Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 46 029
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 150
Добрутро мишани Kissing Heart
Обула съм едни маратонци, еййй, педала не го усещам, гаснах 3 пъти още на тръгване Joy
Усмихнат и спорен ден! Kissing Heart

# 151
Ааа да се похваля, че вчера си купих една страхотна преса на Ремингтън, сега се изправих, страхотна е.
Ползвам тяхна преса от Поне 7 години. преди година купих нова. Много съм доволна. Изправя бързо и трайно. Добра инвестиция си направила!

# 152
  • София
Здравейте!
Всички кантари да вървят на вторични суровини! Smiling Imp

Хееейййййййй, Филоменке, ами права си, бре! Браво на теб! Топлото е виновно, че не влизам в любимите дънки.

Цифричке, разбирам те. Много  е гадно така. Събота и неделя остават да си видиш и детето, и домакинството, и за себе си евентуално да отделиш някоя минутка. Егати, на каква скорост живеем всички и после защо сме болни и депресирани.

Вчера имах много гаден ден в офиса. Днес не искам такъв, ама то Божа работа. Колежката вс есе оплаква, че й е скучно в нейните смени. Що при мен идват всички заплетени случаи? Laughing

Кроте, благодаря за музиката!

Прекрасен ден пожелавам на всички! Animal Kissing Cat

# 153
Време е!

Добро утро и спокоен ден!
Благодаря, Кроте 😊
Да се запиша ли и аз в редиците на разширяващите се тела в жегата или да си мълча? Обаче ми е някак спокойно, въпреки кантара Joy

# 154
Добър ден!

# 155
Поръчах си в заведение в парка свински уши на скара. Получих изгорели, чак горчаха на вкус и като видях, че имат и косми по тях си останах гладна. Повече тям няма да повторя.

# 156
Малии,ужас! Сигурно и ушна кал са имали. 😂 Абе има достатъчно месце в прасетата,защо се хвърляте да ядете тия гадости. 🤢🙊
Аз варя бобец. Без джолан ще е. 😁
Позахладня при нас,пръска дъждец,ама мноого слабо. Дано да валне малко да полее.

# 157
  • София
Малии,ужас! Сигурно и ушна кал са имали. 😂

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Уши, опашки, кокоши крака и други такива не съм опитвала. Едно време категорично отказвах да ям и свински крачета докато веднъж не се навих да опитам. Ми то било вкусно, ама кой да повярва. И все пак от ушаци май ще се въздържа.

# 158
Като дете много обичах пърлени уши. Ръсваш сол и хапваш Grinning
Чака ме готвене. Утре пак, че чакам гости. А пък ме мързииии ... такава хубава разходка си направих преди малко. Успях да купя смокини от един дядо и царевици от една леля Yum Та лелята каза да варя царевиците 15 мин, иначе става жилава. Вярно ли е това?!? Аз досега все съм ги "готвела" м/у 40-60 мин. Жилави не са били, но ако напразно съм удължавала времето, да си зная.

# 159
Еххх, ушетааа... Ммм.... Е... Да, ама не Disappointed
Детето иска спагети, айде вари спагети, бРъкай сосЕве... Слагам на масата, хайде... Оооо, мамо... Не искам... Пица иска... Добре, че имахме лидълска замразена... Айде у фурната, печене... Слагам... Тц... Нямало да яде....
Еййййй..... Намери краставица в градината, това ше ям...
Откачих...
ConfoundedAngry

# 160
  • София
Елифче, това за царевицата не го знам. И аз варя дълго. Не става жилава.

Дрийми, познато. Затова спрях да й угаждам. Давам да избира от 2, най-много 3 варианта за хранене - неща, които знам, че обича. Ако иска да яде. Ако иска гладна да ляга. Сутринта ще закуси като за двама. Е, понякога на инат изкарва гладна докато я заболи корем и ревне от глад. Но като обясня схваща и кандисва да яде каквото има. После известно време пази поведение и хапва каквото предложа. Инатлива ми е госпожицата, но научи и мен на инат.

# 161
И друго обяснение си имам за за кантара - пием повече течности, сигурно и задържаме повече. Аз със сигурност.
Сутрин изпивам около 400 мл топла вода с лимон, джинджифил и чаена лъжица мед, след това със закуската изпивам почти същото количество кафе с чаена лъжица мед, на обяд пия половин литър айрян и между другото поне още половин - един литър вода. Колежката при по-малко изпити течности тича през половин един час в тоалетната, а аз през няколко часа. Та реших при мен кантара сочи нагоре заради течностите.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 20:42 от wind and fog

# 162
Ехх, Пандиии... Сядаме, уж, да ядем и е мъка страшна... 2,3 залци и била се наяла... И аз се опитвам да не угаждам, но като не иска да яде и на мен ми се отяжда... Сърцето ме боли...
Как живее от краставици, не знам?!?!

Пп.. Царевицата, я варя и аз по час, два... Ич не ми увира лесно...

# 163
Много добрички мами сте Grinning
Аз нямам нито време, нито сили, за желание пък да не говорим, да готвя едно след друго различни ястия. Готвя де, но в различни дни.
Да знаете, злоядството в повечето случаи се преодолява с възрастта, остават само майчините притеснения и ядове.
А днес направих една измишльотина и ще си я ям, че ми е грях да хвърлям храна - тиквички с елда. Не ми се получи. Оплаквам се.

# 164
И моето днес не искаше да яде каквото му дадох ама като му казах, че ще спи гладен, сега топи хляб и яде каквото има . Само повтаря : Бо много гладен

Общи условия

Активация на акаунт