Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през август

• 46 025
  • 1 445
  •   1
Отговори
# 165
Пийк, аклиматизира ли се към състоянието "Мама на 2-ма"?

# 166
  • Варна
Предстоеше ми изненада с билети за концерт на Васил Петров. Изненадата я има, изгубил билетите и си опънал нервите. Аз се хиля на тоз емоционален екшън. Не зная дали е от фрапето или Амарето. Имам 2 дни да ги намеря, без жокери.😅

# 167
Ехх, Пандиии... Сядаме, уж, да ядем и е мъка страшна... 2,3 залци и била се наяла... И аз се опитвам да не угаждам, но като не иска да яде и на мен ми се отяжда... Сърцето ме боли...
Как живее от краставици, не знам?!?!

Пп.. Царевицата, я варя и аз по час, два... Ич не ми увира лесно...
Нибой ся! Живее се,аз цели лета изкарвах на наще и чужди дървета.Градини.Зеле,сурово с шепа сол,разцепено по средата.
Приемете,че някой хора нямат нужда от вашето количество храна и ще сте ок.
Аз само като чета Дара,тя кво яде..ми...то аз на половината съм се взривила.

# 168
Пийк, аклиматизира ли се към състоянието "Мама на 2-ма"?
Не още Wink бъркаме имената на децата още и е забавно Wink
Сега сме на етап колики и ' тигър на дърво"

# 169
И аз съм била злояда, баща й също... Еее... Явно си е карма Joy
Не... То е ясно, че нЕма да изяде колко мен, но въпроса е, да се яде поне малко...

# 170
  • софия
Искам вкъщииии. А има още час и половина.

# 171
Оф и мойта болна тема-яденето. Ма аз до преди 5-6 години бях злояда,та какво да я правя. Мажем филии с пастет (домашен не се одобри 🙄),сирене и яйце,спагети,пица,картофи,яйца варени,краставица,ябълка... Май това е. Супата я топи само с хляба,това да кусне с лъжицата.. ЪПсурТ! 😁 Ама каквото иска... Примирила съм се. На сила не става.

# 172
Като дойде пуберската възраст,ще ревете за катинар на хладилника. Не мъчете се!

Да ви гръмна една музика.

Чироз,де е?

# 173
Ени, моето дете топи всичко във всичко. Салам в спагети, краставица във вода. Някакви абсурдни неща измисля. Ама има неща, които ако не ги потопи не ги яде..

# 174
Тук съм. Тракам зъби. Стиснете утре палец.
За ядене даже ми се не говори. Моето не е злоядо,  ама не яде като хората. Забравя, че яде. Викаш, подканяш. Закуска, вечеря, обяд по час и половина. Количеството е колкото за врабче.
За царевицата.... мултикукър херметик.  Родила съм се. Царевица, супа, пиле с картофи, фасул, мусака е т.н. стават за минутки. Безценен помощник.

# 175
Мултикукър ... чувала съм ...
Може някой ден и до него да стигна. Но първи на опашката е робота-чистник, а сушилнята плътно зад него. Само трябва да измисля как да разширя и удължа стените Joy

# 176
Чироз,стискам! И теб стискам в силна прегръдка!

# 177
Стиснати палчета и от мен.
И аз съм от бавно ядящите. Обичам да се наслаждавам на храната без да бързам.
В предишната работа ми беше голяма мъка, че обедната почивка е само 30 мин. Докато отида да си взема нещо за ядене  то половината време минало и имам едни мижави 10 мин. да се наям и да се върна в офиса.
И аз си мечтая за робот, който да навърта километражи из стаите и да чисти докато аз си почивам.

# 178
Оплаквам се ,че моят кукър е само за слоу кукинг!

# 179
И аз съм от бавно ядящите. Обичам да се наслаждавам на храната без да бързам.
В предишната работа ми беше голяма мъка, че обедната почивка е само 30 мин. Докато отида да си взема нещо за ядене  то половината време минало и имам едни мижави 10 мин. да се наям и да се върна в офиса.
Мразя да бързам когато ям, при все че съм бързак иначе. Ако трябва да прилапам нещо за 10 мин, по-добре да пропусна.
Сиси, с какво твоя кукър е по-лош?!? Нали бавното готвене е полезно?

Общи условия

Активация на акаунт