Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 836
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Пийкок, в Созопол са ги сложили преди касите. И аз имах затруднения в намирането.

Мистик, на мен шоколадът и на мирис не ми хареса, не само на цвят, обаче на черешата и боровинката не устоях.

# 1 711
На цвят е можело да го направят бял шоколад, ама мен това пак не ме възпря. Не съм им тествала в магазина аромата иначе, щом видях че пише шоколад и грабнах един.Не знам защо, обаче тези сапуни ми реднеят поначало в сравнение с Тео или Медикс, ама пак ги купувам...

# 1 712
😃 Ами кафявият е с цвят на шоколад и аромат на шоколад. Не ми се е случвало да чуя любител на шоколада да се оплаче, че шоколадите много неприятно му кафенеят... За въздържателите има 2 плодови.

# 1 713
На мен малко ми бие на боза точно този нюанс, ама карай... преди съм вземала на една марка пяна за вана с аромат шоколад, там се бяха спрели на бял цвят. Та имам някаква база за сравнение да речем. Така или иначе това очевидно сега е лимитирана серия, запасявайте се с ... помпи 🤫

# 1 714
Хаха, нали. 😀

Разкажете за този салам Фует - харесва ли ви? Нещо ме влече към него, но продукти с нитритна сол не купувам и го отсвирих. 🤔

# 1 715
Веднъж съм вземала такъв, нищо особено не е.

# 1 716
Аз пък ги подминах...даже не ги душнах. Стори ми се грозен кафяв цвят и шише.
Шоколад е само аромата. Цвета е на шоколад 2ра употреба. SmileSmileSmile

# 1 717
Аз пък ги подминах...даже не ги душнах. Стори ми се грозен кафяв цвят и шише.
И аз ги подминах,от техните сапуни ми се скофтва кожата на ръцете.

# 1 718
Сапуните дори не ги душнах,на юнашко доверие взех от 3 вида с идеята, че и да не са уау като ги пръсна на трите мивки вкъщи ще ги изразходваме бързичко

# 1 719
  • Бургас
Ооо, каничката сметана ми е любима. Изпивам си я без кафе, даже.

# 1 720
  • shumen
При нас детски шишета не се появиха и днес.
Сметаната в каничка е супер.

# 1 721
Еклери, сега пък сметана... ще ме накарате накрая да хукна утре до Лидл, да грабна ... едни щеки - и бегом в планината, далече от всякакви вкусотии 😁

# 1 722
Влагоуловителите при нас са на касите, над лентата.

# 1 723
Аз взех лилав сапун, черешовият ми миришеше повече на костилките на черешите😸, а кафявият не посмях да го помириша. Много грозни бутилчета наистина, даже на касата се чудех дали да не го върна.

# 1 724
  • София
Малко ви изпуснах тая седмица Smile
То и нова брошура излязла. Гръцките неща ми хванаха окото и някои от дрехите. Чудя се на тези елеци. Както обикновено, докато не ги видя наживо в магазина няма смисъл да си правя планове Simple Smile
Октопода дали е хубав?
Сега съм тръгнала пак към лидл малко да заредя хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт