Паническо разстройство - 45

• 43 372
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ти много, Георги. Този човек в Ст. Загора ли е? Имаш ли координати?
В Зарата е, но нямам координати, откакто си смени телефона. Иначе е добър .

# 676
  • Цюрих
Георги,много си синеок! Grinning И си добре на кила,то мъж без гръб и дупе мъж ли е!?
Джерка и ти изглеждаш добре за твоите години!Щом си се барнала по къси панталонки си смела!
Аз познавам супер добра ЛЧХ,но е в София.Преподава във ВМА.Вадих при нея мъдреци,баща и в професор и завеждащ катедрата по ЛЧХ.Не е много скъпа.Пишете,ако ви трябва контакт.

# 677
Абе, Шоко, аз съм перфектна, бе то самочувствито не би трябвало да ми е по-голямо от цялото село, то едно село Simple Smile

Гепи ме депресията!
Всички се знаем какво е, да не уточнявам!
По тоз' повод вися в центъра и пия бира!
Колебанието ми беше за бензо, но това е изходът!
Трудно се борим, най-трудно е със себе си!

# 678
Може ли да ми кажете,тъй като виждам че определено имате опит със всичките тези депресии и гадости,може ли от внушението и страха от болест да имам усещане за симптоми,вчера на два пъти ми се случи следното: излизам на разходка и усещам че ме стяга от лявата страна и ме пробожда,усетих липса на въздух а в същото време поемам дълбоко въздух и дишам без проблем,при което казвам,ще ми спре въздуха и изпадам в усещането пе наистина става без паник атака,а само се изпотиха,леко сърцебиене и все едно нещо ми е заседнало в гърлото и гърдите и си казах умирам,след това вечерта когато легнах пак същото

# 679
Шоколад, пиши ми на лично координати, моля... За всеки случай

# 680
Може ли да ми кажете,тъй като виждам че определено имате опит със всичките тези депресии и гадости,може ли от внушението и страха от болест да имам усещане за симптоми,вчера на два пъти ми се случи следното: излизам на разходка и усещам че ме стяга от лявата страна и ме пробожда,усетих липса на въздух а в същото време поемам дълбоко въздух и дишам без проблем,при което казвам,ще ми спре въздуха и изпадам в усещането пе наистина става без паник атака,а само се изпотиха,леко сърцебиене и все едно нещо ми е заседнало в гърлото и гърдите и си казах умирам,след това вечерта когато легнах пак същото
Лилия, имаш health anxiety, нямам идея как се превежда на български, но да кажем фобия за здравето от всякакви болести. Близо до хипохондрия, но не е това. Добре е да идеш на психиатър да проведеш малко лечение, ще отмине това нещо като летен бриз. Но ако отлагаш, само ще се задълбочава, понеже мозъка прави омагьосан кръг. Даже спирала по която се спускаш към дълбините на хаоса.

# 681
Джери, кво им правиш на тия мъже, че така ти налитат. Как ги омайваш, научи ни. Аз един не мога. Не че се напъвам де, а и нали уж си имам мой. Нещо либидото и на мен хич ми го няма откак съм в това състояние. Но не отказвам на моя никога, щот нали било полезно.
Аз днес съм сравнително добре, да чукна на дърво. Даже до спешните капки на Бах не съм прибягвала. Не вярвах че помагат, но е факт, дори и при силна криза. 4 капки под езика и до 30 мин си ти. Но предните два дни си беше гадно. В сряда бая силна беше гадта. От петък ме почнаха. Викам има нещо не как трябва в лечението ми.
Георги, може ли да пия ашвагандата от снимката с велаксина и тритикото. Да не би да си взаимодействат и да ми стане нещо.
Ел, днес и аз при нашата обща пси. Мн е сладка, нали. Обожавам я. Много се забавлява с моите разкази. Питах я за теб, тя каза че и ти си питала за мен. Вика днеска и двете идвате с добър хипохондричен репертоар. Аз от вратата я почнах, че искам ЯМР, кръвни изследвания на всичко що може да се изследва, щитовидна, пкр, вит д, вит в12. Хвана се за главата. Вика, бе нищо ти няма бе човек, всичко е от хроничното ти тревожно разстройство. Понеже при мен страха от психоза е най-силен, ми каза че не полудявам. Бе не си луда, документ съм ти дала даже, голям мерак да се изкараш луда, ма ще те разочаровам, не си. Бая се посмях с нея. Не промени нищо в дозите. Каза, че не ме вижда влошена. Велаксина си ми е на 2, единствено тритикото каза да видя още седмица дали ще продължат кризите и да мина от 1 и 2/3 на 2.
Като изляза от кабинета й пърхам, така умее тая жена. Страхотна е.
Сали, дай координати на бабата. Къде се намира
За Владимирова, никак не я препоръчвам. От няколко места вече чух кофти отзиви.
От къде ги взимате тея спешни капки на Бах и наистина ли помагат толкова много колкото ги хвалят и могат ли да се приемат с АД и бензо...
Елдорадо аз пия флуанксол,но го пия от самото начало,заедно с АД и клонарекс...пия по 1 т. Вечер...видях ,че той е едната съставка на Деанксит...

# 682
  • Перник
От самото ПР възможни ли са прескачания на сърцето? Единични и рядко, но неприятни и плашат.

# 683
От самото ПР възможни ли са прескачания на сърцето? Единични и рядко, но неприятни и плашат.

Да... Заради обтегнатата вегетативна нервна система са. Освен ако не е проблем със сърцето, но ако сте била на кардиолог и няма проблем, значи е това... Сърдечната невроза е точно това. Има допустим брой пресксчания за денонощие, които се водят в рамките на нормалното

# 684
  • Перник
Поне на ЕКГ нищо няма, в сряда имам час при кардиолог и ще помоля  ехокардиография. Те не ми се случват вс ден. Даже си мисля, че може и от стомаха да е.

# 685
Джери, кво им правиш на тия мъже, че така ти налитат. Как ги омайваш, научи ни. Аз един не мога. Не че се напъвам де, а и нали уж си имам мой. Нещо либидото и на мен хич ми го няма откак съм в това състояние. Но не отказвам на моя никога, щот нали било полезно.
Аз днес съм сравнително добре, да чукна на дърво. Даже до спешните капки на Бах не съм прибягвала. Не вярвах че помагат, но е факт, дори и при силна криза. 4 капки под езика и до 30 мин си ти. Но предните два дни си беше гадно. В сряда бая силна беше гадта. От петък ме почнаха. Викам има нещо не как трябва в лечението ми.
Георги, може ли да пия ашвагандата от снимката с велаксина и тритикото. Да не би да си взаимодействат и да ми стане нещо.
Ел, днес и аз при нашата обща пси. Мн е сладка, нали. Обожавам я. Много се забавлява с моите разкази. Питах я за теб, тя каза че и ти си питала за мен. Вика днеска и двете идвате с добър хипохондричен репертоар. Аз от вратата я почнах, че искам ЯМР, кръвни изследвания на всичко що може да се изследва, щитовидна, пкр, вит д, вит в12. Хвана се за главата. Вика, бе нищо ти няма бе човек, всичко е от хроничното ти тревожно разстройство. Понеже при мен страха от психоза е най-силен, ми каза че не полудявам. Бе не си луда, документ съм ти дала даже, голям мерак да се изкараш луда, ма ще те разочаровам, не си. Бая се посмях с нея. Не промени нищо в дозите. Каза, че не ме вижда влошена. Велаксина си ми е на 2, единствено тритикото каза да видя още седмица дали ще продължат кризите и да мина от 1 и 2/3 на 2.
Като изляза от кабинета й пърхам, така умее тая жена. Страхотна е.
Сали, дай координати на бабата. Къде се намира
За Владимирова, никак не я препоръчвам. От няколко места вече чух кофти отзиви.
От къде ги взимате тея спешни капки на Бах и наистина ли помагат толкова много колкото ги хвалят и могат ли да се приемат с АД и бензо...
Елдорадо аз пия флуанксол,но го пия от самото начало,заедно с АД и клонарекс...пия по 1 т. Вечер...видях ,че той е едната съставка на Деанксит...
Могат, Наде, без никакъв проблем. Те са билки - есенции от цветя. Купуват се в аптеките. Малко са скъпи, но си заслужават. Има дневни и нощни. Аз си взех за през деня, щото нощем спя и нямам проблем. За свръх тежките кризи, които имах не знам дали щяха да помогнат, но сега са с две идеи по-слаби и по нарядко и действат безотказно. Пробвай, нищо не губиш. Не вярвах че ще ми подействат, щото във фб групите пишат че нямало никакъв ефект, но ето че безкрайно учудващо действат при мен

https://images.app.goo.gl/rm9YFeDs2FExsK2J7

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 11:56 от Danjelita1

# 686
  • София
На мен не помагат Баховите капки.
Нежи, през годините съм имала 10 000 екстрасистоли за денонощие и според доктора няма проблем, защото са едва  10% от всички удари, тоест не си го слагай на сърце. Аз често имам, малко е неприятно ако ги усещаш или засечеш на апарат, но не е страшно.
Джерката е пич! Стягай се, пий бири и не се занимавай с бензо.

# 687

Ето ме и мен с милото

# 688
Преди няколко дни като четях форума си мислех, колко ще е хубаво да знаем как изглеждаме, а не само някакви ник-ове....Защото четейки проблемите на всеки човек се опитвах да си представя как ли изглежда този човек , какъв ли е битът му, начина на живот и тн...И ...колко хубаво, че някои си споделихте снимки с нас....И аз ще ви пусна една със съвсем информативна цел Simple Smile

# 689
Преди няколко дни като четях форума си мислех, колко ще е хубаво да знаем как изглеждаме, а не само някакви ник-ове....Защото четейки проблемите на всеки човек се опитвах да си представя как ли изглежда този човек , какъв ли е битът му, начина на живот и тн...И ...колко хубаво, че някои си споделихте снимки с нас....И аз ще ви пусна една със съвсем информативна цел Simple Smile

Страхотна сте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт