Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 065
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 315
Сега бях в Кауфланд.Мърчинките подреждаха щендери на Милка. Питах, ги дали ще има игра. Да от утре. При покупка за 6лв. гифт карти с регистрация на бележка. Беше ми неудобно, да разпитван повече. Довечера, ще отида да видя, за какво става въпрос.
Дали наградите ще са само гифт карти или ще има и други награди. Тази година от Милка само награди с покупка няма с кодове награди

# 3 316
Знам,че е коментирано,но не мога да се сетя за колко време пристигат батериите от Старопрамен.Аз спечелих на 17.08,но ми казаха след 30 работни дни.Знам,че по принцип така казват,а идват по-рано,но нямам обаждане или съобщение за пратка.Милка и Ети не са моят тип продукти.Всеки ден харча по 5-6лв за сладко и чипсове/солети/снаксове,но от определени марки.

# 3 317
Излезли са печелившите от Милка. Честито на спечелилите!
От утре Милка са ни приготвили нова игра. Все още не мога да я отворя  https://milka-promo.bg/

# 3 318
  • Варна
Сега видях в сайта на Милка, гифт карти с 200,300 и 1000 лв., но не се отваря.

# 3 319
Излезли са печелившите от Милка. Честито на спечелилите!
От утре Милка са ни приготвили нова игра. Все още не мога да я отворя  https://milka-promo.bg/
Не знам колко бележки регистрирах в милка много бяха и няма нито 1 буркан, просто съм ужасен, ако някой няма да го иска с удоволствие ще го приема. 😊

# 3 320
# 3 321
  • Сф
Знам,че е коментирано,но не мога да се сетя за колко време пристигат батериите от Старопрамен.Аз спечелих на 17.08,но ми казаха след 30 работни дни.Знам,че по принцип така казват,а идват по-рано,но нямам обаждане или съобщение за пратка.Милка и Ети не са моят тип продукти.Всеки ден харча по 5-6лв за сладко и чипсове/солети/снаксове,но от определени марки.
Как 30?Абсурд- 10 работни, помня аз, отделно аз имам вече една батерия у нас , спечелена в началото и дойде супер бързо, няма и 10 работни, та затова сега си знаех че нещо гнило има.Това за Сф, но и за провинцията да е не вярвам 30 , нещо бъркаш. Мисля че е от 6-10 август, гледам бележките, две съм отделила с тези дати, че ми се засичат последните 3 цифри и не знам коя е печелившата точно- нали сме пияници Simple Smile мм по-точно.

# 3 322
  • София
Адмирации за подаряващите! Бъдете добри, а алчните, не злоупотребявайте с добрината на другите.
Нямам раница от КК и не искам код.

Скрит текст:
Не знам кой в кого се припознава, потребителката хихихи е това:
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=436051;sa=showPosts
Цитирам:

"Re: Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020
Вчера в 02:00
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК,защото в нашето село няма стъклени бутилки 😔

Re: Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020
29 авг. 13:48
И аз искам да помоля, ако някои  има излишни кодове на КК,защото в нашето село няма стъклени бутилки 😔

29 авг. 07:44

25 авг. 14:29
30кода КК,нищо искам раницата но ... "

# 3 323

Милка - Игра От 1 до 30 септември
https://milka-promo.bg

# 3 324
УаУ! Това вече е хубава игра от Милка! Heart Eyes Усещам как някои пак ще печатат бележки...

# 3 325
Морени по кое време е добре да се регистрира, имам 3 опаковки?

# 3 326
Наистина хубави награди от Милка.В последната им игра не се включих, защото не ми харесваха наградите, но в тази ще си пробвам късмета.

# 3 327
Супер, надявам се бонбоните им да участват.
Някой питаше за дневниците на ГФК. Днес ми донесоха моите, за София.

# 3 328
Днес май има валеж в Каменица. На моменти пускаше награда на всеки 2 минути.

# 3 329
Днес май има валеж в Каменица. На моменти пускаше награда на всеки 2 минути.
Наистина има валеж в Каменица, раздадени са до сега 180 награди по 50лв

Общи условия

Активация на акаунт