Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 897
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 350
Лидл пускаха едни външни батерии преди около 3 месеца, по 30 лв., някой писа, че си е купил такава (в цвят пъпеш). Може ли този някой или друг някой 🙂 да каже дали при зареждане адапторът в контакта става горещ? Предварително благодаря.🌼

Аз си купих и споделих, но я определих в цвят "праскова", защото не понасям пъпеши Simple Smile
Не бих казала, че става горещ. Да, затопля се, но чак горещ - не.

# 1 351
  • софия
Информация за уредите на Лидл - след изтичане на гаранционния срок в официалния сервиз нямат части за поддръжка.
На вилата имаме кафемашина от първото й пускане преди доста години.
Скрит текст:
Ползваме я спорадично, когато ходим там, което не е особено често. Последния път се счупи предното копче и спря да работи приставката за пяна. Преди малко в Бушонъ ни казаха, че не могат да я ремонтират, защото нямат части. Ако била в гаранционен срок щели направо да я заменят.

# 1 352
  • Козлодуй
Благодаря за мнението за дините трябва да купувам за възрастен човек, а не ям диня и просто се чудех как да я избера Simple Smile
Португалския зехтин не съм пробвала в хладилник - как да го пробвам? Дали е истински ли? Той е в малка черна консерва правоъгална и много ми харесва на вкус но не разбирма от зехтини Simple Smile

# 1 353
Чудех се дали замръзва “на топчета”( както са показвали активни потребители за добър зехтин- досега не съм получавала от зехтин в хладилник такъв резултат, та затова). Иначе може да се пресипе в малко бурканче/шише, за да се наблюдава.

# 1 354
  • Козлодуй
Не разбрах трябва ли да има топчета или не?  Да ще го пресипя и ще изпраобвам ама не зная какво да гледам - ще го снимам пък вие ще кажете добър ли или не Simple Smile

# 1 355
Дали трябва не съм и аз напълно сигурна, че това, което бяха правили като тест на активни потребители беше с топчета, но пък четох и статия, където имаше противоречива инфо за замръзването. Така или иначе , разните видове които съм пробвала на, топчета не са ставали, но са замръзнали някак все пак.

# 1 356
  • софия
Не е задължително да става на топчета, но побелява и става като на много дребни трохички.

# 1 357
  • Козлодуй
Значи зехтина в момента изглежда така:
Скрит текст:
Колко време да го държа в хладилника или в камерата? Simple Smile

# 1 358
А, не в камера. До 24 часа май трябваше да се наблюдава промяната.

# 1 359
  • софия
От солидарност и за сравнение, правя опит с вас с домашен гръцки зехтин. За сега е помътнял след 15 мин. в камерата, преместих го горе.
Скрит текст:

# 1 360
Испанският Córdoba бях тествала, стана на трохички, но не и на топчета, ама така и не го снимах.

# 1 361
Здравейте. Когато даден продукт е изчерпан примерно днес зелените бебешки екипи дали ще заредят още от тях.. Живея в град където имаме само един лидл. Самите екипи са от днес до неделя.. А вече няма от даден вид..

# 1 362
Скирът с лешници и киноа в постоянния асортимент ли е и каква е цената му?

# 1 363
Пламъче, ако имат в склада, ще изнесат още бройки. От филиал във филиал се е случвало да прехвърлят, но от град в град - не знам. Променят се тези условия. Можеш да попиташ персонала, на клиентската линия, както и ако някой лидлец от форума, ако успее да се включи.

# 1 364
Този път няма карамелизиран лук в Английската седмица. Идеално върви на бургерите.

Общи условия

Активация на акаунт