Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 005
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 375
Само на мен ли не ми се отваря новата игра на Милка
Не, на никой не се отваря, играта е активна от утре, явно утре ще е активен сайта.

# 3 376
Аз спечелих сега в 14:08 раница, от 7-8 кода с последния, но не ме е срам и като обикалям си отлепям кодове Simple Smile Две са за мен и 2 подарих, това поне се ползва доволно. Чакам Старопрамена за втора кожена раница, дано получа смс Simple Smile
Няма ме в бурканите днес, сестра ми щеше да са уреди, но това е положението. Алергични сме към Милка и взимах Орео и Барни, дано може и в новата игра.
Някой ме изпревари в Каменицата 13:45:30 играх ама нъцки, и картата ми не е заредена вече 5 ден Wink

# 3 377
Получихте ли наградите от форумната игра на Сладея от първите печеливши?
Да. В петък.

# 3 378
Аз в правилата на играта на Старопрамен чета, че тегленето ще бъде на 1.09 – 170 човека, които печелят по една портативна батерия, 50 човека, които печелят по една кожена раница и 3 човека, които печелят почивка в луксозна вила.

# 3 379
Да. В петък.
И моята награда е пристигнала, в офиса на Тип- топ е.Чак другата седмица ще мога да си я взема.
Анемония, до колкото си спомням беше споделила снимка на наградата, но съм през телефона и нета ми е адски бавен,какво точно съдържа пратката?

# 3 380
  • София
В Каменица се пробвах само веднъж за спорта и не ми върза, не пием алкохол у дома. Морени също нищо не ми дадоха над 24 кода съм регистрирала, но харесвам вафлите и ще продължа да ги купувам и без игри.

За КК.. до раница не се докопах, нито до ваучер за приключения. Малко ми е тъпо, наистина е хубав подарък тази раница, ама ... нямам късмет.

Благодаря искрено на sisipisito и на nlumparova@mail.bg за изпратените кодове, за възможността да опитам, наистина ме зарадваха, въпреки че не спечелих.

Като цяло завършвам този месец с батерия от Старопрамен и с плюшена играчка от Милка. Надявам се септември да ме изненада приятно.

# 3 381

Аз още не, тъкмо се бях засилила да питам същото. Simple Smile
А кода-подарък от MySPARX за какво е?

# 3 382
  • Пеликания
Ааа добре. Благодаря момичета Blush

# 3 383
Да. В петък.
И моята награда е пристигнала, в офиса на Тип- топ е.Чак другата седмица ще мога да си я взема.
Анемония, до колкото си спомням беше споделила снимка на наградата, но съм през телефона и нета ми е адски бавен,какво точно съдържа пратката?
Пакет захар сладея 1кг., пакет кафява захар 0.500 и кухненска престилка.

# 3 384
  • Пловдив
Някой да си е ползвал гифт картата от бонбони Nimm? Имам въпрос...

# 3 385
Някой да си е ползвал гифт картата от бонбони Nimm? Имам въпрос...

Засега установих само, че не мога да тегля на банкомат (ДСК).

# 3 386
Играта на кока кола започва след 7ми септември с ново приложение  Coca cola App.

# 3 387
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем в Easypay за получаване на печалба от Каменица, и по-конкретно - грешно подадени кодове?
Касиерката се държа безобразно и дори не пожела да ми каже какви кодове са подадени от Каменица.
Ще им звънна в Понеделник, но не знам доколко ще ми съдействат, та ако някой има съвет? Flowers Hibiscus

Да се самоцитирам - проблема се разреши.

Скрит текст:
Грешката, разбира се, е била в Easypay и тяхната служителка.
От страна на Каменица всичко е коректно, съдействаха ми доколкото можаха.
От цялата работа ми остава лошият привкус от Easypay, с такова отношение клиенти не се печелят.

# 3 388
  • Варна
Милка с 1б. Продуктов пакет, ваучер за 200 и 300лв.С 3б. томбола за 1000лв.Никъде не пише броя на наградите.

# 3 389
Милка с 1б. Продуктов пакет, ваучер за 200 и 300лв.С 3б. томбола за 1000лв.Никъде не пише броя на наградите.

Здравейте, къде видяхте условията?

Общи условия

Активация на акаунт