Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 006
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 360
Ма ко,сутринта отидох да получа другата карта,но ми казаха,че в цяла България Изи пей имат проблем.Не успяхме да я вземем.А иначе чакам днес превод от още 50лв по моята карта,която е взета в четвъртък.
Станимир,прав си.Но има някои хора,които не можем така.И да ми е трябвало нещо,съм искала,но винаги съм предлагала да е размяна.Топси ми предложи код за раницата,но аз не го исках,докато нямах с какво да й се отблагодаря.Най-накрая й изпратих 10 кода,което пак знам,че не е равностойна размяна,но си успокоих съвестта.

# 3 361
За карта от каменица, взета и активирана на 26.08, нормално ли е още да няма превод? На каменица литрябвада се звъни?
Моята карта е получена и активирана на 25.08. До момента нямам превод.

# 3 362
Благодаря на Morava34 за предоставения код за раница, направо ми прати код да я заява, аз вече имам но ще зарадвам друг приятел, който определено ще се зарадва! 😊

# 3 363
  • Сандански
Както казах има забавяния в преводите на всички от Каменица! Надявам се тази седмица да започнат с преводите.

# 3 364
Раницата наистина е страхотна и си заслужава.Не помня кой се оплака тук,че е малка.Наскоро я видях на улицата на едно момиче,много ми хареса на мен лично.Пробвах се,но не успявам явно да я уцеля.В новата игра на милка ще се включа в зависимост кои продукти ще участват.И при мен сайта е блокирал,явно работят при него.Чакам с нетърпение и новото приложение на колата,имам към 20 капачки,доста си пийвам в тия жега.Масово е пълно с белите обаче,а в началото на играта,близо 2 седмици ги нямаше никъде.Не съм срещала нови,при нас са само бели и черни.Интересно ми е новата игра с какви кодове ще е.

# 3 365
Колкото и да не харесвам Милка,със сигурност ще се включа в играта.Все пак наградите са гиф-карти.И аз също чакам новото приложение на Кока кола,само че имам много капачки.Нито се хваля,нито крия.ММ ми носи от себе си и колегите си,аз пия,приятели ми дават.Събрала съм вече над 200 черни и златни.Дано да важат за приложението,но ако ли не поне ще ги занеса за сърчицето.

# 3 366
Само сутрин ли печелите тези раници от кока кола? Вече се чудя кога да регистрира кода.

# 3 367
  • Варна
Картата на Каменица безконтактна ли е?
Пробвах първо да платя с нея онлайн, не стана, после в магазин - безконтактно (има знак на гърба си, че е безконтактна), пак не стана, днес изтеглих от банкомат пари, успях без проблеми. Та се чудя дали моята карта има някакъв проблем с плащанията или просто в магазин трябва да плащам с нея контактно?

# 3 368
  • Русе
В някой магазини е безконтактна, в други я пъхват в устройството и така става.  Например, в голям  магазин ка то Лидъл ми я вкараха вътре, а в кварталния си е безконтактна .

# 3 369
  • при късмета
Явно има забавяне в преводите. Ще чакаме, мерси за инфото.
На почивка сме та и с игрите съм назад, вероятно в новата на милка ще се включа

# 3 370
За somersby и аз много се учудих като видях, че са показали УНП за въвеждане, на мястото в което пише ясно номер на касова бележка. Аз написах номера на касовата бележка пък каквото стане

# 3 371
Само на мен ли не ми се отваря новата игра на Милка

# 3 372
  • Варна
В някой магазини е безконтактна, в други я пъхват в устройството и така става.  Например, в голям  магазин ка то Лидъл ми я вкараха вътре, а в кварталния си е безконтактна .

Мерси, в голям магазин опитах, явно ще пробвам и по двата начина следващия път.

# 3 373
Само на мен ли не ми се отваря новата игра на Милка
Не,спокойно😂.При никой не се отваря.Сред 12ч сигурно ще се зареди.

# 3 374
  • Пеликания
Получихте ли наградите от форумната игра на Сладея от първите печеливши?

Общи условия

Активация на акаунт