Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 647
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 560
Детските анцузи как ви се видяха? Някой обърна ли внимание?
За софтшел якетата ММ си взе 2, взехме и на баткото. Сега и мъника иска, та дано има номера.

# 1 561
  • Варна
Детските долнища ми харесаха, взех едно за проба, утре ще взема може би още едно. Този път са с по-тясна кройка, а не гигантски, както обикновено.

# 1 562
  • София
Детските анцузи как ви се видяха? Някой обърна ли внимание?
За софтшел якетата ММ си взе 2, взехме и на баткото. Сега и мъника иска, та дано има номера.
Тънки са и широчки. На моя син му взимам винаги 1 номер по-голям, доста се свиват в сушилнята.

# 1 563
След малко отивам да прегледам червените чушки как са, за печене
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-24-08-do-30-08-broshura/view/flyer/page/2
Биват.

# 1 564
  • Sofia
От гръцката седмица май само шоколадовите семки ще вземем. Халуми, ако няма чисто, без нас.
Иначе ще видя сутиените... много е кофти, че нямат пробни в Лидл, за да си спестяваме връщането.
Дънковото яке добре изглежда, ама си имам хубаво. Домашните комплекти скъпи ми се струват
Гроздето Велика ми е любим сорт. Картофите ще видя и царевицата. Смокини ядохме на корем в Сандански, че имаме в двора 2 тамън. Иначе на пазара имаше и за по 0.80лв.
Тоалетната хартия Флоралис намаляват ли я изобщо... струва ми се че не съм срещала намалена.

# 1 565
  • вятърничава
Тези маслини не са ли гръцки или нещо съм в грешка

fenyx,благодаря!

# 1 566
Моля 😊. Някои неща ги качват само в сайта/приложението.
Имаше ли издирвани стоки, да гледам за нещо, ако търсите, че май трябва да ходя за замразените земели?

# 1 567
  • Стара Загора
Тоалетната хартия Флоралис намаляват ли я изобщо... струва ми се че не съм срещала намалена.

Намалявали са я, защото аз веднъж я купих за проба точно, когато беше на промоция. Честно казано не помня какви ни бяха отзивите за нея, но не съм повторила покупката.

Много ми харесват как изглеждат сутиените от другата седмица. Пускали ли са такива/подобни преди и какви са ви отзивите?

# 1 568
Не искам да дразня гладните,ама не намирам въпросните еклери. Може ли някой да ми ги покаже (в скрит текст,разбира се) Heart Eyes

# 1 569
  • Точно където трябва
Да се включа с въпрос в аванс за щорите следващата седмица. Пише, че се закрепват на стената или таван, но на картинката са за дограмата? И читави ли са?

# 1 570
  • София
Не искам да дразня гладните,ама не намирам въпросните еклери. Може ли някой да ми ги покаже (в скрит текст,разбира се) Heart Eyes

# 1 571
Да се включа с въпрос в аванс за щорите следващата седмица. Пише, че се закрепват на стената или таван, но на картинката са за дограмата? И читави ли са?

Пише че са без пробиване.
Лепят ли се...?

# 1 572
  • Стара Загора
Детските часовници от днес с текстилни верижки ли са?

# 1 573
Пише че са без пробиване.
Лепят ли се...?
Не разчитай. Падат. Вкъщи са за дограмата с винт...

# 1 574
Детските часовници от днес с текстилни верижки ли са?

Да

Общи условия

Активация на акаунт