Смешки от форума 34

• 76 734
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Майко, тая къде какво е учила......

# 136
Астрология 😆

# 137
  • Пловдив
Тя тази всеки месец пише за това "бутане".

# 138
  • France
Да вземат да се изсексят веднъж децата и да разберат разликата Hands V

# 139
Цитат
Здравейте, мамита! Исках да попитам леко странен въпрос, но просто не намерих подходящата тема за него. При доста силно търкане между мен и приятеля ми (като аз бях с къси панталонки, а той с тричетвърти дънки) има ли шанс да е станал някой гаф. Питам това, защото ние бяхме легнали на леглото един върху друг и се търкахме доста продължително и доста бързо, при което след като спряхме видях, че приятеля ми имаше петно на дънките си, защото беше потекъл. Също така и ме бута отзад и отпред с ръка, но всичко беше над бельото ми. Моля, ако някой друг е претърпял нещо подобно да сподели дали има нужда да се притеснявам, защото наскоро видях че долу под корема ми(към яйчниците) е леко подуто и на моменти ме заболява доста. Отначало мислех, че е от това, че се стискам постоянно, защото не успявам да стигна навреме до тоалетна...
Леле 😂😂😂 Умрях от смях. Папи, от къде ги намираш такива 😂

# 140
Скрит текст:
Цитат
Здравейте, мамита! Исках да попитам леко странен въпрос, но просто не намерих подходящата тема за него. При доста силно търкане между мен и приятеля ми (като аз бях с къси панталонки, а той с тричетвърти дънки) има ли шанс да е станал някой гаф. Питам това, защото ние бяхме легнали на леглото един върху друг и се търкахме доста продължително и доста бързо, при което след като спряхме видях, че приятеля ми имаше петно на дънките си, защото беше потекъл. Също така и ме бута отзад и отпред с ръка, но всичко беше над бельото ми. Моля, ако някой друг е претърпял нещо подобно да сподели дали има нужда да се притеснявам, защото наскоро видях че долу под корема ми(към яйчниците) е леко подуто и на моменти ме заболява доста. Отначало мислех, че е от това, че се стискам постоянно, защото не успявам да стигна навреме до тоалетна...
Леле 😂😂😂 Умрях от смях. Папи, от къде ги намираш такива 😂

От Нови теми. Понякога съм по-бърз от администраторите. Bowtie

# 141
Жалко, че са я махнали. Имала е потенциал 😂

# 142
Още една бъдеща мама...

Цитат
Аз съм бъдеща мама април месец забременях термина ми е декември... аз съм на 20 години млада мама даже много млада...

Млада мама не е ли точно до към 20-22? Аз забелязах във форума, че на 45 годишни с 2 годишно дете им казват млади мами, ама...

# 143
На тази млада мама сметките не излизат.

# 144
Датата е произволна 😜
П. П. Не се вижда - за първи ден на последната менструация - 24/3.

# 145
Съвсем си излизат сметките.

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
излизат и още как!
не сте ли чували вица "Първоаприлски шегички - новогодишна изненада!" Wink

# 147
Това дето го публикувам е много... как да кажа комедийно към език на омразата, моля се модератор да не изтрие поста. Joy

Цитат
Наистина е отвратителен този моньо от горно крушево ,селянин от селата , агресивна простотия , с 2 регистрирани фирми ,една по ддс и 1 - не ...той толкоз не чисти чистача ,колкото си краде ддс от държавата ,има 2 каруци - джипчета и 2 ръждясали таратайки ,едното джипче го кара момиченцето дето му се води женичка ..та нямал горкия къде да паркира 4 - те таратайки ,и принуждава хората които живеят там от години ,да си местят колите ,за да имал къде да си паркира 4 - те чистачески таратайки ,ми да си ходи на село ...там мегдан много за селски агресори и мутри ,в провинцията е пълно с отрепки като този ...та какви ли ще са му чистаческите услуги на таози мухльо ,полудял от чистене ,щото за толкоз му е акъла дето и без това липсва ...
Цитат
тоя злобен селендур ,алфа бета и гама ,да вземе  да си премества чистаческите таратайки малко напред - назад от време на време ,че не палят пък и мноо се излага селянина ,таратайките му с 1 фар ,нЕма пари чистача за фарове ,хаха ,малко скъпички били ...аман от селска простотия

# 148
Дано го прочете човека от крушево Joy

# 149
Съмня'ам се да успеЙ да го прочете от Горно Крушево 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт