Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 020
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 915
Взех си софра-4 ОП, хамон, винце в кенче, мляко, спагети от китайските! При нас на Вардар имаше и сушилни за плодове, и пасаторо, о скара, о уред за кисело мляко, доста неща бяха извадили от ел. уредите- на Вардар Сф.

# 916
Аз не стигнах до Халите. Май няма сми вече, чопъри надали има.
Нахвърлих се на роклите под коляното от трико -  това е абсолютно моят модел дреха, освен това на моите жирафски 180см пак е под коляното. Взех една зелена и тъкмо тръгнах към касите, реших, че искам и червената. Тръгнах да я оглеждам и тогава забелязах, че материята им е супер прозрачна. А аз самата бях с рокля без ръкави от трико, която съм купувала от Снекко - това са едни уникално нискокачествени дрехи, но също толкова уникално евтини, и веднъж на година пускат едно - две добри попадения на никакви пари. Та роклята на гъ*а ми беше точно такова попадение и въобще дума не може да става да сравня лидлското парцалче с нея. Да не споменавам, че моята съм я взела за 14 лв, в Лидл бяха 17.
Лошото е, че много ми хареса кройката и още ги мисля, сигурно в крайна сметка ще гръмна с една рокля.

# 917
В 9 и нещо вече бях закъсняла за Софра. Утре ще се пробвам пак.

# 918
Чопъри в Пловдив-Практикер имаше доста. Бамбук в буркан взех аз (гаден е доста) и едамаме замразено, но не съм опитмистка. Спагети не видях. Утре пак ще ходя и за бонбони пияни вишни ХХЛ кутия.

# 919
  • Sofia
Привет ви от Сандански. Simple Smile Пуснала съм Лидъла в отпуска от мен, сега бройкам Била, че ми е под носа.

# 920
Аз се вредих за Софрата в 16 ч., взех и разни други сирена, лазурен лак за дърво, испанско вино, сос крема за ръце, регулярните няколко кутии яйца и др.
Зачудих се на пластмасовите кутии, че имам от предишни пускания и се отказах. Обаче като се прибрах и направих наложено сирене, и се оказа че почти не са ми останали, та утре ще ходя за кутии.

# 921
Тая Софра толкова ли е ценна, че свършва? Аз случайно я мернах и взех едничка, да взема да я отворя, че да видя какво е туй чудо?

# 922
Чопъри в Пловдив-Практикер имаше доста. Бамбук в буркан взех аз (гаден е доста) и едамаме замразено, но не съм опитмистка. Спагети не видях. Утре пак ще ходя и за бонбони пияни вишни ХХЛ кутия.

Едамамето в Лидл е много добро. Аз пълня фризера, ако се докопам до него. Но обикновено бързо свършва.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 21:54 от Нищо лично

# 923
Едамамето е Лидл е много добро. Аз пълня фризера, ако се докопам до него. Но обикновено бързо свършва.

Как го приготвяш? Утре ще ходя да видя дали е останало.

# 924
Едамамето е Лидл е много добро. Аз пълня фризера, ако се докопам до него. Но обикновено бързо свършва.

Как го приготвяш? Утре ще ходя да видя дали е останало.
Както е замразено, го изсипвам във вряща вода. След като водата заври отново, варя 2 до 4 минути. Отцеждам и поръсвам с морска сол.

# 925
Едамаме ядох в Хепи,и беше точно само със сол.Отвратно ми е ,на мен поне.

# 926
Въпрос на вкус. Вкъщи изяждаме по един пакет с филма, вместо пуканки 😄 Много ни е любимо. И това в Хепи обичаме, обаче порцията им е колкото шепичка на цената на половин килограм в Лидл.

# 927
И аз така го обичам, само с морска сол, но честно казано замразено, никога не бях приготвяла, за това само 1пакет взех, дано у наше село да не го харесват много Satisfied

Кокосовото мляко от редовния асортимент ли е? Днес търсих  и не намерих, но не помня преди дали беше налично постоянно. Утре ще ходя да видя как се казва едно момче, ново в нашия клон, толкова ме впечатли, та смятам да го похваля. Сега пък се замислих дали носят баджове с имената, не съм обърнала внимание.

# 928
Почти същата цена на едамаме е във Ф., откакто почнаха да предлагат там вече не е проблем да се снабдявам с такова. Лидълското още не съм пробвала, за да сравня.

# 929
И аз така го обичам, само с морска сол, но честно казано замразено, никога не бях приготвяла, за това само 1пакет взех, дано у наше село да не го харесват много Satisfied

Кокосовото мляко от редовния асортимент ли е? Днес търсих  и не намерих, но не помня преди дали беше налично постоянно. Утре ще ходя да видя как се казва едно момче, ново в нашия клон, толкова ме впечатли, та смятам да го похваля. Сега пък се замислих дали носят баджове с имената, не съм обърнала внимание.
Кокосовото мляко е в редовния асортимент. Намира се при консервите. До маслините и макароните е при нас. Онзи ден много го търсих и аз.

Общи условия

Активация на акаунт