Любители на кучета - 107

• 25 401
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кришка, днес ще е тежко като в други дни, но той ще ти прати сили, сигурна съм! И цял ден ще ходи залепен до теб.

Sivi, как беше Макс сутринта? Прегладнял? Simple Smile

Цвети*, как се казва тази красота? Извинявай за въпроса, но писаното назад е наистина много и няма как да го изчета, камо ли да запомня всичко.

Ние от скоро си имаме за съседка една супер дружелюбна лисичка на 5-6 месеца, която току идва да се залепи на комарника вечер, да вика Буба за игра. Имаме и 2-3 щъкащи котки, които също считат двора за техен. Е, познайте дали едната котка не ходи да се заяжда с лисицата и да опитва да я бие! Веднъж-два пъти видяхме котката да посяга на лисичата муцуна, а рижата определено беше потресена. Обаче пред 3 дни, както си пушехме на двора, се чу тупуркане и току покрай нас минаха котка и лисица в бяг - Лиси преследваше котката, явно вече й се е изнервила Grinning Хубавото е, че само се гонят, досега не сме видели наранена животинка наоколо (дано така си и остане).

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 09:50 от ToniShu

# 631
ToniShu, това е Арчи. Simple Smile На 10 месеца, Джак ръсел.

Крушка, виртуални прегръдки от мен! Много хубав е бил Марто!

# 632
Тони, къде живеете, че чак лисички? Много готино!
В нашия двор целодневно може да намерите съседските котки, препичат се, почиват си, ползват градината за тоалетна... Пролет и есен, когато не е така топло през деня, Тара остава повече време на двора и веднага стяга положението. Сега като се засечат изтръпвам, защото нашата само ги лае, а те си я драпят както трябва.
Биляна, в хола сме с френски прозорци и две педи от тях са постоянно покрити с лиги, лепи си носа за да гледа котките по покривите, вдигнала съм ръце вече..

# 633
  • София
В Косанин дол, м/у Бистрица Панчарево (от Син кръст сме на километър и половина - два). Лошото е, че така във вилната зона стават доста непукисти, тази малката например е твърде доверчива, тя повече като котка се държи. Два пъти й дадохме да папа, но успяхме да се накараме да спрем. Иначе тук има много живот; на камерите сме виждали два пъти язовец, много пъти порове (с тях и на живо се знаем), веднъж таралеж, див заек, доста по-големи лисици (според мен Лиси е тяхно отроче). С ММ се шегуваме, че сме посторили къща на животинската магистрала, а роднините събират пари за вход в зоопарка Grinning
Буба откак живее тук всяка вечер прекарва нащрек, чак се притеснявам понякога да не би да й идва повечко на главицата. Тя 7 години живя в апртамент, сега изведнъж котки, лисици, кучета, хора... опитва се чак улицата да пази милата. После си казвам, че поне не й е скучно, както преди.

# 634
  • под тепетата
Кришка, прегръдки! Ние сме си нарекли една звезда на небето - на Макс. Когато посетихме Планетариума разбрах, че това е Сириус- най-ярката на небосклона от съзвездието Голямо куче. Няма случайности! Като че ли си спомням повечето неща вече с усмивка, а не само със сълзи.

# 635
  • sofia
Биляна и ние така говорим за Марто. Смеем се на всички особености и очарователности, които притежаваше. Просто днес ми е тъжно...Той е голяма, важна част от нашият живот. Взехме го година след като заживяхме заедно с мм, след още една се роди нашето дете, той беше до мен през всички трудни и хубави моменти...Беше до Пепи от първият момент у дома...Трудно е...

# 636
  • Bарна, морето, сините вълни
Прегръщам те! ❤️ Прекрасен Марти ви гледа отгоре и се радва, че сте приели в сърцето си друго другарче.

Моля ви, хранете си децата!!! Ние не го правим и горкото трябва да прибегне до храната на кучето, която изглежда е доста вкусна.....

# 637
Да си платя данъците. Макс на месец и на почти 3 месеца. Съжалявам, но не седи мирно за снимка и постоянно хапе.

# 638
  • София
mtz, как е Мокка?

DespicableMe, представям си с това гладно дете, кучето сигурно е кожа и кости Laughing

mariat, как ми се ще Буба пак да е пале и да ми гризе ръцете с малките, остри зъбки... пу-пу, голям сладкиш е Макс!

# 639
  • тук-там
Привет, приятели! Всичко супер с Мокка. Тича като отвързана. Издържа 2 дни без разходка само. И сега е неудържима. Ето ги двамата на път за планината:

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 18:37 от mtz

# 640
Мари, голям сладур е Макс! Много игрив изглежда, типично бебе. Simple Smile

# 641
  • Sofia
Здравейте групичка Blush
Големи сладури имате Heart

Аз с въпросче нахлувам в темата.
На моето кученце (джак ръселче) от няколко дни му излезе нещо като топче малко над очите,усеща се при пипане. Гледах я да не е кърлеж,че се вре все в тревите,но не е.
Подкожно сякаш е,вчера ходих до вета за таблетки за обезпаразитяване и показах въпросното нещо. Вета каза,че или е ухапано или е запушен мастен канал и да я наблюдавам,ако расте да я водя пак.
Аз пък доста по късно се сетих,че приблизително на същото място в неделя намерих една тлъста бълха.
Та въпроса ми е дали ви се е случвало от ухапване на бълха да излезе като пъпка и ако да,как минава,прави ли се нещо?
Снимка не мога да приложа,че от козината нищо не се вижда.

# 642
  • Пловдив
Margaritka_2014, лекар задълително

Купнах яко на Шошко. Не седи мирен да го снимам обаче.

# 643
  • под тепетата
Ех, че готин супер- дупер модел! Липсва му нещо - гумени ботушки Nature Closed Umbrella

# 644
  • София/Севлиево
И ММ вчера поръча палто от Зооплюс за Рексунчо.Обаче не знам дали ще му стане...Уж мерихме със сантиметъра,но чудото не седи мирно.И къщичка му взехме за терасата,че се научи да спи в едно кресло там,а зимата ще му е студено,ама не иска да влезе в нея-слагам му вътре играчките,изважда ги и ги разхвърля по цялата тераса или вътре в хола,т.к.я държим сега постоянно отворена...Сега с идеята за ботушките много ме заинтригувахте-от къде да намеря такива и как се избират-ще ми спестят миенето по два пъти на ден на ламината,че го гледам ,че почва да се надига на някои места.

Общи условия

Активация на акаунт