Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 45 766
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Не знам какво хапваш ти,Кроте, ама аз ръфам едни кюфтенца с биричка на тераската. И след малко трябва да се затъркалям до денонощното павилионче до нас, че цигарите ми привършват. Кога стана това не усетих.

# 91
Чироз,иди Душо,иди!
Даре,не мож,с тез кифтя,да ме биеш!

# 92
Чироз,иди Душо,иди!
баница ли ядеш, а? Домашен хлебец?  А,а?

# 93
  • София
Оплаквам се, че изядох едно кебапче и сега ще умра от жажда. А не го усетих да е много солено, добре си беше.
През лятото най-добре ми е да карам на салата и летни супи. Мръвките не ми вървят много-много. Но от известно време ми се е прияла пилешка пържола от бутче в комбинация с таратор. Само че аз не ги правя хубаво пилешките пържоли, а на заведение нИ щЪ, тъй че ще си мечтая примлясквайки. Поне таратор си имам. Animal Pig

# 94
Чироз,иди Душо,иди!
баница ли ядеш, а? Домашен хлебец?  А,а?
Боб с джолан ,аз съм сериозен човек! Баница сутрин.

# 95
Е, ся, Syros, и аз искам да съм пак 50кг., ама съм се закротила на 55 и туй то. Айде преди поне прегрешвах 1-2 пъти седмично с шоколад и някоя друга торта или неделни палачинки, ама от 30 април имам общо 3 прегрешения. Счупих се от спорт и тъкмо свалих 3 кг., пак си ги върнах за нула време. Успокоявам се, че е от кортикостероидите, ама всъщност си знам, че тия 55 кг. са моите и да пукна от глад, пак ще ги докарам. Та затова и не пуквам от глад. Joy

# 96
  • софия
Чироз,иди Душо,иди!
За да е сигурно, че не мога, предлагам да ми пратиш от твоята храна, та да пробвам. Ама повечко прати, че аз съм си лакома.

# 97
Ееех и аз бях 47-8 от 20 до 32 години,ама ся... ЕГН-то си казва и при мен.
Ма аз си хапвам де. Ся мръвки и на мен не ми се ядат,ама картофките са ми слабост. И хлебец,и по някоя Фафла на ден.

# 98
  • софия
И аз някога бях доста по-слаба, ама се оказа, че колкото повече ям толкова по-малко слаба ставам. Мистерия Grinning  Е сега се замислих, че в хладилника имам половин пъпеш - как обичам пъпеш с мед... усещам , че скоро няма да е в хладилника.

# 99
  • София
Аз като проходи щерката рязко станах 45 кг. Няма такъв кеф. Но бързо качих отново щом тръгна на ДГ и вече не тичах след нея постоянто. Сега тя е почти на 7 г, а аз под 53 кг не слизам. Но се приемав така. Само в корема ако може да не е толкова кръгло положението...

# 100
Чироз,иди Душо,иди!
За да е сигурно, че не мога, предлагам да ми пратиш от твоята храна, та да пробвам. Ама повечко прати, че аз съм си лакома.
Не се тикай,не можеш да изядеш толкова колкото мога да сготвя.Ще загубиш и после ще трябва да плащаш бирите на цялата компания.Пък брой ни,само с багажниците от бригадата колко сме! Стискали ти!?

# 101
  • софия
Ей скръндзава жена излезе ти - как ме плашиш само и само да не ти искам храна, та да има за теб. А аз горкото се надявах да си хапна ама ей го на гладна ще ходя Confused

# 102
Ей скръндзава жена излезе ти - как ме плашиш само и само да не ти искам храна, та да има за теб. А аз горкото се надявах да си хапна ама ей го на гладна ще ходя Confused
Гладна и дебела. На място се яде при мен! Сипвам,ядеш.Припадаш,ставаш и..каси бири за бандата.Не ми се прави ся на жертва!

# 103
  • софия
Аз съм уникална комбинация,Кроте - гладна,дебела и глупава Grinning И колкото по-гладна съм толкова повече оглупявам, така че трябва да ям стабилно. И какво припадане от ядене - аз ако се отказвам всеки път като съм преяла ооооо щях да съм фиданка Grinning
Шегата настрана,ама пустата отпуска преди 2 месеца като лежах и ядох почти по цял ден и ей ме на 5-6 кила ги боря вече един месец. И неуспешно. Ама пусто не мога като други хора да ям по малко, а не мога и да спортувам. Тоест мога да спортувам, но съм мързелива и затова не го правя. Ех мъка...

# 104
Аз като проходи щерката рязко станах 45 кг. Няма такъв кеф. Но бързо качих отново щом тръгна на ДГ и вече не тичах след нея постоянто. Сега тя е почти на 7 г, а аз под 53 кг не слизам. Но се приемав така. Само в корема ако може да не е толкова кръгло положението...
така, така. Дето се вика, на човек заприличах,  ама кръглото положение....

Общи условия

Активация на акаунт