Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 672
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 530
А стига с тия еклери вече, де! На предните страници викам- едвам издържам, дано спрат. CloseInnocent.   Иначе и аз хвърлих око на узото, онова, Пломари с чашките, хлъц
И Цантали не е зле, добра оферта като цена за комплекта с чашата. Ако го има другия петък, най-накрая ще взема да прпбвам биозехтина.

# 1 531
  • софия
Аз ще заложа на Бабатзим Wink

# 1 532
Камбите, ами за сливите нищо не казвате. 3,69лв/кг, златни ще да са.

# 1 533
  • Пловдив
Добре, де...като е скъпо и хората не купуват, какво го правят това количество? Брак?

# 1 534
  • Варна
Гледам, че ще има оформящи бикини. Вършат ли работа и как се носи това нещо, върху нормалните бикини или вместо тях?

# 1 535
Но можеш да си ги избираш. На пазара половината които ще ти сложат, ще са смачкани.
Добре е да има избор...всеки си решава от къде на каква цена да си купи. Така мисля.
Ако ми се ядат само малко..ще си взема 4-5 бройки от лидл. На пазара се чумерят.

# 1 536
  • София
Хората си купуват от ЛИдл  плодове и зеленчуци. Аз избягвам, защото са ми скъпи, само ако е нещо на промоция. Пазарувам от кваталното магазинче, където аз си избирам и си слагам.

# 1 537
Всеки път си викам "няма как да има по-скучна брошура", но в последно време Лидл яко ме оборват. Забелязахте ли, че двете страници с цени на зеленчуци са тип информативни, няма намаление Joy Смокините онзи ден в магазина, като ги видях, се прекръстих. Вярно, че с размерите на дребни ябълки, ама 99 ст. за БРОЙ?! Е, сега ще са на промо, 0,79 Grinning Аз от Димитър Петков ги взех в началото на седмицата за 2,50 лв. за кг.

И ние може би ще идем само за узо, че благоверният обича. Другото, което ще взема, е козето сирене. Евентуално и намален зехтин. Добре, че на котарака му взимаме храна от Лидл, че досега и аз да съм ги "отлистила" Joy

# 1 538
При мен няма " Д.Петков"...

Аз бежов сутиен...трябва ми, ще го видя как е..

Четки не видях вчера..биваше да взема от тези с острия връх. Пак ще ходя.

# 1 539

Трионът за клони също е съвсем на време.
Някой ползвал ли е уреда за плевене с горещ въздух?
Отдавна се съм набелязвала толкова неща.

Не съм много веща градинарка, ама под "плевене", разбирам махане на плевела с корена; тоз "уред" всъщност май по-скоро само ще опърли листата - корена си остава..
Раундъп-а напролет, би бил далеч по-ефективен.

Триона за клони го имаме от 2г, ама ММ още не го е ползвал Laughing

Гледам в новата брошура и къси панталонки и тениски..ми то лятото мина, за кога...

Снощи се пробвах да взема лампион, ама не ми дадоха, та таз сутрин - първа в магазина Relaxed ; допивам си кафето и го сглобявам Simple Smile
Имаше хубави на вид праскови, червени ябълки и червени чушки; взех и влагоабсорбатора /малко силни са ми ароматите../ - ще го слагам под спалнята, която е тип ракла, и ми се струва, че има някаква влага Thinking

# 1 540
  • Бургас
На мен от Лидл следва да ми дават отстъпка само за това, че в четвъртък първата ми мисъл, с мисълта за кафето, е : ,,днес има брошура,,.  Coffee
Ти си добре! Аз още в сряда срещу четвъртък дебна да качат в сайта новите секции и към 1-2 часа като ги разгледам, едва тогава лягам JoyJoyJoy Днес ще ми е третия ден подред, в който ще "цъфтя" в Лидл и някои от момичетата там вече пуфтят като ме видят Blush Ама английския хляб нещо се изпари от вчера насам - кой го изяде у дома, направо не знам... И една шварцвалдска шунка годна уж до 1 септември е с едни прекрасни зелени петна навсякъде (вакуумирана), та трябва да ходя да я сменям. Подозирам, че пак поне едни 50 кинта ще отидат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 541
Здравейте,
какво ви е мнението за този чопър, като мощност и практичност:

# 1 542
Гледам, че ще има оформящи бикини. Вършат ли работа и как се носи това нещо, върху нормалните бикини или вместо тях?
Аз имам такива бикини и са ми много удобни. Нося си ги като нормални бикини и обикновено като съм с някоя по- прилепнала рокля или блузка, за да прибера корема. Joy Обаче ако очакваш да са като
Скрит текст:
Spanx
- не са, за жалост.

# 1 543
Здравейте,
какво ви е мнението за този чопър, като мощност и практичност:

О...за пръв път го виждам 👀👀👀

Joy

Шегата настрана..добър е. Всички имаме някоя негова разновидност.

# 1 544
  • София-Младост
Ползвам безшевни, но са от НМ. Носи се директно като бельо.
Дано дънковите якета са хубави и не много дебели, че нямам есенна връхна дреха.

Общи условия

Активация на акаунт