Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 721
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 440
Не търся бухване, а хрупкавост, без да прегоря при изпичането. Само с ябълковото брашно май няма как да се получи, искам да пробвам смес или само с бадемово.
Иначе за смилане на ядки си помислих, но да не ми замине (да се изхаби) ножа на робота...

# 1 441
Аз бургерите с чедър не ги харесах, че ми миришат като се опекат от чедъра. Но телешките са вкусни. И ние правихме бургери ама няма да ги показвам, че не са толкова фотогенични Wink

# 1 442
Ние правихме с халапеньо и с и с чедър. Харесаха ми и двата, но не усещам люто в халапеньо бургера. За сметка на това пък отделно си взех нарязани чушки в бурганче и си сложих доволно.

# 1 443
  • Велико Търново
No frame bitch, като знам и от други теми в каква хубава кухня си ги правила, наистина ми се доядоха!
Не просто вкусно изглеждат, а и красиво!

# 1 444
Тези бургери при замразените неща ли са или в обикновените хладилници с месо?

# 1 445
  • Велико Търново
Тези бургери при замразените неща ли са или в обикновените хладилници с месо?
Бургерите са домашно правени с лидълаки продукти. Не са готови, а " сглобяеми" Simple Smile

# 1 446
Само да попитам бриош питките и при вас ли бяха в замразената витрина? Щеше ми се да взема от тях, но взех от другите също бриош, които са на тяхната марка.

# 1 447
Аз питам за тези от брошурата - с чедър, халапеньо и др. То може и да е писано, ама кой ти обръща внимание от предния четвъртък. А и като ги нахвалихте така, човек и да не мислел да вземе, се навива

# 1 448
Във витрината с месата са, не са замразени бургерчетата. При нас питките бяха замразени и се изненадах, но може би са били за печене, не ги догледах.

# 1 449
След като се нахранихме визуално с бургери Hamburger, кажете това пускано ли е преди, някакви отзиви някой да даде:
https://www.lidl.bg/bg/p/moyat-dom-e-prekrasen/obezvlazhnitel-i- … zduh-2-v-1/p41252

# 1 450
  • Пловдив
След като се нахранихме визуално с бургери Hamburger, кажете това пускано ли е преди, някакви отзиви някой да даде:
https://www.lidl.bg/bg/p/moyat-dom-e-prekrasen/obezvlazhnitel-i- … zduh-2-v-1/p41252
и аз го загледах...

# 1 451
В немския им сайт търсите ли го, там съм виждала да има доста коментари за лидълски уреди

# 1 452
Не знам какъв ефект очаквате от статичен обезвлажнител... декоративен по-скоро Simple Smile

# 1 453
в джъмбо са по 2 лв, вършат някаква работа, но не очаквайте чудеса.

# 1 454
Да, видях сега и аз, че в Джъмбо са по-евтини за по-голям грамаж. Освен ако лидлските не са със скрита подобрена ефективност. На мен такова ми трябва, за дребен ефект, не електрически.

Общи условия

Активация на акаунт