Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 015
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 345
И аз си получих днес кърпата с мешка от морени, спечелена първия ден на играта. Кърпата и мешката са две в едно, а не отделни неща.

# 3 346
Как да разбера дали са качени печелившите в Старопрамен?
Аз ги проверявам в сайта като натисна 3те точки отгоре в дясно отивам на търсене и понеже всички печеливши имат символи три хикса пиша три хикса в търсачката и готово и ми излиза колко са раздадени , още няма изтеглени обаче

# 3 347
  • при късмета
За карта от каменица, взета и активирана на 26.08, нормално ли е още да няма превод? На каменица литрябвада се звъни?

# 3 348
След като една потребителка учтиво ми даде два кода,но се оказаха непечеливши....дали ще се намери и друга добра душа да опитам за последно?🤪

# 3 349
За карта от каменица, взета и активирана на 26.08, нормално ли е още да няма превод? На каменица литрябвада се звъни?
Някои хора писаха че до 2-3 дни превеждали, да на Каменица се звъни, защото те изпращат парите, Easypay ги превежда в картата.

# 3 350
  • при късмета
Благодаря, Станимир!

# 3 351
Някой отвори ли новата игра на Милка? Колко гифт карти се раздават?

# 3 352
  • у нас
3 раб. дни. Днес следобед или утре би трябвало да дойдат, Ма ко.

# 3 353
Аз искам да благодаря на Лавандулова гора и на isis6 Simple Smile

И една игра от мен: https://ladyzone.bg/laifstail/artbox/useti-duha-na-mulan-igraj-za-nagradi.html

# 3 354
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, като цяло аз от известно време само ви чета и доста рядко участвам в разни игри, но сега и на мен ми се при иска тая раница и ако някои може да прати и на мен кодче, аз мога да пратя заичета (ама незнам как се прави 😀)

# 3 355
  • Русе
Абе и аз веднъж да разгледа "инструкции" и се обърках. Та влизам в сайта на Самърсби , за да регистрирам покупка от Лидъл за играта им. Вижте кое са оградили, това като номер, предполагам..УНП дето пише. Ах, ще ме вкарат в грях Simple Smile

# 3 356
Леле кога ще свърши тая игра на кола по цял ден чета просии за кодове...вече ще почнат да ме преследват и сън тези коли...
Та ако може и на мен кодове от каменица,бележки на милка и кой каквото има пращайте моля Confounded

# 3 357
Леле кога ще свърши тая игра на кола по цял ден чета просии за кодове...вече ще почнат да ме преследват и сън тези коли...
Та ако може и на мен кодове от каменица,бележки на милка и кой каквото има пращайте моля Confounded
Защо сега трябва с лошо, все пак коментираме игра не нещо друго, някои хора като имат излишен код който няма да ползват , защо да не пратят на друг за да си спечели желаната награда? Нали сме за това да си помагаме и да не се караме!

# 3 358
Защото се появиха 100 човека незнайно откъде да просят и вече няколко дена все едно и също.Нито караниците са приятни нито това молене.

# 3 359

От сърце благодаря на лавандулова гора, красми, hrriss и isis6

Общи условия

Активация на акаунт