На море в Гърция 2020 - VI

• 58 975
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Не виждам къде съм сгрешила, като подчертах, че е фабричен. Ще проверя дали го има в талона. Благодаря!

Фабрично произведен с колата значи , а не фабричен теглич монтиран допълнително . Те всички са фабрични , не се произвеждат по ръчен труд или в някой гараж !Мисля че е т ''О'' в големия талон ,но не съм сигурен.

# 646
Не, на Сточна гара.
А трябва ли ми копие на PCR теста за границата, в смисъл 1 екземпляр достатъчен ли е?

Сподели моля, много ли се чака в Рамус? В коя лаб на Сточна гара?  И за колко време станаха?

Лаборатория Рамус на Сточна Гара се намира на ул. „Ангиста“ 2-4, 1527 Център, София , но в сайта на Рамус пише, че правят PCR само в централата им в Дружба? В тази лаборатория на Сточна също ли може и каква е цената и директно преведана на английски език ли издават резултата?
В Рамус на Сточна гара се взимат проби. Не съм чакала изобщо, случих да няма никой чакащ, но бях там много рано сутринта. Днеска ходих да си взема резултата и имаше опашка от 10-на човека.

# 647
Върнаха ми отговор, че действително маските са задължителни и те препоръчвали силно на гостите си да го спазват .

# 648
Тъй като не съм запозната с регионите и къде се изискват маски, някой наясно ли е конкретно за о.Лефкада дали се изискват маски навсякъде? Simple Smile

# 649
Няколко поста по-назад пише къде се изискват маски. За Лефкада - само на закрито.

# 650
Здравейте, имате ли представа как можем да се придвижим от старото пристанище в Миконос до новото пристанище, освен такси? Мисля да оставим багажа в някакво кафене на Старото пристанище, само там ми дава възможност за съхранение на багаж, да се разходим из Миконос и да вървим към ферибота.

Благодаря предварително.

# 651
Има автобуси, както и водни таксита. Ние сме пътували с автобуса.

Автобус
https://mykonosbus.com/bus-timetables/#1555955289108-dff46428-1b66

Seabus
https://www.mykonos-seabus.gr/

# 652
Параход, благодаря много! Нали правилно се ориентирам, че фериботите тръгват от новото пристанище Simple Smile

# 653
  • София
На плажа не виждам нито един с маска, даже и сервитьорката я носи като лигавник.
Блед, тук сме от 15.08., през юни бяхме 10 дни, идвали сме за уикенди. Сякаш говориш за различна държава.

# 654
Ева Николова,
да.

Не можеш да го сбъркаш, то е огромно бетонно чудовище (построиха го преди десетина години за круизните кораби). Старото е мъничко и е в центъра на града.

# 655
Здравейте, търсих информация в темата, но не успях да открия, извинявам се за което. Ако си направим PCR на 01 септември, ще бъде ли валиден на 04 септември, когато ще пътуваме .

# 656
  • Бургас
Здравейте да разведря тема от тестове и маски. Днес покорихме Panagia Kakaviotissa
Myrina 814 00, Гърция
https://maps.app.goo.gl/gMxtSPFrBspTRsSt5
Времето е доста ветровито и решихме да използваме предиобед да посетим скалната църква

Сега плажуване на Евгатис бийч

# 657
Предлагам в началото на темата, където са всички важни неща свързани с пътуване в Гърция да се опише подробно, какво ни трябва за да преминем граница, линк към QR, необходимост от PCR, необходими сертификати и т.н

# 658
Описано е всичко това. Само да има кой да прочете.

# 659
Описано е всичко това. Само да има кой да прочете.
Понеже виждам, че постоянно се пита.

Общи условия

Активация на акаунт