Пазаруване от HМ, тема 44

• 45 263
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Ти ги уведоми по имейл че връщаш.

# 706
Някой поръчвал ли е от английския HM? Не уцелих размера и искам да върна дрехите, но не знам дали може с бг пощи и доколко е сигурно.
Поръчвам от там, обаче като не улуча размера търся варианти да ги подаря, продам, разменя за нещо, защото обикновено пазарувам на намаления и няма смисъл да се набутвам с пощенски. Те няма да ги възстановят.
Поръчвам и от други английски сайтове, ако връщам нещо връщам с БГ пощи и искам да ми ги пратят с проследяващ номер, не съм имала проблеми до сега с връщанията с БГ пощи.

# 707
Ще стигне с пощата за 5 дни когато е с проследяващ номер, но според мен е важна датата кога е изпратено и ще влезеш в срока. В пощата изрично кажи, че искаш пратката да е с проследяване. Скоро връщах обувки до Амазон, никакъв проблем с получаването до Англия, но там възстановяват и пощенските...

# 708
Здравейте дами,  някой случайно да е виждал този модел на живо дали изглежда добре?

# 709
Има някакво автоматично намаление на ненамалени неща, най-случайно констатирах, понеже следя едно детско яке. Комбинира се с кода за безплатна доставка, сигурно и с други кодове, знам ли, не съм пробвала. Изненадах се, понеже банер на сайта няма, съответно не знам и до кога важи.

# 710
"10% или 20% отстъпка
Пазарувайте за 80 лв. и вземете 10% отстъпка. Пазарувайте за 160 лв. и вземете 20% отстъпка. Офертата е валидна до 27.09.2020. Не се комбинира с други оферти, отстъпки, или специални колекции."

# 711
Ее, вчера поръчах и не съм видяла. Само безплатната доставка видях.

# 712
  • В долината на голямата река
Дали не са ни резнали дългуча?
Не получавам мейл с регистрацията за бюлетина.

# 713
  • Бургас
Тази седмица правих упражнението и получих едва на другия ден. Не че не знам кода и не пробвах 20 пъти и преди да е дошъл, но не хващаше. Тъй че ако ти е от днес регистрацията изчакай до утре Wink

# 714
Има ли тук някой притежател на бяла плисирана пола?
Обожавам я, обаче съм я носила броени пъти и тук последните топли дни я облякох, отидох в мола и чак тогава видях, че има огромно жълто петно на нея. Опитах се да я изпера, обаче като изсъхна петното си беше там, а от другата страна имаше още по-голямо жълто петно. Сякаш самият плат е пожълтял! Пера си я на ръчно пране на 30 градуса, най-често само нея или тя + някой друг сутиен, не мога да си обесня това пожълтяване.

# 715
  • Пловдив
Ходих в реала..пълна скръб. Просто няма какво да си купя.

# 716
И аз така последния път.

# 717
И на мен нищо не ми хареса във физически магазин, онлайн все по нещо си харесвам. Изгубих време в магазина да обикалям, а продавачките обсъждаха някаква клиентка като махленски клюкарки. Стана ми неудобно и се ядосах. Писах едно бързо оплакване в сайта.

# 718
  • have faith and be patient ..
Какво стана с чаршафите.. Само няколко комплекта откривам..

# 719
Отдавна много ограничено предлагане на чаршафи имат, нито пък съм намирала вече хубави детски комплекти.

Общи условия

Активация на акаунт