Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 039
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 330
Уау, тази година не съм участвала в игра на Милка, най-после нещо добро Simple Smile Купувам техни неща от време на време, наскоро взех комплекта с моливника, но плюшени играчки и медальони за 5 лв не ми трябват.

# 3 331
От началото на играта на Каменица играя, нищо не съм спечелила, ако някой има повече късмет, като посъбера капачки, да сде навие да участва , наистина съм изключителен карък и абсолютно в нищо не успявам да оцеля, а после ми се сърдят за това

# 3 332
Нямам думи да го опиша просто, потребителката vania111 ми писа на лично че иска да ми подари буркана на  Милка , не мога да повярвам че има такива добри хора, много Ви благодаря vania111 страхотен жест! Дори току-що получих съобщение че е пратен и утре мога да го очаквам! Благодаря Ви много! Да ви се връща късмета много пъти в игрите!

# 3 333
  • Пловдив
Нищо не печеля аз от каменица! Току що регистрираха и нищо...

# 3 334
Тази Каменица ако ставаше за пиене щях да се прежаля още няколко пъти да я купя. Но два пъти участвах и не спечелих, сега освен ако не намеря езичета или капачки, не мисля да регистрирам повече.

# 3 335
  • Пловдив
И аз регистрирах сега....пак греда на Каменица. Каква беше играта на Якубс над 7лв. Не я откривамм

# 3 336
Ето фото принтера и от мен:

# 3 337
И аз се присъединявам към благодарностите кън съфорумката vania111! Вчера ми даде два кода - не спечелих , днес ми прати код за раничка. Както често казвам добро се прави тихо , не се парадира! А тази дама е точно такава, благодаря че има хора като Вас! ❤️❤️❤️

# 3 338
Игра на Comsed с покупка:
https://www.instagram.com/p/CEjMVhYDDTu/?igshid=n2lrvlaxcps8

И аз искам буркан на Милка, но да разменя. Нямам обаче капачки на Каменица, при нас е скъпа и съм ограничила игрите с покупка.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 13:42 от Анонимен

# 3 339
Буркана с дядото, ако някой го има и разменя, моля да ми пише. Търся и кодове на кола. Имам няколко неща за размяна.

# 3 340
ще се намери ли кодче и за мен за КК, да се пробвам най-накрая и аз за раница. Simple Smile

# 3 341
  • София
Момичета, аз добре си почина на море и зарязах игрите. Ужким ви следя, ама доста коментари проспах. За каква раница се борят всички😁?

# 3 342
Момичета, аз добре си почина на море и зарязах игрите. Ужким ви следя, ама доста коментари проспах. За каква раница се борят всички😁?
За раницата на кока кола от стъклените бутилки. Имаше и валеж един ден

# 3 343
  • София
За раницата на кока кола от стъклените бутилки. Имаше и валеж един ден
Благодаря 😊Не пием такава кола. Успех на борещите се. Чакам моя месец септември и дано да ми е късметлийски след почивката

# 3 344
Как да разбера дали са качени печелившите в Старопрамен?

Общи условия

Активация на акаунт