Смешки от форума 34

• 76 724
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Дъртите винаги стават егоистични и всякак се опитват да ангажират времето на порасналите си деца, че и към порасналите внуци протягат вампирски ръчици - то ли цветята да им поливат, то ли котката да хранят, да им помагат с пренасянето на някакви вехтории, все нещо измислят да тормозят.

# 121
Мда, много са долни. Вместо да се кротнат и мрат, те, моля ви се, искат помощ и внимание. Някои хора срам нямат, само не знам старите или пишещите млади

# 122
Цитат
Дъртите винаги стават егоистични и всякак се опитват да ангажират времето на порасналите си деца, че и към порасналите внуци протягат вампирски ръчици - то ли цветята да им поливат, то ли котката да хранят, да им помагат с пренасянето на някакви вехтории, все нещо измислят да тормозят.

Мале,  и аз явно съм от тях, Как'Сийке, защото редовно ми се налага да моля близки за тия неща.  Днес,  на пример,  си чистих мазата с майка и татко - що вехтории премъкнахме... И котката ми гледат като пътувам, и доматите ми поливат. А се имах за млада младина...

# 123
Алечка,
Майка ти и баща ти са млади, защото помагат, а не искат помощ.😁

# 124
Цитат
Това е по-скоро за страшки от форума, че с тия "вампири" става за филм на ужасите.

Тъжно е да съществуват деца и внуци с подобно отношение към възрастните си родители, баби и дядовци.

# 125
Алечка,
Майка ти и баща ти са млади, защото помагат, а не искат помощ.😁

Да, да, те че са млади - млади са, ама явно аз съм от дъртите с вампирските ръчички,  защото имам нужда от тази помощ 😁

# 126
Когато тези вампирски ръчички са им бърсали насраните задници, всичко е било наред.

# 127
Коя е тази вампирска тема?Не давам непоискана помощ,и децата си така научих.Родителите ни си казват,когато имат нужда от помощ.Децата им помагат,винаги щом могат.Само за яденето и обличането не могат да се разберат баби и тийнове 😂

# 128
Цитат
Няколко потребителки споменават израстване на бебешка коса. Това само около челото ли е? Аз не искам бебешка, искам си нормална. Да, и аз капя около челото, но никога не съм имала бебешка коса.
Joy

# 129
Господи, та това си е страшка от всякъде.
Вместо да попита какво е това "бебешка коса", започва да разсъждава....

# 130
На мен ми стана смешно, защото нямаш контрол над това, но искаш Joy

# 131
Цитат
Здравейте, мамита! Исках да попитам леко странен въпрос, но просто не намерих подходящата тема за него. При доста силно търкане между мен и приятеля ми (като аз бях с къси панталонки, а той с тричетвърти дънки) има ли шанс да е станал някой гаф. Питам това, защото ние бяхме легнали на леглото един върху друг и се търкахме доста продължително и доста бързо, при което след като спряхме видях, че приятеля ми имаше петно на дънките си, защото беше потекъл. Също така и ме бута отзад и отпред с ръка, но всичко беше над бельото ми. Моля, ако някой друг е претърпял нещо подобно да сподели дали има нужда да се притеснявам, защото наскоро видях че долу под корема ми(към яйчниците) е леко подуто и на моменти ме заболява доста. Отначало мислех, че е от това, че се стискам постоянно, защото не успявам да стигна навреме до тоалетна...

# 132
Леко странен въпрос...Дори едно време не бяхме толкова странни, дип нямаше инфо  и бе срамотно да питаш.

# 133
Е, някой да е "претърпявал" такова нещо? Joy
И ако голямо момиче не успява да стигне навреме до тоалетната, мисля че трябва да се притеснява по този въпрос Simple Smile

# 134
Папа.....
....
......
Просто... Нещата вече са извън контрол JoyJoyJoy ......
"Бутал" я......
JoyJoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт