Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 773
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 120
Ще ядеш ти! Ще ядеш! :smiling_imp

Сладък куч! Heart

# 121
  • BG
Ени, благодарско за снимката.

Защо не ги пекнеш във фурната, за да не си играеш да пържиш ?

# 122
  • Варна
Никога не съм ходила на Антарктида и не съжалявам. Много надценявате морето. Мечтая за сладоледена къща, с климатик.😋

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 17:38 от Viviana91

# 123
  • France
Правя планове за емиграция в Лапландия. Желаещи?

# 124
  • София
Дари, това ми е любимото - да ми се заинати някой клиент като малко дете, което не разбира от дума. Разбирам, че искат нещо и като клиенти са в правото си, но пък има и неща, които не зависят от обикновения служител и колкото и да ни тропат с крак ние сме безсилни. Отделно, че няки клиенти искат невъзможни неща.
На нас скоро ни смениха прекия ръководител. Предишният шеф винаги се отзоваваше при нужда и ми се е случвало и през уикенда да му звъня , защото някой клиент много държи да си говори с началник. Той сам ми беше казал да му звъня, независимо от ден и час. С новата шефка не смея да звъня, защото не го е казвала сама, а не ми се иска да си навлека гнева й, ако не е като предишния шеф в това отношение. Моята тактика е да им дам телефона за оплаквания и да ги насоча към колегите, които отговарят на него. Това го правя, защото съм с абсолютната убеденост, че не нарушавам никакви правила и дори да се оплаче клиента от мен, няма причина да ме наказват.

В Лапландия не ща. Но едно телепортиране до прохладно планинско кътче в БГ би ми било перфектно.На тишина, спокойствие, чист въздух. Само не съм сигурна колко дълго бих издържала без детето. А ако взема детето, край на тишината и спокойствието. То моето е "няма угодия".

# 125
Чак в Лапландия не ща. Не може да ми се угоди - на жега не издържам вече/едно време като хлапе хич не ми пречеше, живяла съм 18 години в топъл град на южната граница, сега като си отида лятото там и умирам - разпадам се на съставните си части/, но и на студ не обичам да стоя. Абе с две думи угодия няма.
Джоли, радвам се, че си по-добре. Драсвай по някой ред, че всички те мислим.
С повечето от вас едва ли някога ще се видим, но когато нещо с вас не е наред и имате проблеми ви мисля. Може да сме анонимни зад своите никове, но всекидневното споделяне на грижи и неволи ни прави близки, с вас мога да споделя неща, с които с хора в реала не бих.
Оплаквам се че днес похарчих един вагон с пари, излетяха ей тъй за нула време - гледах в портмонето в един момент и се чудих какво толкова купих да му се не знае.

# 126
Фил,ида! Само някой да ми каже,тръгни и съм заминала преди него!В катун съм живяла,аз в предишен живот! Студено там,ама..ще си взема дебелите гащи и обещавам да не мрънкам много!

Добър вечер,добър вечер! Спите ли,пиете ли? Скиторите? Днеска яз само ще викам ли по вас?
Наздраве!

# 127
  • софия
Пандичке,не само при мен ги има такива значи. Което ми напомня,че утре съм на работа,а ми се иска да бях отпуска. Септември мисля да си пусна 2 седмици да си почина.
И аз да се оплача,че преядох. А таман спазвах диетата и ей го на от няколко дни съм като трите прасенца...ама сама ям като за трите😀

# 128
Привет, Кроте!! Май сме си двечкитИ с чашки
Другите бамбини ги чакаме... дотогава ще продължим с програма от студиото 😀!!
Много мЪ мързи!!! 😀Ай наздраве пак!!

# 129
И аз тъкмо се паркирах. 🍺

# 130
  • France
Тази вечер съм на диета, че много шоколадови бонбони изядох днес, а след 10 дена ще ми взимат кръв пак за захарта Close

# 131
Тука са,тайно пият.Хапват...Вече,като класната почвам! Първи,втори..Ква е тая разюзданост!? Минаваш,броиш се,жив,здрав!
Чироз,добре паркирала се!

# 132
Филомена, как си?

# 133
  • софия
Ей много съм залухава - бях навън с една приятелка, таман се прибрах и  полегнах пред телевизора и под климатика, викам си Ех че хубаво така, няма да си надигна задничето от леглото тази вечер...и се присетих, че забравих да си купя цигари. Ей Богууууу сега трябва да стана и да се затъркалям до денощното павилионче до нас. Няма почивка Confused

# 134
  • France
Не смея да се похваля но съм добре. От както влязох в 5 месец даже се наслаждавам на храната Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт