Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 986
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 035
  • до най-прекрасния мъж
Измивният гел в синята тубичка ми понася чудесно на кожата. Вече употребих една опаковка и ще купувам втора. Преди взимах този с частичките, но като ми свърши последния път, беше около ИП и нямаше, тя взех от другия. Кожата ми се чувства много по-добре от него. Имам странна кожа - склонна към омазняване,  а като я измия, става суха и се лющи. Дори когато я мия само с вода.

# 1 036
Пробвали ли сте мицеларната им вода 🤔
Е, как да я ползвам по-различно от теб, като е с помпичка. А и както вече казах, по-скоро стои на стенбай, отколкото да се ползва. Ползвам я, когато няма да спя у дома или ако късно вечер ми се наложи да чистя лице и ме мързи да правя ритуали.

# 1 037
Някоя питаше има ли други играчки, освен показаните в брошурата. Аз взех на моето дете такава , с мисълта че едва ли ще си играе с нея и най- вероятно ще я връщам , но той много я харесвам прави различни форми, измисля си игри
Скрит текст:
Много харесвам дървените им играчки. Имам няколко кутии само с такива. Този път направо забравих, че пускат и като отидохме имаше само това и килимче за рисуване с вода

# 1 038
Околоочен съм купувала от нашия Лидл, но е било отдавна. Жълта беше тубичката, с Q10 може би? По-нататък имаше и една серия с някакви цветенца - рози, невени. И от нея съм взимала. Иначе и в сръбския Лидл има декоративна козметика. Честно казано нищо не ми е хващало окото.

Аз днес рано-рано отидох. Взех основно хранителни продукти, както и седалка за тоалетна, ще я видим как ще е. Един младеж влезе без маска, охраната го преследва, кара му се, онзи "да, да", охраната нищо не можа да направи и го остави. Подразни ме, казах му две приказки на младежа, не ме и отрази. Плати си успешно на касата и по живо, по здраво си тръгна.

# 1 039
За любителите на екзотични цветя, това добре им се е получило на Лидл:

# 1 040
А наистина ли лови комарите? 🤪

# 1 041
  • СОФИЯ
Лови ако кацнат. Моето растение обаче умря много бързо.

# 1 042
Тези растения май са капризни. Обаче мащерка от Лидл успешно си отглеждам на терасата и е много добре, че така имам свежа подправка под ръка.

# 1 043
  • до най-прекрасния мъж
Тя мащерката е като троскот - от едно стръкче, голямо колкото кутрето ми, сега имам над 10 кв.м. и постоянно скубя, че ще ми завземе двора.
За да не е съвсем спам - препоръчайте препарат за баня. До сега си носех от Турция и хич не знам какво да взема от тук. Искам да чисти варовик и да дезинфекцира.

# 1 044
Софра и този път липсваше в доставката.
Играчката много ми хареса. Ако утре има ще купя на племенницата.

# 1 045
  • Велико Търново
Ходих и аз, да не съм капо, но нищо не хранително не взех. Имаше долнища за момчета и момичета, но нещо не ми хареса материята им. Блузките и те много тънички ми се видяха, сега ще търся от някъде другаде. Иначе взех от любимите кюфтета от пилешко месо, намалени с -30 годни до другата седмица. Ами как да не взема, аз умирам за тях!

# 1 046
Препарат за варовик от Лидл много харесвам: https://images.app.goo.gl/qdZRX3HaxEuzcFTc9
И един от ДМ с оцет: https://images.app.goo.gl/Z8SvDfWN8TFhzdX5A

# 1 047
Ходих и аз, да не съм капо, но нищо не хранително не взех. Имаше долнища за момчета и момичета, но нещо не ми хареса материята им. Блузките и те много тънички ми се видяха, сега ще търся от някъде другаде. Иначе взех от любимите кюфтета от пилешко месо, намалени с -30 годни до другата седмица. Ами как да не взема, аз умирам за тях!

какви са тези кюфтета? софра и аз не видях при нас.

# 1 048
  • София
Относно бразилския орех :
Личната ми препоръка е след отваряне на опаковката да ядете всеки ден по 3 ядки и да не спирате докато свърши, защото бързо гранясва.
А това копирам:
"Максималното количество ядки, което може да се консумира за ден, са три-четири ореха, не повече. А нормалното е две бразилски ядки."
Поради възможност за предозиране със селен, радий и афлатоксини.

Ученическите пергели от четвъртък дали са здрави?

# 1 049
Ами не е по темата, но не се стърпявам, защото заради същото ниво на компетентност в интернет писанията и застъпниците им сега носим маски по улиците. Не е вярно това за бразилския орех. Както не е и вярно, че е забранено да се яде обикновен орех при Хашимото, което е широко популярна неистина. Толкова от мен по въпроса, има си специални теми, изследвания, практика и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт