Смешки от форума 34

• 76 748
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • Германия
Най ми хареса, че българинът си имал от всичко, но... по малко Ако бях мъж, щях малко да се засегна.
И на мен това ми хвана окото. За списващия бих казала, че поне в графа "акъл" е уцелил.

# 181
Цитат
повечето мъжове днешно време търсят работещата, само осигуряваща се слугиня, за която не се налага да се налага да се грижат, а само да вземат от нея квото могат, докато я баламосват, че я уважават и и се възхищават за силата и борбеността. А реално една жена изобщо не трябва да и се налага да е силна, но путьовците-егоисти си търсят силни жени за да конпенсират за тяхната слабост и да им е по-лек и безгрижен животеца.

И продължението

Цитат
Цициите, лузърите, егоистите и интересчиите както казах си търсят финансово осигурени жени, на които да не дават нищо, а от които само да вземат квото могат. За тия вторите дори не бих използвата думата мъже.

# 182
Изказване, реплика и дуплика:

Цитат
винаги съм се обличала спортно,не ви отиват пори и рокли под коляното.Подапифа ми такава тениска. Дали ни е прекалено тинейджърска.

Тинейджърски ми се струва само стилът Ви на писане и допуснатите грешки в тези 3 реда... 😏

Съжалявам ,умната клавиатура  на телефона😀

# 183
  • Германия
Доста старо е мнението, но си спомням историята още откакто я прочетох първия път и реших сега като я открих отново да я споделя. Laughing
Цитат
Един мой приятел е твоят човек: На летището като казват: "Имате ли нещо метално по джобовете?", той бръкнал да извади всичко, което е имал вътре, защото знаел, че има стотинки. Извадил всичко и го пльоснал в касетката. Там, заедно с монетите, се мъдрел и един използван презерватив (от предния ден, разказва ми той), завързан на възелче, всичко. Дори не го забелязал в първите 2 секунди, докато човекът го взел в ръка, както е с такива тънки ръкавици нали и попитал невъзмутимо: "Това да го хвърлям ли или ще си го пазите?".  Това, каза, ми е най-големият срам в живота, опашката беше сигурно 3 километра.  Joy

# 184
"Този, в чието присъствие пърдя и се оригвам, ходя с косми по краката и мазна коса, вързана на опашка, а той продължава да ме боготвори. И разбира се да е висок, умен и хубав. Щедър и мил, грижовен съпруг и баща, чиито превъзходни гени ще се съчетаят перфектно с моите и от тях ще произлязат най-малко бъдещите диктатори на Евразия и Океания."
😂😂😂

# 185
  • France
Това от коя тема е? Защо така съм го пропуснала?

# 186
Щом Шрек си намери принцеса, що и тази дама да не си намери принц с подходящи гени за перфектния наследник Sunglasses

Преди няколко дни гледах "Шрек трети" с уникалната реплика на главния герой "Всички бебета ядат, повръщат и акат, и пак ядат и... А нашето няма да е бебе, а чудовищенце!!!!"

# 187
За идеалният мъж.

# 188
За идеалният мъж.

ИСКАМЕ ЛИНК, ИСКАМЕ ЛИНК!

# 189
# 190
Поне идеалният мъж няма да пърди и да се оригва, за разлика от нея.

# 191
Цитат
В началото на 90-те ни вкараха парно. Ей,разболяхме се! В смисъл че парното изсмуква енергията на човека и той става кекав и болнав.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 10:33 от bubbata

# 192
  • софия
Моето парно е дефектно - цяла зима работи, а не съм станала болнава 😁

# 193

Аз и през лятото мога да го пускам. Пък и винаги съществува възможността да си го изключиш.

# 194

Аз и през лятото мога да го пускам. Пък и винаги съществува възможността да си го изключиш.

Как се живее без чувство за ирония?

Общи условия

Активация на акаунт