Звездни компромати - Август'20

• 269 448
  • 2 640
  •   1
Отговори
# 2 490
Изгледах интервюто с Нети, никъде не чух да е недоволна от осиновителите си.

# 2 491
Ема, никой не ти оспорва, зададох въпрос, ти започна да съскаш.
Ако някой осъзнат човек, особено публична личност се изкаже не особено ласкаво за осиновителите си, значи има причина.
На никой тук не му пука какъв вкус ти е оставило на теб.

Чак пък съскане... понеже след като подметна, че не всички осиновители са читави, те питах дали знаеш нещо конкретно за осиновителите на Нети.

Подчертаното е някаква антилогика.

Защо мислиш, че на никой в темата не му пука? Ти не си всички все пак.

---------------------

Не е било забранено осиновителите да разкриват осиновяването. Беше забранено на странични хора, но това не спираше никого. Всичките ми осиновени познати, научиха още като деца от съседи, далечни роднини, изобщо от някакви хора, на които да се чудиш каква им е била работата да го правят...

# 2 492
Преди малко научих,че доскоро в България на осиновителите е било забранено да казват на децата си,че са осиновени от тях. Но министърката Лиляна Павлова отменила този закон и въвела противоположният - вече имат право да кажат на детето,че е осиновено. Може би има връзка с Нети... Представяте ли си какво е да научите изведнъж на 14 годишна възраст например,като гръм от ясно небе,че сте осиновено дете?!

Винаги е било по усмотрение на осиновителите дали да кажат на детето (децата), че са взети от дом или не. Едно време много се криеше и обикновено се научаваше от доброжелателни комшии или роднини.

# 2 493
Някои липси не могат да се купят с пари. Това за Преса.

Колкото до зъбите ѝ, всеки може да си направи една справка с нейни стари снимки и видеа с какви зъби е била преди и какви са нейните сега.

Това за мен е една от болестите на новото време. Всички операции и корекции станаха толкова достъпни, че почти всеки вече може да си ги позволи и открие. Дори и в кварталните гаражи се правят процедури с филъри. Ако нямаш корекция - ти си бедна и грозна. По улиците вървят преправени жени - гърди, усти, скули, носове, брадички, лифтинги, вежди, присадени гърди и задници.. Всичко е издялкано и напомпано до нереалност. Приличат си една с друга безумно много, но не приличат на себе си.
И дори те самите не се харесват. Крият се зад филтри в интернет и зад пластове грим в живота. И продължават с поредната корекция.
Пластични операции съществуват от години, но не фрапантни и с мярка. Чудя се след 10-20 години, как ще изглежда тази нова вълна от преправени хора.
Сори, бедните и прости хейтъри нямат пари за такива неща. През главите им дори не минава мисълта, че някой може да се обича и харесва такъв какъвто е. Че красотата не е в изпиления нос и огромната уста.

# 2 494
Точно пък Любо Тето си крие сексуалните наклонности, не че на някого му пука за сексуалността му, но в интервютата е тема табу да се говори за връзките му. Иначе това, че са една компанийка с Тушев, Азис и Еврото, която пък все в гей компании се натиска, е показателно каква е сексуалността му. Доста неприятна компания между другото.

Миро е явно от типа мъже, които не знаят какво искат и не могат да открият сексуалността си. Връзката им с Тенекеджиева беше много бурна, даже на сватбата му са се скарали и повече не са си проговорили, тя го е разказвала това. Представям си колко е мъчително да имаш чувства към човек, който не може да открие себе си.

# 2 495
  • Варна
Нищо не се вижда от цитата.
Това, че не говори Любо, за мен не означава отрицание, просто не се афишира.
Принцеса Шарлийн със странна прическа. Бретонът е ужасен.
Скрит текст:

# 2 496
Значи, по принцип... много звезди - и по света, и у нас, - поставят като условие за интервю да не се задават въпроси за връзките им. Вкл. когато са хетеро. После, като започне да спада интереса към тях, вече се съгласяват, но сигурно с нежелане - напр. в последните години виждам наша певица, която афишира връзка, дете, раздяла, а в началото на кариерата си - в зората на века, - категорично е поставяла условия на колеги да не се задават такива въпроси.

# 2 497
Днес повтаряха историята на Нети. Чак моя мъж се загледа. И  накрая отсече- много странна история.

# 2 498
Винаги съм се чудила каква е ролята на бабичките в гей компаниите. Имам една такава позната.

# 2 499
  • Варна
В тази компания са също Орлин Горанов и съпругата му. Гледах наскоро някакъв клип как Катето пее видимо пияна и плаче, Тушев и той там.

# 2 500
  • София
Евро е пуснала снимка в Инстаграм по случай рождения
ден на сина си. Надписът отдолу е: " Мама те обича!"

# 2 501
  • софия
Има и снимка от плажа, на която са и Таня, и малката, и някакви приятели. Харесвам Катето, може би е и готина свекърва, но малко повече идва постоянното й присъствие в немейството на сина й. Не знам Таня как издържа. Аз не бих могла.

Хазарта на Крит
Скрит текст:
Д-р Симетрия и наследник
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 18:18 от zvаnchе

# 2 502
  • Sofia

Задникът е в пъти по-хубав от фейса.

# 2 503
Може ли скриншот ? Cry

Златка Димитрова
Скрит текст: