Любители на кучета - 107

• 25 444
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
Цвети, аз съм много доволна от Хилс. Няма пръцкане и си я яде с удоволствие.
Много хубаво тигърче и Саске. Ах този принц!

# 106
  • тук-там
Докато си правя кафето и закуската им:

# 107
  • sofia
Имаме гост на перваза:

Както обмисляме за второ куче...нищо чудно да се сдобием с втора котка...

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 10:01 от Кришка

# 108
# 109
  • Пловдив
mtz, много са сладички. Като дечица дзяпат през прозореца. Мойто щеше да е оревало света, че не го пускам.
За възпитанието - аз само за клиповете не викам - да не се излагам. Иначе повтарям - Да, браво, браво... цирк на радостта. Но като му подам награда, помирисва и вика "Ще ти пропусна наградата"... И това сутрин на гладно. Последно купих кокалчета наградки ( https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/lakomstva_za_duvchene/chewie … trenirovka/350019) и на тях бойкот. Не искам да давам чисто месо, защото съвсем ще откаже гранулите и кучешките манджи.

Цвети*, последно купувам на принца Wolf of Wilderness - яде ги, не с желание естествено, но все пак ги хапва. Купувам варианти без картофи.

Кришка, и аз намислила да си взема черен котарак със зелени очи. Ще си го кръстя Багира, но това, когато разпъдя цялото човешко домочадие след години. За сега ще си живеем мирно и тихо с Шошко и дон Томазо (дано да живее още много милият ми той)

ksati, големи са бамбони двамата.

# 110
  • Бургас
иланг, хубаво викаш да разпъдиш домочадието, то и аз разпъдих част от моето, обаче то взело, та си завъдило в София таралеж, котарак и зет. И като запристигаха лятото всички наведнъж... упорити бе, не мож ги изгониш задълго:) По едно време къщата ми беше заприличала на хан, защото дъщерите и зетьовете имат способността да събират около себе си и други себеподобни непознати, които нощем ходят по баровете, прибират се в малките часове, изскачат я от хладилник, я от баня... Плюсът от цялата работа е, че поне разхождаха кучето. И че най-накрая се прибраха в София:)

# 111
Хахахаха,позната история.На мен ми викат "Къща за гости При балдъзата".
   Ама така оценявам спокойствието,което настава после.

# 112
Как надничат тези сладури, mtz. Страхотни!

Aysun, много сладко пинчерче! Като сърничка е.

Кришка, много мило коте. Взехте ли си го?

За момента не се замислям за друго животно. Пък и Арчи хич не обича котки,така че това отпада. И кучета много не харесва...

# 113
  • Bарна, морето, сините вълни
Тинтина, винаги ме разсмиваш. Hug

Кришка, това черно дяволче е много сладичко. Heart Eyes

А Мокка изглежда толкова голяма до дребчо, а тя също още си е малка. Heart

И на мен пинчерчетата ми приличат на сърнички и така казвам на едно нежно създание в парка. Когато случайно сме без Ерос и го видя пада голямо мачкане, толкова гладичка козинка и въобще нежно и грациозно животинче.

Най- накрав една по-нормална снимка, на която да му се вижда и мутрата.

# 114
  • Варна
Бих подчертала красивата мутра.
Нали съм писала тук, че по-хубаво от едно кученце е да имаш две, пък аз за малко да си взема трето. Не съм луда , просто се влюбих в едно сладкишче с тъжни очички, но докато си повтарям" Недей откача за трето" и те го взели.
Иланг, не бързай с дрешката, Саске ще расте още сигурно.
😘😘

# 115
Ех, че са хубави всички муцунки! Heart Eyes Най-любими са ми първите страници на темата когато всеки плаща данъци Grinning
Саско е няма такава скица просто, то пози, то чупки и гледане с ъгълчето на окото Joy Страшен симпатяга!
На моето плъхче най-любими са уикендите на вилата, когато може да си гризе пръчки и да се търкаля в умрели червеи на воля Grinning Ей я в неделя вечер, изкъпана и уморена

# 116
  • Sofia
Наистина - как избирате второ куче?
Има ли значение възрастта и пола на първото?

Ние имахме (и имаме все още) котка, когато взехме питбула.
Тя беше тогава на 4 години и си е много ревнива по принцип.
Въобще не се понасят. Всъщност той я гони да си играе според мен, защото върти опашката, но тя не го търпи и му удряше по някой шамар, доскоро. Веднъж в началото му вадих нокът от муцунката...

# 117
  • sofia
Отворих прозореца да дам храна на малкото прилепче и то избяга...Оставих я на перваза, дано се върне. Детето го кръсти Дарк и го чака. Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 18:40 от Кришка

# 118
Успях да открия снимката от преди няколко месеца, когата ги взехме малките бебоци. Много са ми сладки.

# 119
  • Sofia
Ето го и нашия като кавалер

Общи условия

Активация на акаунт