Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 069
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Русе
Как ги намирате тея думи в Икеа ? Аз за спорта се опитвам вече трети ден, и на телефона, и от компютъра..ами нищо..пфу. Пускам на автоматична обиколка и имам само S, A, F..Angry

# 3 301
И аз с един въпрос - чаках една пратка миналат седмица, но не пристигна и снощи в 10 вечерта получих съобщение, че днес 31.
08 ще ми я донесат, но тъй като не сме вече на почивка няма как да я взема... Първосигнално от телефона я отложих за дата 02,09 ама се оказва, че пак няма кой да я получи...Прибираме се на 11,09 и въпросът ми е как мога да си я получа след толкова дни...Мога ли срещу заплащане да си я получа в друг град или какво да направя, за да не я загубя?

# 3 302
И аз с един въпрос - чаках една пратка миналат седмица, но не пристигна и снощи в 10 вечерта получих съобщение, че днес 31.
08 ще ми я донесат, но тъй като не сме вече на почивка няма как да я взема... Първосигнално от телефона я отложих за дата 02,09 ама се оказва, че пак няма кой да я получи...Прибираме се на 11,09 и въпросът ми е как мога да си я получа след толкова дни...Мога ли срещу заплащане да си я получа в друг град или какво да направя, за да не я загубя?

пробвай  от линка в смс-а да си я пренасочиш за друг град там където сте, ако стане се обади на националния телефон. или план Б- обади се на приятел да ти я вземе

# 3 303
  • София
С колко бележки бяхте? Аз имам 1 регистрирана в самото начало и не знам въобще дали участва.
Цитат на: Vesi L.
link=topic=1241076.msg41305989#msg41305989 date=1598856618
Докато се ядосвам със сайта на К.кола,получих смс от Данонино,че печеля каска.Остава само да убедя племенницата,че не е "момчешка" 😂

2 бележки,регистрирани в началото на  играта.

# 3 304
Днес очакваме теглене на Милка и Mysparx(Mysparx като за последно в това приложение). Късмет на всички! 🍀 Мисля че и Rauch теглиха в понеделник.

# 3 305
  • София
Извинявам се, ако е качвана тази игра на Метро за 6 м. абонамент за Уча.се.
https://promo.metro.bg/

Успешна седмица!

# 3 306
  • Русе
Днес получих раницата от морени. От първите спечели съм.

# 3 307
  • София
И във форума пуснаха такава игра https://www.bg-mamma.com/?topic=1246574

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 11:06 от Магси

# 3 308
Някой с печалба от JYSK? Съмнява ме много тази игра. Всеки път като въртя колелото ми се падат еднакви комбинации...

# 3 309
И аз имам СМС от лео за принтера от морени, но още го чакам. 😀

# 3 310
Допитах се аз преди малко до Старопрамен дали днес теглят, защото играта е до днес включително. Значи- малките награди днес, големите утре. Който регистрира днес играе само за голяма награда.

# 3 311
Някой с печалба от JYSK? Съмнява ме много тази игра. Всеки път като въртя колелото ми се падат еднакви комбинации...
На JYSK и на KING аз не им вярвам. Последните 2 игри на KING с кодове - едната изобщо не обявиха печеливши, писах им- глас в пустиня. Другата- една седмица нямаше печеливши, обадих им се, било бъг, ала- бала и в един момент изписаха 50 имена с инициали само. Според мен това си беше чиста пародия, да не кажа лъжа.

# 3 312
  • Сф
Допитах се аз преди малко до Старопрамен дали днес теглят, защото играта е до днес включително. Значи- малките награди днес, големите утре. Който регистрира днес играе само за голяма награда.
Аз пък звъннах на Лео експрес, защото ми се бави батерията , а от Старопрамен не пожелаха да ми направят справка, поне да кажат дали е пратена.И се оказа, че се мота в склада на Лео все още, изнамериха я, та се надявам да я взема довечера, на път ми е, да не чакам куриер 3 дни примерно, че пътувам. Та, бяха минали 10 раб дни, че и повече и добре че звъннах да я открия.Лео бяха много любезни. Ако някой прецени, че много му се бави Старопрамена, може да провери като мен иначе честно казано не знам кога и дали щеше да дойде.

# 3 313
  • Варна
Сега бях в Кауфланд.Мърчинките подреждаха щендери на Милка. Питах, ги дали ще има игра. Да от утре. При покупка за 6лв. гифт карти с регистрация на бележка. Беше ми неудобно, да разпитван повече. Довечера, ще отида да видя, за какво става въпрос.

# 3 314
Майка ми спечели покер сет от Кинг някъде към края на играта. Но инициалите й ги публикуваха може би седмица по - късно. Сега наградите са по - малко.

Общи условия

Активация на акаунт