Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 921
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 185
Някъде из Лидл в София виждали ли сте инхалатори или е абсурд по това време?

# 1 186
Двусмислено е някак, преди (или пък в брошурите на други магазини) не пишеше ли трайно ниски цени или нещо от сорта?

Абсолютно! И по 4 продукти на страница... Все се сещам за гръцката брошура, макар че този път и тя е постна, но пак е по-богата от нашата. Всъщност те там си имат по две брошури.
https://www.lidl-hellas.gr/eksyphrethsh-pelatwn/fylladio-lidl

Аз минах сутринта. Доволен пазар направих. Любимите наденички, рикота, сладоледът, който незнайно защо е наречен щрудел, беше на 3,99, та взех за любимия. Бутчета също заредих, но интересът беше огромен към тях, та вероятно към обяд няма да има нищо друго, освен етикет. Взех няколко разкошни праскови. Уви, забравих за аспержите и сега ме е яд. Касиерките коментираха някакви намалени донъти, от които имало само 16 и 10 вече били "заминали". Та явно и те ще са кът днес на Раковски.

# 1 187
С количествата на офертните стоки винаги е интересно. Вчера не очаквах да има, обаче взех още един пакет едамаме, хареса ми (на някой може и да му е безвкусно, но на мен дори и без подправки ми допадна лидълското).

# 1 188
Блеки, коя е любимата наденичка?

# 1 189
Блеки, коя е любимата наденичка?

Те са две всъщност - тази с бекон и ементал и дебелата бяла, която си я правя на къривурст. Не знам как я водят, дали вайсвурст или братвурст, знам, че има разлика в подправките. Огледах и червената промо, но нещо доста евтинееше през опаковката. Иначе 83% месо пишеше, както и редовните "екстри" в състава.

# 1 190
  • Асеновград
Някъде из Лидл в София виждали ли сте инхалатори или е абсурд по това време?
При нас бяха пуснали мобилния инхалатор на намаление миналия месец, и много време стояха.Ако искаш ще проверя дали все още има или са ги прибрали.Ако има ще ти взема и ще се уговорим как да го изпратя.

# 1 191
  • Пловдив
Здравейте.Адана кебапа хубав ли е?

# 1 192
  • София
но го сложих на близкия кантар - 990 гр с опаковката. Взех следващите 3 пакета от стека. Всички бяха под 1 кг. Отидох до рафта със захар и взех непромоционален пакет Захира на същата цена. Тя беше 1020 гр. Предполагам, че опаковката е 20 гр. Представете си за каква измама става дума! Това са тонове захар, от които са откраднали по 30-тина грама. Не знам дали във всички магазини е така или това е в резултат на "промоцията" на Лидл.

Това е много стар номер. Знам го от чуждестранни търговци още от 1991 г. Така внасяха олио и зехтинот Гърция. Не искаха нищо, освен вносителя тук да не се вторачва в липсата на 10 -20 гр. от бутилка...

# 1 193
Здравейте.Адана кебапа хубав ли е?
Преди повечко време съм вземала и тогава не ми хареса (после купувах и от Метро, там беше доста по-добре). Как е сега лидълският не знам, но ако е на Тандем Попово не бих разчитала много (само факличките им харесвам).

# 1 194
но го сложих на близкия кантар - 990 гр с опаковката. Взех следващите 3 пакета от стека. Всички бяха под 1 кг. Отидох до рафта със захар и взех непромоционален пакет Захира на същата цена. Тя беше 1020 гр. Предполагам, че опаковката е 20 гр. Представете си за каква измама става дума! Това са тонове захар, от които са откраднали по 30-тина грама. Не знам дали във всички магазини е така или това е в резултат на "промоцията" на Лидл.

Това е много стар номер. Знам го от чуждестранни търговци още от 1991 г. Така внасяха олио и зехтинот Гърция. Не искаха нищо, освен вносителя тук да не се вторачва в липсата на 10 -20 гр. от бутилка...
Това сега го виждам, Танче писа ли им на lidl?

# 1 195
Актуална информация за паркинга от снощи - вчера по обед и вечерта бариерите бяха вдигнати и се влизаше свободно. Филиал Русе на ул. "Майор Ат. Узунов".

# 1 196
Не ходя вече там. Ще ме щракнат там , нема излизане , трябва да дава мъката в пазаруване Wink
Честно , не ходя вече там откакто има бариери

# 1 197
Коктейла с аперол с кое пенливо вино се прави, с бялото или розовото.

# 1 198
  • Пловдив
Коктейла с аперол с кое пенливо вино се прави, с бялото или розовото.
мисля бяло...

# 1 199
С просеко се прави коктейлът с аперол.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 12:48 от Нищо лично

Общи условия

Активация на акаунт