Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 521
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Докато не го видя не вярвам, ама поне обещанието го имам черно на бяло.

# 646
Връщат, връщат. Чудя се колко ли е преводът от една банка в друга за връщането на подобна сума, но на мен ми възстановиха 4,90 защото взеха две суми за връщане, за две върнати неща, но в един пакет.

# 647
Влизам да ги похваля! Върнаха ми сума по върната поръчка в рамките на 3 дни от изпращането и.Даже не са ми удържали 4.90 лв.
Не мога да повярвам !

# 648
Влизам да ги похваля! Върнаха ми сума по върната поръчка в рамките на 3 дни от изпращането и.Даже не са ми удържали 4.90 лв.
Не мога да повярвам !
И на мен така. За 3 дни ми върнаха парите и не ми взеха пари за връщане

# 649
Брей!
Продължавам да се учудвам Simple Smile

# 650
Скоро може да ни забранят и мултиакаунтинга и да почнат да ни съдят за измама. Smile

# 651
Тихо сега! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
Здравейте , сега попаднах на тази тема и реших да попитам нещо ако може. Как стоят нещата с връщането на стари дрехи и вземането на ваучер за тях ? Колко трябва да се върнат? От техния магазин ли трябва да са закупени , колко ваучер дават ?

# 653
Здравейте , сега попаднах на тази тема и реших да попитам нещо ако може. Как стоят нещата с връщането на стари дрехи и вземането на ваучер за тях ? Колко трябва да се върнат? От техния магазин ли трябва да са закупени , колко ваучер дават ?
Това, за жалост е спряно, до...незнайно кога😞

# 654
Може до 2 чанти на ден. Събота носих дрехи и  го използвах. Не е задължително дрехите да са от техен магазин.
За една чанта дават един ваучер.

# 655
Не е спряно. Подновиха го. Скоро писахме. Една чанта, каквито и да е дрехи = един ваучер за 15% намаление.

# 656
Благодаря Ви за отговорите. А чантата с каква големина трябва да е?

# 657
Подновено е. На сайта дори пишеше...

Била, лидл..такава торба.

# 658
Не е спряно. Подновиха го. Скоро писахме. Една чанта, каквито и да е дрехи = един ваучер за 15% намаление.
Благодаря ви.Преди седмица даже на нац.телефон звънах да ги питам кога ще подновят и казаха-няма да е скоро🤷‍♀️, а вкъщи съм се заринала с дрехи за тях.Отивам още утре и аз😁

# 659
Не следите темата. Simple Smile
Тук момичетата писаха и до кога важат талоните.

Общи условия

Активация на акаунт