Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 830
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
............ми слаба работа като пазар направих, едно нищо, основно млечни, имаше извадени от гръцката седмица и ги докопах , халуми не беше още извадено и пак ще ходя да се заредя,  малко масълце 3-4 пакета, на Дулано, май така беше фирмата, ако не греша, шунката много се тачи у нас и взех два пакета да имам, 4 кутии рикотка    да си имам, редовното маскарпоне, гауда голямата опаковка, хубава е и у нас се харесва. Не виждам вече сирене Чедър, що го няма вече, ни синя опаковка ни червена, много го ползвах...хм...да не са го отлюспили?  Сладоледите ги прескачам също и тези еклери, които се коментират, на вас ви ги оставих, а аз ако искам ще завъртя някой и друг еклер, то е проста работа. Подправки гръцки бяха извали ли, но ги прескочих щото ще пътувам за Гърция и оттам ще купя на количество, щото много ги харесвам , особено тази за мусаката, няма втора. Ми това е общо взето, едно нищо.

# 1 741
Какво става с играта, има ли спечелили.
Аз само едно бонче регистрирах, даже забравих кога...
Нещо големите награди си ги стискат за себе си.

# 1 742
Лъки,
Скрит текст:
Определянето на печелившите Участници ще се извърши в първия работен ден след приключване на Периода на провеждане на Играта, а именно на 01.09.2020 г., чрез провеждането на томбола на случаен принцип. От всички регистрирани Участници в Играта ще бъдат изтеглени 33 касови бележки,

# 1 743
Приключи ли играта?

# 1 744
Не, до 31.08 е.

# 1 745
  • shumen
Мина с детските бутилки бях аз„но не съм от София.

# 1 746
Еклерите замразени са смотани... Размразени са полутечни вътре... Нещо по средата трябва да е явно. 1вата кутия никой не хареса.. Макар да са супер мини, едвам ги изядохме, всички ги побутваха като цяло..
Имам още 2 кутии, като ги изядем няма да повторя. Изобщо не са ми УАУ-а, който очаквах от коментарите..
Жива и здрава да си дълги години и ти, и цялото ти семейство! (Който иска благопожелания и да бъде орисан с добри наричания от добрата( и пищна) фея Innocent, то нека да плюе по което и да е нещо в опаковка и със захар, което се хвали тук). не успях да скрия текста, затова в скоби

# 1 747
Marcheva, ей такъв чедър ми донесоха (уж списък правих, исках и писах "с червена опаковка" Thinking , но нямало).
Не съм очарована.
За подправките аз съм се наканила да си взема, но не знам дали ще стигна скоро до магазин, пак със списък ще го играем.
Не съм ги ползвала, може и да си стоят после в шкафа, но... да има.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 748
Гръцките подправки, които купих преди време, стоят в шкафа, рядко ги ползвам.
Сладоледът с тъмния шоколад ми харесва, а на ММ не.
Да похваля голямата ролка кухненска хартия "Флоралис". Вчера я тествах. Добре попива , без да се къса.

# 1 749
При нас дори бяха сложили табелка за информация преди време, че мухълът по гъбите кладница е естествен и характерен, а не означава, че гъбите са мухлясали и са за изхвърляне.

Търся и друг сладолед, който да има същата сладост като на черния шоколад на клечка. Ако някой може да препоръча. Събрах няколко отвратително сладки кутии, трябва да измислям какво да ги правя.

Какви са тези еклери с течен крем вътре 😵, не съм попадала на такива. Звучи ми като да са развалени..да не са държани на 37 градуса вчера в някоя кола цял ден.

# 1 750
  • София-Младост
То всеки крем на 37 ще се втечни леко. Еклерите са замразени и като се размразят и забравят не са вкусни. Но малко преди пълното размразяване са все едно пълни със сладолед, а не крем. Купувала съм отдавна от Кауфланд.

# 1 751
  • Sofia
Ние се спретваме за пикник и ще извадя едната кутия еклери в хладилника, ще ги видим после.

# 1 752
Какви са тези еклери с течен крем вътре 😵, не съм попадала на такива. Звучи ми като да са развалени..да не са държани на 37 градуса вчера в някоя кола цял ден.
На стайна, с климатик... Около час стояха.
Може в някоя торта да ги бучна по-скоро, ама натюр са ми супер безлични 🙄

# 1 753
И в нас не останахме много очаровани от тези еклери, очаквах повече Grinning
Тъкмо ще има повече за харесващите ги.

А сладоледът с черен шоколад много го харесвам.

# 1 754
  • софия
Изядохме и ние едната кутия еклери, но споделям последнита впечатления за тях. Няма да купя пак.

Общи условия

Активация на акаунт