Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 514
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
При мен за 172 ръст 32 е ок, 30 късо над кокалчето. Но на сандали с каишка на глезена 30 стои по-добре

# 601
За мен детските са добър ориентир.
164 съм и винаги са ми точни.

# 602
28 е най-малката дължина. Не е 30.

Значи смятай, щом вземаш дължина 30, т.е. най-малката и другите са ти точни, значи те не са шити дори със средна дължина. Само гумени ботуши и въдица ще ми трябват към тях.

# 603
Привет, момичета!
Днес бях в магазина и си харесах едно супер готино яке, пробвах, за да видя кой размер съм и искам да го поръчам онлайн, за да имам 10 % отстъпка. Регистрирах се, абонирах се за бюлетин, но не ми пращат кода. Няколко пъти се отписвах и пак се абонирах, за да ми го пратят, ама не ще. Sad
пишете им на имейл , че не сте си получили кода и те ще ви го изпратят.

# 604
Здравейте, опитвам се да пуска поръчка с кода за безплатна доставка 0405, но не ми го отразява. Продукта е над 50лв, пише, че кода е въведен успешно, а цената на доставката си стои.

# 605
Пробвай на втора стъпка, преди въвеждане на данните за плащане, има пак поле “добави код”. Ако е над 50 лв покупката, крайна цена, вкл. след евентуално отразяване на някакви намаления, трябва да хване кода.

# 606
Прибвах и така, пак не го лови, цената не е на промо.

# 607
Явно имат някакъв бъг, иначе кодът е отразен, а начислява пак доставка. През друг браузър или през приложението да се пробва? (Имам разни неща за проба в кошницата - през приложението отразява кода).

# 608
Пробвах и от него пак същото ми дава

# 609
В този случай май само съдействие от клиентската им линия може да помогне (стига да се попадне на съвестен служител и стига да са на линия, че май вече не са и ако не е късно за утре да се пита)

# 610
Звънях им към 17.10 часа, уж са в събота до 17.30, извън работно време било. Притеснява ме до утре да не се изчерпа, а има ли вариант да я пусна така и утре да им звънна да я коригират.

# 611
Ако са малко бройки и това е вариант, но трябва да се настоява да си поправят после фактурата и да не искат доставката. Но какво ще направят - наистина няма как да зная. Но ако така решиш- за по-сигурно си направи скрийншот с поръчката - да видят, че си въвела кода, но не се е отразило махането на доставката. Да не кажат после, че не е бил въведен и затова е начислена...
Сетих се още едно нещо- да се преинсталира приложението, може пък да се махне така бъга. Или от сайта да се влезе инкогнито или да се трият бисквитки, - кексчета 😉 и други “закачалчици” .

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 18:16 от fenyx

# 612
Влез излез пробвай пак и пак.
Трябва да хване освен ако не е някое промо и да идва под 50 лв...

Или направо с дълуча ..😉

# 613
Последното предложение на Тета е даже много добро, ама ако бъга е на ниво профил, че не се знае къде и какво се е бъгнало и какво маха и какво не.

# 614
Приложението сега го свалих, отдавна не съм поръчвала, че ми бяха скъсали нервите по едно време и временно им дадох заето. Пробвах и така, влизах излизах. ще пробвам от друг браузър, ако не стане, пускам я и после ще им надуя главата докато не я махнат.

Общи условия

Активация на акаунт