не бяха касови бележки, сега и кодове...

Как ще ги гравират,  ако е измислен кода не го приемат.

# 3 394
Щом се търсят някой му е намерил цаката.

# 3 395
  • при късмета
Къде ги търсят? И този който ги търси трябва да е доста нагъл. Това вече е недвусмислена измама. И означава, че разполага и с алгоритъма на кодовете

# 3 396
Старопрамен днес ли теглят раниците и батериите? Или утре?

# 3 397
В групата за размяна на подаръци.

# 3 398
Старопрамен днес ли теглят раниците и батериите? Или утре?
Утре - 01.09. така пише в правилата.

# 3 399
  • при късмета
Добре, че отдавна излязох от там. Ще има да търси. Непромоционалните езици на каменица не са плътни.

# 3 400
Здравейте, опитвам се да намеря последната буква Т, за да ми се отвори регистрационната форма на играта на Икеа. Някой спомня ли си къде се намира последната буква?

# 3 401
  • Велико Търново
Търся игра с награди дом. Едра бяла техника, обзавеждане за спалня или мебели за бани Simple Smile))
Не се шегувам, ММ ми е поръчал да намеря начин да спечеля поне една печка за новата ни къща. Аз му казах, че печка трудно, но за престилка ще се напъна Simple Smile

# 3 402
Къде ги търсят? И този който ги търси трябва да е доста нагъл. Това вече е недвусмислена измама. И означава, че разполага и с алгоритъма на кодовете
[/quote]

Интересно , колко ли предлага 🙄😂😂😂

# 3 403
  • София
А възможно ли е някой да си е загубил кода и да иска да го гравира така???

# 3 404
  • София
Аз също не бих отказала езичета. Ще си направя това 😎
https://youtu.be/qe6yJpidNFU

Общи условия

Активация на акаунт