Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 681
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 485
Благодаря, значи тази хартия не е за мен.
За кайма съм минала вече на вариант мелене на месо (в магазин или го кълца робота- става достатъчно надробени и за кюфтета), само телешка понякога, ама и тя последно като вземах беше една лепкава... смесвам даже с птиче месо (пилешко или пуешко филе) в съотношение 60 свинско/40 птиче, става за пържени кюфтета.

# 1 486
На Фамилия, а мисля и на Селпак, кухненските хартии са с 1/2 листчета. Но ги няма в Лидъл.

# 1 487
Имат Емека тази седмица. Само не ми харесва, че не предлагат неароматизирана та, но има откъде да намеря и такава, макар и малко по-скъпа в сравнение.

# 1 488
  • Плевен
Дали има шанс да са заредили тази вечер  тефтерите, които са от утре?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 19:34 от Мама-Галя

# 1 489
Тези ущипци с кашкавал не можах да нацеля как да ги направя на скарата, без да им изтече кашкавала, имаше ли някакъв начин (освен да се пекат в печката в тавичка)?

# 1 490
Аз не намерих течните мъфин-сапуни при нас.
Така се бях настроила, даже място им нагласих 😂
Много ме е яд!

# 1 491
Те са изнесени по средата. Не са на рафта до другите сапуни.

# 1 492
Те са изнесени по средата. Не са на рафта до другите сапуни.
По средата на кое ?
Навсякъде гледах, само във фризерите не съм ... може при нас още да ги няма, щом днес ги зареждат. Или са свършили, недай Боже.
Утре пак

# 1 493
Хм, освен още да не са ги изнесли при вас. Така са сложени, че те намират теб, не ти - тях. Сега трябваше да ходя втори път до Лидл, здравата са разграбвали от щендера. Намира се в началото на коридора с промоционалните стоки (при нас).

# 1 494
...на магазина ☺😃

Може да не са ги извадили. Аз не знам ..да не са от утре...има ли жи в брошура?
При мен тъкмо ги вадеха..нямаха и цена още...

# 1 495
# 1 496
Фантастични! Петък в 07:00 отивам за тях. За състав нищо не мога да ти кажа, защото ме докарват до умопомрачение. 😃

# 1 497
Само да споделя, че в К. Тази седмица има едни не лоши чушки, подобни на онези, които изкупувахме от Л. Преди известно време

# 1 498
Кобе бургера как е, не е ли мазничко месото? Бих пробвала и този от младо телешко, ако успея да стигна до магазина тия дни.

# 1 499
Тези ущипци с кашкавал не можах да нацеля как да ги направя на скарата, без да им изтече кашкавала, имаше ли някакъв начин (освен да се пекат в печката в тавичка)?
И аз не ги мога. Даже в тавата слагам хартия за печене. Много се разтича.

Общи условия

Активация на акаунт