Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 056
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 855
Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 21:04 от Lemy

# 856
  • София
Аз се изненадах за чопъра, 12 лв да дърпаш ръчка, а за 20 има на ток... Не очаквах толкоз хитряги като мен Simple Smile
Утре ще пробвам да мина през Халите да видя имат ли.
Едно време по Телешоп рекламираха "Ръката на татко". Купих си и се убедих, че името е много подходящо, защото ръката на мама много бързо умаляваше. Joy  От тогава си знам - по-добре да е на ток. Joy

# 857
Ей, забравих парфюмите.

# 858
  • София
Днес мелих месо и като измих частите на машината, на решетката имаше ето такива петна. Как да ги почистя? Машината е от Лидл

# 859
И аз си взех син парфюм (освен другия) Grinning За тази цена ми харесват достатъчно и двата.
Сардините в "доматен сос" ми харесват само с кисели краставички. Иначе ми е блудкав някак този "сос"..

# 860
Днес мелих месо и като измих частите на машината, на решетката имаше ето такива петна. Как да ги почистя? Машината е от Лидл
Подсушавай, ръждясва. С всички е така. Метално е, няма покритие.
Моята е на Бош и ако не я избурша веднага петньосва решетката веднага.

# 861
  • Мадрид / София
Отивам да търся темата, дами.
За утре  Софрата ще пробвам. И май само това.
  https://m.bg-mamma.com/?topic=1222941.msg41230332#new

# 862
  • В страната на бурите
Да им се чуди човек на намалението...1 стотинка и пише Топ цена.

# 863
Остави цената. В тоя кашон... щайга... каквото там ще да е, има 3 типа картофи - пресни, четкани и... обикновени Grinning

# 864
Може и червени да има... Laughing
И друг път са показвани такива "сензационни" намаления...
Днес забърсах още един нарязан кашкавал.
Скрит текст:
В Кауфланд видях и техния интимен измивен гел с нова опаковка Flushed Те поне мисля, че са сложили капаче отгоре (вместо помпичка), а не капачка на винт! Grinning Каква е тази повсеместна "мода" не знам, но Лидъл бият по точки с винтовите капачки... Close

# 865
Имам смътен спомен, че бях вземала интимен гел кауфландска марка и е нещо като 'нищо особено към неставащо'. Лидлския не съм го пробвала.

# 866
Аз харесвам лидълския, този от Кауфланд не съм пробвала, но днес видях новата му опаковка...

# 867
Лидълския е хубав, но май изчезна по едно време.
В момента съм с друг, но ще видя какво не харесвате на капачката.

# 868
Ще взема и аз да го пробвам,еднократните маски за лице не са лоши,както и сухите кърпи за лице,като салфетка дето са.То това е козметичните неща които съм пробвала.

# 869
  • shumen
К не ми хареса„но Л е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт